yeeey

JAAA!
Såg att idol 2007 började på tv400 nu och håller på ända till fem i toooolv, jag lär inte sova innan dess, skitsamma om jag är lite trött imon =) pusspuss

Festhumör!!

Lyssnar på "sweetest ass in the world" på högsta volym och sjunger med, haha tur att ingen ser mej nu! Mamma&Thomas är ute med Nova så jag får passa på... Fast iförsig kanske jag stör grannarna, men vafan! Dom stör mej ibland ;)

Blev plötsligt på sånt jävla festhumör, haha jag blir alltid det när det passar minst. T.ex nu, ska liksom sova om typ en halvtimme eftersom det är skola imon. Men jag kan ju festa lite för mej själv och min lilla sockerdricka flaska som jag både dricker ur och använder som mikrofon just nu ;P

Kollade på en film med mamma & Thomas nyss, himlens hjärta elr nåt hette den.. Med Lena Endre, Mikael Persbrandt och 2 till. HAHA en film med 4 skådespelare, hmm inte min smak. Det var drama och det gillar jag inte, det blir alltör seriösa grejer så den filmen får inte så högt betyg av mej.. Handlade även om otrohet så nejtack.

Måste plocka mina ögonbryn nu.. Ett tips: Gå och fixa dina ögonbryn på en salong sen försöker du hålla formen och plockar de små hårstråna direkt när dom växer ut så har du fina ögonbryn hela tiden! Så gör jag ;)

Puss god natt babes !



Lite musik :)

Härliga låtar som får en att bli på lite bättre på humör =)






Sorry Jullan, den sista låten är ju "din", jag vet, men var tvungen att lägga in den, den e ju gooo ! ;D
ps. Ha på hööööööög volym så blir den sista låten 43 gånger bättre.

Tröööött

jag har vart skitseg på att upddatera idag men är så där vanligt söndags trött, fast lite tröttare än vanligt. Helt död rent ut sagt. Har nyss legat och försökt somna till en stund men det har blivit att jag har somnat några minuter i taget och vaknat med jämna mellan rum för att jag har fått sms, mamma har kommit & pratat med mej, tvn har låtit eller något annat.

Skulle ju kolla på film hos några ikväll men orkar inte anstränga mej i det ängre. Allt blev så knepigt när vi tog alternativ 2 och då känns det konstigt att gå till Lyx efter det och blabla, skitsamma.

Såå, vad händer istället? Vet inte. Får väl hoppas på att Jullan känner sig sugen på att gå och sola. Sista dagen idag dom har det så billigt ju.. Och jag har bara solat där en gång , illa !

Imon är det måndag och återigen skola. Hm , vad ska man säga om det.. Nej, men seriöst så har skolan blivit roligare. Är man med på lektionerna så blir allt så mycket enklare. Och ett tips är att sitta längst fram! Då känns det, för mej iallafall, att man 'vågar' vara med mer på lektionnen, räcka upp handen mer, diskutera mer m.m. Jag sätter faktiskt mej alltid längst fram om man får bestämma platser själva.. Vi har inte haft några lektioner än där vi har bestämda platser (förutom tyska) men det kommer väl. Får passa på att sitta längst fram så länge jag kan =)


När vi åt våfflor innan

Söndag :(

Hallå ;)
Jullan gick precis hem. Vi somnade vid typ halv tre igår.. Kollade lite på idol2006. Vaknade vid elva idag, då åt vi frukost och kollade på idol2005 + idol2007, haha älskar idol ! ♥

Ikväll ska vi kolla på film med Lyx & dom.. Eller kanske *****.. Hoppas det sistnämnda ;) hahah..

I eftermiddag kommer min moster & min morfar hit och då ska vi fika lite wienerbröd, fast först, typ om en halvtimme ska jag, brorsan & mami äta våfflor, är inte ett dugg hungrig men det slinker nog ner en våffla eller två!

Kvällen

Hellu! Nu sitter jag på min fula röda datastol och Jullan ligger i extrasängen. Vi åt nyss kladdkaka & grädde, fan va gott! Ikväll har vi varit i Huskvarna med Lyx, Fidde och så kom Dennis (han sa till mej att han egentligen hette Dejan och självklart trodde jag på de, men det hette han inte..) det var faktiskt skitkul ;D vid halv ett tog vi taxin hem.. Ska chilla lite nu och sen sova =)

Puss god natt ♥

Har typ inga bilder från ikväll på min kamera, Jullan har dom mesta på sin kamera :P men kan bjuda på nån enstaka ;P


Hittade en ed hardy tröja. ERIK SEGERSTEDT !!

'utgång'

Hej, har precis ätit mat med mamma och hennes fnissiga kompisar ;) Sitter och lyssnar på lite techno låtar och dricker sockerdricka ur vinglas, haha!

Jag & Jullan ska till Lyx och hans kompis ikväll, så vi måste kolla när bussen går till Huskvarna nu, hörs inatt eller imon.

Ha en bra kväll, pussspussspuss ♥



Maten , yaammi


Fan va snygga vi är

Tråkig design..

I knoooooow min design är skittråkig :P men Simon ska ta nya kort på mej på söndag + fixa headern och även designen i hela bloggen så då blir det ju roligare att läsa också.. :) Bara så ni vet, hehe..


i Teneriffa 2007. Jag  vet att jag ser jätteliten ut där ;P

En fråga

Jag undrar en sak.
Vad vill du läsa i en blogg? Vill du se dagens outfit, läsa modetips, skönhetstips, djupa tankar, hur bloggskrivaren dag har varit, om kändisar eller vad gör egentligen en blogg till att du tycker om att läsa den och att du återvänder till den?

Mina favoritbloggar:
Blondinbella
Natacha Peyre
Kissie
Kenza
Elita Löfblad
Linda Rosing

Fix




Nu har jag precis tagit en lång varm dusch, men avslutade med att skölja håret i iskallt vatten då det är bättre än varmt.

Ska börja fixa mej eftersom Jullan kommer straaax :) Ska nog äta lite mat med mamma & hennes kompisar sen också, har ju bara ätit "frukost" (kinamat) idag.

Grannen brevid borrar i deras vägg så det låter som dom kommer borra igenom till mitt rum. Läskigt. Här sitter jag i handduk liksom, HAHA tänk så skulle dom göra ett litet titthål utan att jag hade märkt det, pinsamt :P

PUSS

Min dag hittils

yee, äntligen funkar det att logga in! Har inte funkat på flera timmar och därav har jag inte skrivit något inlägg. Kan ju passa på och berätta vad jag har hunnit göra hittils idag då..

- Ätit kinamat & druckit sockerdricka till frukost framför tvn & 2 1/2 men.
- Haft en ansiktsmask..
- Städat hela rummet (dummsugit, dammat, bytt sängkläder, bäddat extra sängen till Jullan m.m) eftersom Jullan inte tål djur och mitt rum är (var) fuuuuullt av katt och hundhår innan. Men vad gör man inte för sin bästa vän :)

Snart ska jag duscha och sen klä på mej, vid halv sex-sex kmr Jullan hit.. Mammas kompisar kommer vid sex så just nu håller hon på att laga mat, baka kladdkaka och en massa jävla saker. Hon har även städat ;P

Hörs om en stund igen! PUSS

God morgon

Jag vaknade av att min granne som bor snett över mej spelade musik med megabas. Jag blev bara irriterad. Nu spelar han Danny - if only you och jag är överlycklig. Älskar min granne

en lugn kväll

I'm home! Skönt.
Både jag & Jullan var skittrötta så vi gick bara runt på stan och chillade. Var knappt något folk ute men det är ju fredag, lördagar brukar vara mer fartfyllda. Och så bor vi ju i lilla Jönköping också, inget att skryta med direkt. Okej, på sommaren är det fint men vafan har vi på vintern/hösten?????? ingenting.

