Dags för plugg! + lite tips

Nu är det dags för mej att gräva ner mej bland mina böcker och sätta igång hjärnan för lite hardwork. Det jag ska plugga blir först och främst tyska, sen SO, (socialismen, det hade vi ju i slutet av åttan så jag förstår inte varför vi ska ha det nu igen?!) läsa min bok och om jag hinner ska jag göra matteläxan. Fast den är till torsdag så den är inte lika viktig som de andra. Men det skulle va jävligt skönt att ha den gjord så man är ledig från läxor imon..

Aja, nu när jag går i 9an har jag ju bestämt mej för att satsa mer på skolan. Särskilt på läxorna. Och för att kunna koncentrera sig bra måste man ju ha det bra runt omkring sig, right? Vad kan man göra för att få en bra 'pluggmiljö' då?


  • Gör en kopp te, drick läsk, ät godis, macka, eller vad du ivll för att ha något att tugga på emellanåt.
  • Dra ner persienerna och tänd några ljus och lite smålampor så blir det mycket mysigare.
  • Sätt på musik. Antingen lugna låtar som får dej att koppla av eller gör som jag tänker göra, sätt på radio. (Självklart blir det rix fm för min del. I looove)
  • Ta på dej sköna kläder och sätt dej i sängen under täcket och gosa till det.
  • Planera innan vad det är du vill få gjort under kvällen och vilka läxor som ska vara klara.
  • Stäng av datorn och tvn som distraherar dig! Jag lovar att du inte kommer plugga alls bra om du har på något av de då du kommer kolla upp hela tiden om det har hänt någonting nytt och då störs ditt pluggande.
Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask sen ska jag plugga som sagt! Pussspuss ♥

Så här mysigt ska jag ha det nu.
Emd började på radion nu, peeerfekt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0