Som jag sa innan gick vi runt och hoppades på att vi skulle träffa nån vi kände. Men vi träffade bara på massa konstiga killar som snackade med oss, bilar som tutade och sånt där som alltid händer. Träffade även Eddie & Emilija :)

Snart ska jag sova, är ju som sagt sjuuuuukt trött, ingen aning varför. & så är jag hungrig, hade tänkt att värma kinamaten som blev över men eftersom jag har borstat tänderna så blir det inget med det. Får vänta till frukosten imon.

Sov så gott sötnosar, vi hörs när jag har vaknat.
xoxo


Utsikt över kära Jkpg från parkeringshusets tak


Så här såg jag ut idag
Stickad kofta: Gina T
Jeans: Replay
Skor: Esprit
Väska: nuknuk.se
Skinnjacka: Kaos



Bilden tagen nyss i mamma&Thomas säng.
Täcket ser lite äckligt ut för Nova (hunden) har 'snuttat' på det..


Kinamat !






i skolan


Jag & Elina. Vad vi håller på med kan man kan ju undra

Snääälla bli medlem! För min skull :)

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=7236

min dag

tjena ;)
Hemkommen från skolan och nu är det heeeeeeelg ! yeeeeh, f-n vad gött. Idag hade vi tyska, (som gick jättebra, var aktiv hela lektionen haha) sen hade vi prao/gymnasie information i filmsalen, tog typ en halvtimme.. Efter det hade vi so och jag & Elina gjorde våra annars så hårda trästolar jättemjuka med hjälp av tre kuddar var ;) sen åt vi tacos! Efter det engelska och redovisning av filmen, tyvärr hörde man knappt nåt på intervjuena för det blåste så mycket när vi spelade in.. Menmen Annbritt (våran lärare) tyckte det var en kul idé med att göra en film så hon var nöjd iallafall :)

Sen hade vi svenska och kollade på film, nån gammal deckare. Klockan halv tre slutade vi och då fick jag skjuts av Simon som vanligt och nu sitter jag och kollar på............... IDOL 2004. Vad annars?! Snackar med Jullan med msn också :)

Alex ringde mej nyss haha.. Jag har emd - all for love som friendtone (man hör den låten när man ringer till mej istället för bara massa tråkiga signaler) så ringde det dolt nummer och så svarade jag:
- Hallååå ?
- All for ooooneeee and aaaall for love
- Hehe.. ? (tänkte, vem fan är det som sjunger?)
- Det är Alex! hääähää , (hahaha hans skratt är precis som shan banans... Sök på shan banan snabbfrågor på youtube)

Aja, ska äta mat med mamma lite senare som ni vet.. Sen ikväll kanske träffa Jullan en liten stund! Mys.

xoxo ♥


Jag & Elina idag..

MJ 50 år!

idag fyller 'the king of pop' 50 år ! Mannen jag talar om är självklart allas våran Michael Jackson :D jag  äälskar hans musik men han har ju varit riktigt skum de senaste åren.. Men rykterna om att han skulle vara pedofil tror jag inte på.

Nu måste jag gå till skolan :)
xoxo


ÄNTLIGEN FREEEDAG!

Gooooood moooooooorgon !

Sitter här på min lilla datorstol och äter frukost.. =) Har duschat, klätt på mej & sminkat mej. Hade tänkt att fixa mitt hår men det kommer jag nog inte hinna eftersom det fortfarande är blött. Simon kommer iförsig inte och hämtar mej förrens om en halvtimme så jag kanske hinner att blåsa + plattar håret ändå..

Ska skynda mej nu!,  ha en wonderful dag. Eller wonderbar (underbar på tyska, det passar ju nu eftersom jag har tyska som första lektion idag)



idag har jag på mej:
klänning: Gina T
Tights: Gina T
& så ska jag ha mina gladiatorsandaler som är från din sko
+ min väska från nuknuk.se




SATC !

Oomg , sex and the city har ju redan börjat! (underbar serie det där! Och filmen kan man ju inte annat än o älska) Måste tvätta bort mitt smink snabbt och lägga mej i sängen och kolla. Och läsa lite ur min Camilla Läckberg bok ;)

God natt <3
xoxo


Jobbat

Heelluu , har precis ätit lite kvällsmat och kollat igenom min telefonräkning från Bosnien :P inte så mkt, 900 nåt.. Mamma betalar typ hälften så de är snällt :)

Filminspelningen gick bra. Vi gjorde bara om intervjuerna, (ni fattar vad jag snackar om när jag lägger ut filmen här nån gång..) vi gjorde dom kortare och seriösare än sist. Imon ska vi redovisa filmen för klassen så får vi se vad dom tycker + lärarens åsikt. Återkommer om det imorgon.

Vid sex skjutsade Simon ner mej till min syrras affär för att jag skulle jobba lite där. Det är nämligen så här att hon äger ju Unik, en blomsteraffär (finns även snygga designkrukor och stuffs like that) & hennes man är proffs på datorer så då slog dom ihop sina kloka huvuden och tänkte att dom skulle skapa kort till presenter, blommor m.m. Sagt och gjort så designade Marcus massa snygga kort och nu går försäljningen till massa företag skitbra =) Så det jag jobbade med var att fixa och dona med korten. Jobbade i ungefär 3 & en halv timme, fick 300 kr, gött att tjäna lite egna pengar för en gångs skull :P

imon börjar vi fem i nio med tyska, slutar halv tre! Då ska jag hem och bara ta det lugnt, sen måste jag hänga med mamma och handla till sin 'tjejkväll' på lördag för efter vi har handlat ska vi åka och köpa kinamat, muuuuuuuums..

pusshej ♥


idag i pausen på filmningen :P


Sis i affären


mammas underbara sambo med en negerboll i munnen HAHa, hur fan lät det.. Just det, & simglasögon också..


mjaa, vad ska man säga ?

Filma idag igen..

Nu är det paus på idol2004 så tänkte att jag kunde skriva lite. Skolan idag; helt okej, var trött som fan men sån är skolan ibland ;) Simon skjutsade hem mej (ovanligt va?!) och det första som hände när jag kom innanför dörren var att min brorsa gömde sig och sen hoppade fram och skrämde mej :P Sen åt jag lite mat (kyckling & pasta), efter det bakade jag negerbollar och nu kollar jag på idol.

Klockan fyra hämtar Simon mej, vi ska hem till Gabriella för att tydligen filma om lite av filmen? Dom var tydligen inte nöjda. Jag flörsökte övertala dom att den var bra som den var, men icke!! Så ja, vi får helt enkelt filma om lite.. Kanske ska passa på att vara lite mer seriösa denna gången ;)

Vi hörs tonight,  pöss

Today I'm naturlal babe .

Yeees, har bara foundation på näsan och puder då... Sen lite mascara på överfransarna. DUKTIG JAG ÄR ELLER HUR!!!!

Haha, men har med mej sminket så kanske sminkar mej lite mer efter gympan :)

Nu har jag på mej gympakläder, puma mjukisbyxor & ett svart vitt randigt linne, efter gympan ska jag ha på mej miss sixty jeans och en svart wesc långarmad tröja. Slutar 14.20 idag, efter skolan vet jag inte vad jag ska göra.. Sola måste jag fan göra, har ju inte gjort de äään :P jaja, får väl fråga Julls !

Simon kommer om 5 minuter så nu måste jag gå och borsta tänderna & så där,

xoxo (som med andra ord betyder puss & kram)

God morgon!

äter frukost. Jag skulle gå upp vid kvart i sju men jag hade typligen stängt av mitt larm sen vaknade jag av att Simon ringde halv åtta.

Hade tänkt att göra en rejäl frukost men eftersom jag vaknade 45 minuter efter tänkt tid så fick det bli en skinkmacka, jordgubbssaft och crunchy, haha gott men kanske inte så nyttigt men vad gör de ;)

Simon kommer och hämtar mej med moppen mellan 08.35 och 08.40 =)

Nu ska jag fortsätta att äta min frukost och lyssna på rix morronzoo, ha en bra dag! Pusss



Konfaåterträff

Hallåå! Sorry att jag inte har skrivit på länge men jag har inte hunnit. När jag kom hem från skolan (blev som vanlig hem skjutsad av simon =)) så åt jag mat och kollade på idol 2004, sen somnade jag till i typ 10 minuter, sen kom mamma hem med en frida tidning och ahlgrensbilar till mej ;D taaack ! Efter det vet jag inte vad jag gjorde, degade lite. Bestämde att jag inte skulle gå på konfaåterträffen, kände ingen lust.

Men sen ringde Olivia och tjatade på mej att jag skulla komma så jag gav med mej och sminkade mej och fixade mitt hår (första gången på flera dagar) sedan skjutsade mammas sambo upp mej till bymarkskyrkan klockan sju.

Först kollade vi på bilder från de 2 lägerna vi har varit på, Tallnäs & Skagen. Efter det gjorde vi en musiktävling och mitt lag kom trea, så vi fick varsin klubba ;) Sen åt vi exotisk planka.. Efter det tog vi bara det lugnt ett tag och snackade lite o så.. Sen hade vi andakt uppe i kyrkan. Efter det så var det två st som lekte lite ståupp komiker, lite små kul ;) Vid tio var det slut och då kom mamma och hämtade mej!

Snart ska jag sova, börjar 08.55 imon med gympa i stadsparken, men Simon kommer och hämtar mej med sin pappa, gulligt av honom att skjutsa mej varje dag ;P

i skolan idag, Jag&Gabbi, har knappt nåt smink ;P

Mitt vackra skåååp :D


[klicka på bilden!! Jag & Jullan är inringade]

Det är den här moppen och med den här lilla pojken jag åker varje dag :)

;)

finaste affishen i tidningen ♥

Sov så gott så hörs vi imon!
Pusspusspusspusspuss


i skolan

Hej. Sitter i skolan och äter cola wham (godis, skiiitgott!) har ätit lite mat också, munken var skitdryg mot mej ;P säger att jag bossar över Simon? hahah.. aja, snart börjar so:n (12.35) det är uuuuuuuuunderbart att vi har bytt tillbaka till ÅSE igen! =)

Har även haft bild, biologi och tyska.

Nä, nu ska jag kolla runt lite på internet , pusselipuss ! ♥


Dags för skolan!

Nu har jag duschat, målat naglarna, klätt på mej och lagt silikondroppar i mitt blöta hår. (Plattar inte det idag heller, visst är jag duktigt!)

Magen skriiiker efter mat så jag måste nog kila iväg och äta frukost nu. Börjar klockan 08.00 med bild. Inte mitt favoritämne direkt.. Slutar runt halv tre tror jag.. Då ska jag till mcdonalds med Olivia, äta lite glass och snacka, det var så länge sen vi träffades (vi träffas varje dag i skolan men då säger vi typ bara hej) vid sju tror jag det var, ska vi på "konfa återträff", fika lite, leka lite, kolla på bilder från lägret i Danmark. USCH, såg förjävlig ut på det där lägret! Min hårfärg var nån konstig ljusbrun.. Aja, nu ska jag äta sen ska jag gå till skolan !

Ha en bra dag, pusss


Vilken fin bild jag gjorde, hahah..
Idag har jag på mej:
Chinos
Svart vanlig v-ringad tröja.
Vita tygskor

Osminkad, hicka & tyskaböcker



E jag inte freeeeeeesh !?

Hicka

Alltså, när jag har hicka har jag verkligen det på riktigt. Jag har det oftast i 2 dagar, sen har jag hicka ungefär 10 gånger under en dag, haha helt sjukt. Men det händer kanske bara 2 gånger/år så det är inte så vanligt att jag har hicka ;) Idag och igår har vart mina såkallade "hickdagar" så nu är det nog över, kanske kmr hicka lite ikväll men imon är det nog över fram för ett halvår ungefär.

Så idag har jag suttit på alla lektioner och hickat högt och folk har skrattat åt min hicka, vissa har blivit lite irriterande, men vad gör man? ;)

Nu ska jag plugga!!! Pusssssss , wish me good luck !

Tv & plugg !

Hellu , skoldagen idag var seg men ändå helt okej :)

Simon skjutsade hem mej på sin moppe idag (det har blivit som en vana nu ;)) sen kollade jag på idol 2004, och nu håller top model 3 på.. När det är slut, vid fem, så ska jag plugga tyska. 45 glosor + en hel text. Som första tyskaläxa i hela nian, schysst lärare va ;) sen ska jag läsa lite i min bok, camilla läckberg - stenhuggaren. Vi håller på med 'deckare' på svenskan och då ska vi läsa en bok =)

Ska även äta lite kycklingpaj  ;D

skriver mer senare! pusselipuss

Ps. Har inte lagt ut bilder på ett liitet tag men det är för att Simon har mitt minneskort till kameran eftersom vi filmade igår, vi använde mitt minneskort men en annan kamera :P men han ska ta med kortet till skolan imon så imon får ni bilder :)

Två år sen ;)

God morgon! Äter frukost och har precis fixat mej klart :)  Ska gå vid kvart i åtta ungefär. Efter skolan ska jag hem, ta det lugnt/plugga tyska/äta & sånt där. Ikväll måste jag gå och sola! Eftersom jag inte gjorde det igår känner jag press på mej att jag måste gå ikväll för det kostar ju bara 1kr/minut till sista augusti, och det är ju snart :P

Idag är det 2 år sen jag & Jens blev tillsammans. Vi hade ett fint litet förhållande som varade i 10,5 månader ;) Det nii! Kan skriva ett inlägg senare om det, hehe.

Lyssnar på rix morronzoo, de gör mej något piggare iallafall ! Det ska ju börja sändas på tv!!! Dom sa de igår, blev skitglad, haha. Dom börjar den 15 september sen sänder dom på kanal 6 varje vardag klockan 07.30-09.00  :)

Ha en bra dag ! puss och kram

Bästa filmen!

Tjooho , kom precis hem från Simon :) Vi filmade ju som sagt idag.. Hos Gabbi, på hennes gård. Det var kul ;) Sen åkte jag och Simon hem till Simon. (han skjutsade mej på sin moppe)  Först åkte vi till en kiosk och köpte godis sen åkte vi hem till honom och bänkade oss framför datorn med godiset och började knåpa ihop filmen.. Efter mycket fula ord (+ skratt) på grund av hans dator som hängde sig hela tiden blev filmen till slut klar. Sen kollade vi igenom den, - och fyfaaan vad vi skrattade när vi såg en speciell scen, jag säger bara: Simon, badmössa och piece of me, HAHA my goood.. Skrattade så mycket att jag slog mej själv i huvudet med min ring, dock inte mening så jag fick ont, men det var det värt.

Ska lägga in filmen på fredag typ, vill inte lägga ut den innan då risken finns att nån i min klass läser min blogg och kanske ser den innan redovisningen på fredag, så ni får vänta =)

By the way så har jag köpt den här klänningen till kryssningen:



Hos Gabbi

Hej, nu är jag hos Gabbi :) vi håller på att testa lite saker vi ska ha på oss på filmen som vi snart ska filma. Och det är svårt att undvika skratt, haha! Fast jag är ganska tråkig, har en Sverige tröja... =)  Ni får ju se om jag lägger upp den senare. Efter vi har filmat så ska vi hem till Simon och fixa filmen på moviemaker, lägga till lite musik o så..

Vi hörs sen! Pusselipuss

Dags för skolan!

Har precis ätit frukost, ska gå till bussen nu, den går kl 09.58.. Så jag behöver gå vid 09.53 ;)

Jag kör på oplattat hår idag. Känns som jag får mer volym då, plus att jag vilar håret från all kemikalisk värme, haha.

PUSS

Nattinatti

Ska faktiskt sova nu, trots att jag börjar halv tio imon. Men tänkte slänga in ett litet snabbt inlägg innan jag sussar :)

Imon börjar vi halv tio som sagt, har svenska, sen tyska sen 1, 45 tim håltimma, yey, fyfan för håltimmar :P gillade det i sjuan typ, men då tyckte man det bara var coolt för man hade bara haft raster på 20minuter innan ;) Sen har jag väl typ 2 lektioner och så slutar jag väl runt tre. Då ska jag, Simon och Gabbi hem till Gabbi (Gabriella) och filma en film till engelskan. Det ska handla om OS. Lägger nog in den här på bloggen när den är klar, så ni får se, hehe. ;) Imonkväll ska jag gå och sola med Jullan. Fortfarande 1kr/minut. (älska!) Använder enkronor som bara ligger hemma och skräpar ändå, erkänn, man lägger undan de enkronorna man har, och sen använder man dom inte, man tänker, äh, det är ju bara en krona. Men helt plötsligt har du fått ihop 50 kronor av dina små enkronor. Så nu har jag ett perfekt läge att använde min små silvermynt ;D

Min vecka kmr se ut så här (vad jag vet nu, ändringar kommer självklart)
Imon: Filma, sen sola, sen plugg
tisdag: 2 år sen jag & Jens blev tillsammans, herregud vad snabbt tiden har gått. Ska bara plugga vad jag vet nu.
onsdag: ska till biblioteket och låna lite böcker hade jag tänkt ;) ska ju bli lite duktigare nu i 9an..
torsdag: shit, det var nåt jag skulle göra då.. Kommer inte på det nu, typiskt mej att glömma bort.
fredag: ingen aning! Men vill inte sitta hemma och ruttna som nu jag har gjort denna helgen
lördag: Jullaaaaaaaaan ! :) vi hittar alltid på nåt skoj ;)
söndag: brukar bli slödag.. hehe..

Nä, men självklart kommer jag ju inte ha en så händelselös vecka som det ser ut nu, utan det kommer ju fyllas på med mer saker, mer plugg m.m

Nu ska jag somna till rix fms ljuva musik, hahah..

Puss&kram ♥

orkar inte

Orkar inte med dej mer.

Viking line cinderella



Den båten ska vi åka med den 18 oktober ;P

Söndag, + emd dröm

God morgon! Vaknade för typ en halv timme sen. Drömde om emd inatt, haha så typsikt. När man vaknar bli man ju ledsen för man förstår att det bara har varit en dröm ;P

Kan berätta:
Killarna hade spelat nånstans, och så var dom backstage med lite folk, typ i deras band. Jag var i ett hus och satt i ett fönster som var öppet som var ut mot gården där dom var backstage. Så jag satt och snackade lite med dom sen gick jag ut på gården. Då kom Erik fram till mej och kramade mej och sa Heeej.. Sen snackade jag med Mattias och Danny som satt i typ några solstolar, Mattias hade en täcke runt sig. :) Vi pratade, jag tog lite bilder med min digitalkamera. Sen pussades jag & Mattias på munnen? Haha.. Sen samma ska med Danny. Och så gick vi runt lite (Jag & D) och han bar mej.. Naaw.. & så gick Erik runt och spelade gitarr och sjöng Patrik Isakssons hos dig är jag underbar, jag var tvungen att sjunga med för att hjälpa honom, han kunde inte riktigt texten ;) Sen tog jag & Mattias en bild när vi pussades :P då fnissade han lite, haha.. Sen skulle dom hem, men dom ville egentligen vara kvar..

Sorglig dröm eller hur :P men snart är det verklighet ! ;) Eller hur JULLAN!

idag är det ju tyvärr söndag, vilket innebär att det är skolan imon. Men det känns faktiskt inte såå jättetråkigt! Men allvaret har ju inte riktigt börjat än...

Nu ska jag äta frukost, pappa är och spelar golf så jag får göra den själv! :( aja, hah, pusselipuss ♥


min kväll

Halloooj ! Har precis pratat med "Lyx" i telefon i 1 timme och 7 minuter.. Han ringde mej. Kan inte förstå vad alla äldre ser hos mej?? ;) haha..

Idag har jag ju vart hos Eddie.. Först gick vi till coffeehouse by george och Eddie bjöd mej på en latte, tack :) Vi var där med Rasmus, Anton & Carl. Sen gick vi hem till Eddie och kollade på tv, snackade, skrattade, åt kladdkaka, frukt och drack saft, haha! Sen åkte vi till kålgården på deras moppar. Vi åkte 3 stycken på en moppe (alla hade hjälm) och 2 på en annan. Jag va skiträdd att polisen skulle ta oss för det är ju ganska många poliser ute på helgen. Jag skrek en del men okej, det var skitkul ;P Som tur var klarade vi det fint!

Vid kålgården (eller kålmården som jag alltid säger :P) så träffade vi Lucas och någon mer. Sen skjutsade Rasmus hem mej och precis när jag kom hem så ringde Lyx !

Ska läsa lite olika bloggar nu och snacka med lite folk på msn, sen ska jag sova.

God natt =) ♥

Seeeg

Har segat mej igenom hela den här dan. Men snart ska jag till Eddie. Jag hade tänkt att gå men det regnar bara mer och mer... Fan.. Kanske tar mej en promenad ändå ;) Det kan ju faktiskt nog vara mysigt. Gå under ett paraply i spöregn. Tre kilometer.. Nja kanske inte. Vi får se vad jag bestämmer mej för helt enkelt!

Kommer tyvärr inte kunna ta några bilder ikväll hos Eddie för jag glömde kameran hos mamma igår. Men vi ska nog bara kolla på film ändå.
















HAHA vad ful.


Ps. Nu har det slutat regnat. Blir nog en promed då.

Lördag!

Hejhej & god morgon alla nyvakna.
Jag kollade på idol2006 igår som ni redan vet, sen somnade jag i soffan i källaren vid tolv ungefär och sov där till klockan 09.15 i morse. Då var jag ganska pigg och hade kunnat gå upp och fixat mej om jag hade velat det men eftersom det är helg så tyckte jag att jag kunde passa på att sova lite så jag gick upp till min egna säng (♥) och sov till tjugo i tolv ungefär. Sen duschade jag och hade hårinpackning och allt och sen klädde jag på mej och nu sitter jag här!

Sitter och lyssnar på rixfm (just nu spelas i kissed a girl and i liked it) och snart ska jag äta frukost (fralla, crunchy och juice)

Lite senare idag så ska jag träffa Eddie!

Pusshej <3


Idooool

Nu ska jag kolla på idol2006 (Danny&Erik ♥) och dricka apelsinfestis och äta zooklubba. Och smsa med folk :) myspys. Ska ner och kolla i vardagsrummet i källaren!

Puss ;)


Längtar ! :)

Fan vad dålig jag har blivit på att uppdatera på sistonde! Kanske för att det hände en sak igår som inte gjorde mej så glad men det ska vi inte gå in på :P det är inte värt att slösa tid på. Även fast jag tänker på det mest hela tiden. Men det ska vi snart lösa!

Har precis ätit lite mat med mamma. Lyssnar på när emd vad på sommarkrysset.. Något som gör mej glad iallafall.

GUD vad jag längtar till kryssningen nu! Eller den veckan kommer bli rolig känner jag på mej. iaf 14 oktober för då åker vi till Stockholm med klassen över dagen och den 18-19 oktober är det dags för kryssningen, yeeey :D

Vill beställa en klänning som jag kan ha på kvällen på båten.. Men har svårt att bestämma vilken :P
Någon av dom här är jag mest sugen på... :)



Snart ska jag till pappa.
Hörs ikväll, puss

Äntligen fredag!

God morgon ;D kom hem vid halv elva igår så jag hann inte skriva!.. Jag & Jullan gick och solade vid nio-halv tio. Det är ett nytt solarium som kostar 1kr/minut hela agusti så det får man inte missa ju! ;) Vi ska dit idag efter skolan också.

Börjar klockan nio idag så nu måste jag gå och äta frukost! PÖSS

Bilder från igår:













Hos Jullan

Hej! Sitter i Jullans säng nu och lyssnar på emd - jennie let me love you remix. LÄTT skönaste låten! Snacka om att vi ska tagga med den till kryssningen ;)

Sorry att jag inte har skrivit nåt idag men har inte hunnit. Dagen började med att pappa kom in till mej när jag låg och sov:
-"Börjar inte du nio idag?"
-"Joo.."
-"Klockan är halv nio."
-"Va, oj.." *seg*

Så jag fixade mej och sen skjutsade pappa mej till skolan ;P så därför hann jag inte skriva i morse.

Skolan var helt ok faktiskt :) Hade syslöjd och då broderade vi, läraren berömde faktiskt mej, haha.. På håltimman gick jag, Simon, Adam, Frida, Affe, Ninni och Gabriella till preem för att köpa glass. I kassan står en söt kille och mitt kort funkar inte! Han sa att det var ett värdelöst kort jag hade ;) men Frida betalade med sitt kort åt mej istället. Efter det hade vi matte, fick en ny lärare (våran fjärde lärare på junedal) Han heter ragnvald och var 64 år. Sköön var han!

Efter matten skulle vi ha biologi.. MEN EN LÄRARE BERÄTTADE ATT VI SKULLE TA SKOLFOTO!!!!!! De hade sagt att vi skulle ta det imon så alla fick ju panik och försökte fixa sig på 10 minuter. Killarna sprang efter vax och några efter en plattång, tjejerna sprang till toan direkt med sitt smink och slogs om de 2 plattängerna som fanns. Ingen var beredd på att vi skulle ha skolfoto så det är anledningen till att våran klass kommer vara fulast i hela katalogen! Hah, nä.. Har en ganska så snygg klass.. ;)

Efter skolan gick jag ner till stan med Jullan och köpte puder och gick runt och degade lite.. Sen gick vi till waynes coffee och fikade. Jag tog iste och cocosboll och Jullan en brownie och iste. yaaammiii =) Det var jättemysigt att sitta i solen och fika. Efter vi hade fikat gick vi runt och snackade om allt möjligt, vi gick vid piren och inne i stan.. Och sen gick vi till hemmakväll och köpte lite godis och festis&loka ;)

Så nu ska vi göra nudlar och sätta oss på balkongen och äta det & dricka festis, hihi. Bilder från idag kommer ikväll.

Puss på er ♥

God natt <3



Lyssna!

Osminkad

Nu sitter jag här med nymålade naglar, blött hår och ett osminkat face med en lermask. Ska strax tvätta bort den och gå och lägga mej för att sova en sköön förlösande sömn.. Mmmm...


Så här lär inte de flesta ha sett mej. Tur det ;)
men nu har ni ju det..
(jag är lite smågrå i ansiktet efter som jag har lermask på mej..)

a6

Heelluu .
Har precis ätit köttfärsås & Spagetti á la pappa/Ola Helt ;)

Jag och Eddie gick inte till stan, vi åkte till a6 istället. Liite shopping blev det. Eddie köpte 2 nagellack (jaa, till sig själv, hihi), en manbag och en glass på mcdonkan ;D På bussen hem så satt det två alkisar framför mej. Men dom var nyktra just då, fast dom sipprade på en spritflaska. Och helt plötsligt började kvinnan skrika på finska, hahah.. Tror det var hon som började sjunga nån gång jag och Jullan skulle till a6.. "Should I stay or should I go..." Haha, kommer ihåg precis hur det lät. När jag kom hem hade jag ingen nyckel och pappa & hans fru var på promenad, smaaaaaart.. Så jag satte mej i uterummet och väntade. När dom äntligen kom hem gick jag in och tvättade bort mitt gamla nagellack och sen åt jag och nu sitter jag här!

Ska snart gå och duscha, efter det ska jag lägga en ansiktsmask och under tiden den verkar ska jag måla mina naglar med mitt nya nagellack som jag köpte.


innan idag
adam, jag, oscar


rökunge x(
Förresten har han kommit ut med att han e bi, äntligen!
(Fast jag&Jullan  fick reda på det för läänge sen)


Nagellack depend: 25kr
Face makeup base Lumene: 110kr
Little miss sunshine strumpor H&M: 29.50kr

Stan

Hej, hemkommen från skolan till mamma. Andra dagen avklarad. Helt okej :) Tänka ladda upp en bild jag tog idag men jag glömde den där saken man behöver för att lägga in bilder på datorn.. Får göra det ikväll när jag kommer till pappa ;D

Vad händer nu då.. Jo, just nu sitter jag ju här och dunkar Björn Rosenström på högsta volum. Vid fem i tre ska jag... Kan ni gissa? Kolla på idol2007 på tv400 såklart! Och till det ska jag poppa popcorn ;)

Vid fyra har jag lovat att följa med Eddie ner till stan, han skulle köpa en väska och lite skolprylar. Jaja, vi hörs senare babeeeeeees. PUSSPUSS

God morgon

Uh, jag fryser :( och är trött..

Jag gick faktiskt upp vid tre och kollade lite, somnade lite, kollade lite, somnade lite o.s.v.. Hon simmade i 2 timmar som jag hade sagt :P eller 2 timmar, 1 minut och 5 sekunder om man ska vara exakt, haha.. Tyvärr kom hon på 18:de plats men att vara med i os är ju en prestation bara det i sig. När det var slut så gick jag och la mej i min egna säng (älskar den!) och somnade i en halvtimme. Hann drömma om Ola Svensson... Hahah, gullig dröm. Gick upp vid halv sju.. Så nu har jag precis ätit frukost och nu ska jag gå och sminka mej lite snabbt, sen måste jag gå.. (i spöregnet???) Har bara en vanlig hästsvans idag för jag glömde nämligen plattången hos mamma igår, smart.. Så jag ska hämta den idag.

Ha en bra dag!
Puss

Günther

Idol dvdn cpaaar, det kommer bara upp nån jävla kareokesak.. Hahah, får fixa det imon så jag kan kolla på det imon kväll ;P Kollar runt lite på internet nu istället.. Asskönt att ligga i sängen med datorn.. Yeeees, för er som inte visste det så har jag en egen bärbar dator här hos pappa men den är för jäkla seg så jag brukar inte sitta vid den.. Men nu verkar den funka helt okej :)

By the way.. Kommer ni ihåg snubben Günther (elr hur han stavas) haha såå sköna låtar!




Nu ska jag försöka sova. Har ju trots allt ställt mitt larm på 02.50, puuuh..

Snygga väskor





Nu ska jag gå och lägga mej i sängen med min bärbara dator och kolla på min idol2006 dvd! :)
God natt ♥

Hur ska jag orka?

Nu sitter jag och lyssnar på emd - all for love, underbart! :) Längtar sååå mycket till kryssningen. Lena (min frisör men även mammas kompis) + några mer tjejer ska med också, fan va kul ;) Har faktiskt inte såå höga förväntningar, för jag vill inte bli besviken. Självklart tror jag det kommer bli kul! Men jag ska inte börja inbilla mej att jag kommer få en kyss av Danny elr nåt, hahah ne det tror jag inte heller, men drömma kan man ju :) vore ju bra läge ;P

Ska gå och lägga mej om ungefär en timme för jag ska ju gå upp ungefär tio i tre (vid den tiden jag gick och la mej för inte så många dagar sen, älskade sommarlov) för att kolla på os och min moster! Hur ska jag orka gå upp? Hon ska simma i ungefär 2 timmar (öppet vatten) så om hela det sänds på tv så är det ju ingen idé att jag gå och lägger mej efter det.. Kommer vara sjuuukt trött sen i skolan, men vafan :D

Skriver ett till inlägg innan jag går och lägger mej.


Moster

inatt klockan 3 simmar min moster (Eva Berglund) i OS. Undra om jag kommer orka gå upp och kolla på det?



(Eva på bild)

Nya skor

Nu har jag precis packat klart, så nu ska allt vara med hoppas jag :) Bara plattången och lite småsaker som ska i väskan.. Tar alltid med mej en jävla massa onödiga saker, alldeles för mycket kläder ;P men hellre för mycket än för lite, eller hur!

Var och köpte nya skor med mamma innan ju, blev vanliga vita tygskor, tack mamma =)

Nu tjatar dom här på mej så jag måste nog plocka ihop det sista och sen åka till pappa, puuuuss


Vita tygskor; esprit
299kr

Idag

Första skoldagen avklarad. Det gick ju fint ;) gjorde inte så mycket, fick schema, fick massa information, åt pannkakor och lite sådär ;) Schemat var ju inte de bästa precis men... Sista året på junedal nu, sååå gött ! =)

Efter skolan gick jag & Ninni ner till stan och solade solarium, efter det åt vi glass på mcdonalds. Just nu kollar jag på idol2007 på tv400 men det är paus.. När mamma kommer hem sen så ska vi åka och köpa skor :) Sen ska jag hem och packa och åka till pappa!

Puss ♥

Skola

asså shit. Idag börjar skolan. Idag början 9an. Nu börjar det igen, herregud.. Gå upp vid sex 5 dagar i veckan i nästan ett år. fyfan

Så nu är det bara att satsa och plugga!! För här ska de va fina betyg. Hyfsat iaf..

Har precis fixat klart mej :) Lyssnar på Danny och försöker piggna till! Är skithungrig så måste gå och äta nu... Ska gå hemifrån klockan 08.35 för jag ska möta Gabriella & Simon klockan tio i :)

Ha en bra dag =)



Svart satin jacka: Gina tricot
Vit tuptop linne: H&M
Tights: Gina tricot

jag vet inte varför mitt högra lår ser enormt ut.. Men skit i de ;P

Bilder















Mer kommer nån annan dag, tjingeling ! :)

Ny design!

Tack Simon för den nya headern :) Designen är inte riktigt klar men det kommer.. Hehe. Fotningen var skitkul och vi har redan bestämt att vi ska fota i höst bland alla löv ;P

Hemma hos Simon åt vi godis och drack cola.. OCH ÅKTE MOPPE! Haha fyfaaaaaan vad kul.. Har aldrig kört moppe innan, omg vad kul.. Jag skjutsade t.o.m Emme och det gick skitbra! Körde full gas (inte trimmad) måste göras om... :)

Skola imon ju, uuusch! Men ganska soft dag imon, börjar nio och slutar halv ett.

Hörs sen ! Puss
Bilder från plåtningen kommer lite senare ikväll..

Ooj :)

Kom på att jag inte hade skrivit nåt idag, ojoj :) !

men jag har ju varit hos frisören! Färgade utväxten, det blev bra =) Hela håret ser ljusare ut när man färgar utväxten, så det är ju bra, hihi. Lena, min frisör ville också följa med på emd-kryssningen när jag berättade om det så det kanske hon ska göra :D hon hade nämligen varit på premiären av Sliver i fredags och blivit kär i min pojk Danny, haha! Vi kom överens att vi ska ta honom en timme var på kryssningen ;)

Nu sitter jag iallafall här med en ansiktsmask på mej, har tvättat bort mitt smink eftersom jag ska göra om det sen innan fotograferingen.. Vi ska ses vid skolan klockan kvart över fyra, sen går vi bort mot kanotklubben där vi ska fota, efter det åker vi hem till Simon och fixar en snygg header till min blogg så den blir snyggare, yeeeey !!!

Funderar på att baka.. Nåt enkelt... Negerbollar, fan vad gott det skulle vara! JA, det ska jag nog göra ;) så hinner jag göra klart dom innan idol2007 börjar på tv400 klockan 14.55. Måste sminka mej och fixa mitt hår under tiden jag kollar på idol, men jag är tjej så jag klarar ju att göra 2 saker samtidigt!

Hörs ikväll , puss och kraaaam


Paradise Hotel

har precis kollat på paradise hotel, kul.. :) men kom på mej själv av att sitta och blunda av trötthet så jag tyckte det var bäst att gå och borsta tänderna, och som alltid när jag borstar tänderna så blir jag pigg.. De e nåt.. Mina tänder är nog kopplade till hjärnan, jag blir verkligen alltid pigg när jag borstar tänderna! Men nu när jag satte mej här så börjar ögonen sakta men säkert sjunka ihop igen ;)

By the way så skulle jag faktiskt kunna tänka mej att vara med i ett program som paradise hotel, bara chilla vid poolen hela dagen med snygga killar, festa på kvällen... Och bråka hah ;P fast jag skulle nog hellre vara med i big brother. Fast iförsig.. Vara instängd i 100 dagar utan att få veta nåt kanske blir jobbigt efter ett tag.. Men man gör ju massa roligare saker hela tiden, hah! Men nog om det! ;)

Måste sova nu för jag ska upp 09.30 imon.. Eller 10.00 :) Lär ju ligga och snooza ett tag men har ställt larmet på halv tio!

God natt honey's


Danny

hejhej. Idag har jag varit med memmii :) (emme, memmi, mem, emmelie, kärt barn har många namn) trevligt! Först var vi på donken. Emmi tog en milkshake & jag tog en glass med colatopping, gott ;) Efter det gick vi till hemmakväll och köpte oss lite godis, sem gick vi hem till henne och umgicks lite med hennes lillebrosha, (vad stoooor han har blivit! Fyller 5 nästa tisdag, vad tiden går snabbt...) satt vid datorn, kollade på tv och bara snackade. Hur trevligt som helst ;D

Gick hem vid halv tio ungefär, kollade lite på idol 2007 som var på tv400 sen åt jag. Efter det satte jag mej vid datorn och där sitter jag även kvar nu som ni märker ;) Lyssnar på Danny, mm min underbara.. Och så snackar jag med lite roligt folk på msn ! Niiice..

Imon så är det ju (som jag skrev i ett tidigare inlägg) dags för fotografering med Simon och Emme.. Simon står bakom kameran medan jag & Emme står framför! Inte samtidigt men ändå ;P elr någon kanske vi tar tillsammans.. Fast innan det, vid tolv, så ska jag till frisören :) Gött.

Nä, nu ska jag kolla på när Danny var med på fråga Olle, Eddie tipsade mej! ;) http://kanal5.se/web/guest/webbtv/-/k5videoplayer/playlist-name/Fraga%20Olle%201108/none/ Och klockan 00.30 börjar massa gamla paradise hotel avsnitt på tv400, mm puss på den kanalen! :) ♥





Så här snygga är vi när vi har varit ute i regnet

Höstväder

Shiiiet vad det regnar ! Var precis ute och följde min kusin till bilen, hade broshans flipflop på mej, haha kanske inte det bästa man kan ha på fötterna i det här vädret ;P regnar som fan. Och jag blev reeedigt blöt.

Ska till emme snart :) Vi hade tänkt att dra ner till mcdonalds och käka glass men.... Hur kul är det i detta vädret? Vi får se hur det blir! Träffas ska vi iallafall göra :) har inte träffat henne på hela sommaren.

Oooooh nej, på tisdag börjar skolan! 2 dagar kvar, bläää... äh, det blir lika kul som man gör det till.

Hoppas ni har haft en bra dag och hoppas ni får en bra kväll, pussar.


Hallå världen!

Tjeeena ;)
just nu duschar emma, jag ska duscha sen. Efter det vet jag inte vad vi ska göra för mormor skulle visst ha besök så vi kunde inte komma, hmm.. Aja =) vi får väl hitta på nåt !

Imon, äntligen så ska Simon ta kort på mej :) och på Emme.. (Emmelie Karlsson) fast vid ett ska jag till frisören och färga utväxten, det behövs!!

Har inget mer att säga just nu ;P
Ciaaaao !

Vilken klänning?

När jag och Jullan var utanför premiären av Sliver i fredags så var alla så finklädda! Vackra klänningar och underbara skor, fina håruppsättningar och snyggt smink. Så då slog tanken mej att det kanske skulle vara bra att investera sig en lite "finare" klänning? Kan ju vara bra att ha, om man ska ut och äta på någon restaurang med lite stil eller gå ut kanske (lite för tidigt för mej men man vet ju aldrig ;P)

Vilken tycker ni var snyggast om de här fyra klänningarna ?
[klicka på bilderna för att göra dom större]

1. 2. 3. 4.

Om jag skulle vara tvungen att bara välja en av de här klänningarna som jag köpa skulle jag ha valt den rosa, ganska enkel men ändå såå fin :) Den vita är också jävligt gullig ! Den gula är också snygg.. Och den röda.. Haha !

alla klänningar kommer från; http://www.stylebystars.se/

Lars Winnerbäck

hallåja. Dålig uppdatering idag, i know ! Soooorrry.

Har varit på Lars Winnerbäck med min kusin, niiice!! :) Bara att jag märkte att sån musik inte riktigt är min musiksmak längre ;P jag kör på emd nu, hahah.. Nä, men seriöst, jag har en väääldig blandad smak när det gäller musik! Techno, pojkband, "winnerbäck-musik", rock, you name it!

Vi har även käkat mat ifrån donken, McChicken plus meny , jammmiii =)

Vad händer just nu då? Jo, jag sitter och skriver och lyssnar på dr alban - it's my life på you tube medan min kära kusin snackar med desperata killar på drömdejten (dejtinglinje på telefon, haha askul) Vi ska kolla på film lite senare och imon ska vi fika hos mormor ganska tidigt. (Bara jag och min kusin då alltså..)

Hoppas ni har haft en bra kväll ! Sov gott. Puss&kram










<3

I wanna feel your body close to mine 
I wanna scream your name out through the night

igår

Okeej, meningen igår var att vi skulle träffa Erik, Mattias & Danny för dom spelade på en ny nattklubb här i Jönköping som hade premiär igår, Sliver heter den. (inte silver) Det var 21 års gräns så vi kom ju inte in såklart ;P elr vi försökte inte ens men ändå.. Vi hade tänkt att gå runt och snacka med folk lite typ till två, då dom stängde, och efter det skulle ju pojkarna kommit ut och då skulle vi träffa dom. MEN!!!! Vi var ju tvungna att åka hem ett, faaaan.. Jaja, vi hade kul ändå.. Snackade med massa.. Elr dom snackade med oss.. Träffade Folke med för en gångs skull ;) sötnos... Men han var full så han va lite flippad just då. Jag lovade er najsiga bilder men VAFAN, vi tog ju inga eftersom vi inte träffade dom! :'( tog bara några fula..






SNYFT..



fan

hmmm , allt känns så jävla misslyckat på nåt sätt. Jag vet inte varför. Kanske för jag bor i Jönköping och det inte händer nåt, att jag ska börja 9an på tisdag och måste plugga som fan för att få bra betyg, kanske för att vi inte träffade emd igår (HELVETEEEEEEE), det var det som jag skulle berätta om idag. Men nej, självklart bestämde min & Jullans mammor att vi skulle hem ett, gaaaah ! FAN FAN FAN säger jag.. återkommer senare med lite bilder och berättar om vad vi gjorde igår iaf..

Och det värsta är ju att emmelie karlsson hade varit på stan igår och sett emd på h&m och hon hade ringt mej vid halv två (på dagen) och det var säkert för att berätta att dom var på stan, men jag var för trött för att svara... Annars skulle jag ju spruuungit ner till stan ! jävla skiiiiit..

aja, vi ska ju på kryssning med dom den 18 oktober så jag får väl längta till det.. :)


These precious moments, we have so few,
Lets go far away, where there's nothing to do but play.
You shoo to me that my destiny's with you,
And there's no explaining.

:)

heeh va fiiint

Helt fantastiskt underbart

http://www.youtube.com/watch?v=miiDulWCLCk



Klicka er in där och njut..

Snart så..

Snart ska vi ut, jag & Jullan. Väntar på henne.. Lyssnar på radio live, direktsänds ifrån vätterfesten här i Jönnet (Jönköping)

Vill ut nuuuuu !

Nadine sa att emd kanske skulle till vätterfesten? Gaaah om dom ska de ;P det står inte de på hemsidan men ändå, haha.. You never know.. Nääää nu ska jag tjata på Jullan att hon ska komma hit, hihi!

Ha en bra kväll , puss ♥



Today

Helluuu.
Har precis varit ute med Nova, min hund :) Hon var skitseg på att kissa, men till slut så gav hon med sig och satte sig ner och gjorde sitt ;P

Mammas sambo Thomas fyller år idag, GRATTIS!!! Så jag har en bakelse i kylen som bara väntar på att bli uppäten av mej! Hihi, så snart jääävlar ;)

Idag ska jag:
- Äta bakelse & frukost
- Duscha, tvätta håret, raka benen och allt de där jobbiga :P
- Försöka hitta nåt att ha på mej ikväll (hur det nu ska gå....)
- Plocka ögonbrynen
- Fixa mej :D
- Träffa Jullan
- Och det viktigaste... Taagggaaaaaaaaaa !

Lugn dag.. Men ingen lugn kväll!!! Hoppas jag inte ;D bilder får ni imon.. aahh vad jag längtar. Hoppaaas :P

aja, nu ska jag gå och trycka i mej bakelsen, ha en bra dag, vi hörs lite senare!
pusspuss

Huuungrig

Tjohosaaan! Kom precis hem. Eller har hunnit tvätta bort mitt smink, men ändå ;)

Kvällen:
Vi gick ner till vättern.. Kollade på Daniel och hans band, det var väl sådär kul.. Inte så mkt folk vid vättern, det är väl säkert mer imon och på lördag. Vid elva gick vi hemåt (som tog en typ en timme och tjugo minuter???!) snackade mest om imon, ååh längtar ;P om ett dygn säger jag bara.. Haha säger inte mer än så, ni får veta på lördag.

Snart ska jag sova, är jättetrött.. OCH jättehungrig så jag får väl äta nåt innan annars kommer jag inte kunna somna :)



i love you



Danieeeeel !


♥ I M O N !




Hemma!

Nu är jag hemma.. Trevlig liten Stockholms trip! Lite tråkig att gå på stan själv i 2 dagar bara ;P men jag köpte ett linne från weekday och ett nagellack :)



Framme i lägenheten ! ;)


Innan jag traskade ner till city..


På restaurang bistro Jarl på birger jarlsgatan, såå gott!



På restaurang nr 2. Vi skulle äta dessert:
Latte, praliner & jordgubbs sorbet :)


HAHA snyggt


;)


Från idag. På djurgårdsbron :)

Nej, nu måste jag skynda mej! Jullan kommer snart och då ska vi till 'vätterfesten', massa band spelar.. Vi ska kolla på Daniel Karlsson (från idol 2007) och hans band the lips! Skoooj, =) PUSSHEJ ♥

i Stockholm!

Heej :) sitter på en bänk vid strandgatan o kollar ut över vattnet & på grönan och så ;) äter lite godis också, haha. Pappa är på möte med nån snubbe nu och vid ett ska han träffa Daniel :) efter det ska vi åka hem. Har köpt ett linne & ett nagellack! Båda i färgen rosa ;) ikväll ska jag&Jullan gå på vätterfesten, mest för att kolla på Daniel Karlssons, han som var med i idol + hans band men även för att träffa folk! Skriver mer om vad jag gjort &så när jag kommer hem o då ska jag även ge er bilder. Puss <3

Trööött

Tjena! Sitter här med blött hår och har sminkat mej.. Ska bara platta luggen lite grann, resten av håret ska jag låta självtorkas.. Snällt att vila håret lite :) Hmm.. Är skittrött, hur länge sen var det inte jag gick upp klockan halv sex? Det gör jag inte ens när det är skola.. aja, nu är jag iallafall uppe! Blir väl piggare när jag kommer till Stoooockholm ;D

Kommer nog få låna pappas kompis nycklar tills hans lägenhet på kungsholmen för han & pappa ska iväg och spela golf när vi kommer fram.. Annars måste jag gå på stan från 12-19... Kul? Själv.. Nääee... Haha, menmen !

Kameran hänger självklart med i väskan! Så bilder ska ni få när jag kommer hem imonkväll ;)

Nu har mamma gjort frukost åt mej (bakbrööd) så jag måste gå! Pusselipuss, ♥

OBS! OSERIÖS




mys kväll :)

hejhej. Kom precis hem från Jullan ! Vi hade kul som vanligt.. Hade bara tänkt att gå dit i typ en timme men det blev att jag stannade hela kvällen. Jag gick dit vid halv sju, och då verkligen spöregnade det. fyfan, och jag gick med mina gladiatorsandaler, smart :P

Väl hemma hos Jullan så satt vi vid datorn och kollade runt, en sak var riktigt läskig, orkar inte förklara men Jullan fattar ;) Vi åt pommes, kött och biarnes sås (hur stavas det???) muuuummmaaa.. Och så kollade vi på "never been kissed" på 3an klockan nio, romantisk komedi, precis i min smak!

På hemvägen så snackade jag i telefon med Eddie, det var sjukt länge sen och vi har inte sett varandra sen vi kom hem från Bosnien, haha ;P

ååh, nu började jackass ;) min lilla pudding johnny... Haha.. Men måste tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag lägger mej i sängen och kollar.. Ska upp vid sex imon, ska ju till Stockholm halv åtta, gääääääsp shiiet vad trött jag kommer vara! Upptadering imon innan vi åker... Sedan kanske jag skriver i Stockholm, we'll see !

Puss och GOD NATT <3

Bokat & klart !

JAAAA! Då har mamma bokat kryssning till Mariehamn den 18 oktober :)

MED EMD PÅ BÅTEN!!! Faaaan vad kul jag & Jullan ska ha :D

Det blir: Jag, Jullan, mamma, Thomas och kanske mammas&Thomas kompisar Tony & Lotta (hooppas)


Bilder

Lite bilder jag tog nyss ;)







Slapp outfit idag :)

Idol

hejsansvejsan. Har precis ätit pannkakor :D
 
Klockan 14.55 börjar idol2007 (repris alltså) på tv400 :) Så det ska jag se! Var ju helt beroende när det gick i höstas/vintras. Till det ska jag äta krokantglass och dricka kaffe. Har faktiskt börjar gilla kaffe nu :) ... Bara det är mycket mjölk i så,

God morgon

yes, god morgon. Jag vaknade för 20 minuter sen av att mamma ringde. Fan.. Vill inte vakna så sent :P menmen haha ! Alltså vet ni vad mamma hade fått på sin mail???? Att åka kryssning gratis med viking line cinderella vilken dag som helst mellan 17/8-31/10.. Och det datumet jag ville åka är 18 oktober för emd är med på båten då.. Och mamma fick ju mail om att man får 2 hytter gratis då!!!! Haha fan va sjuukt, både hon och jag blev chockade.. Eller mest hon, för hon ringde och sa de när jag var nyvaken :P

Men gud vad bra! Så nu är det 90% chans att vi åker.. Hoppas mammas kompis vill åka med =) hihi, fan va kul jag & Jullan kommer ha isåfall!

Nog tjatat om det..
Vad ska ni göra idag ? ♥

Jackass

Ännu en sen natt. Men det blir ju lätt så :) Man fastnar framför tvn/datorn och så tjoooff så flyger tiden i väg. äh, är man ledig så behöver man inte sova. Sova kan jag göra nästa vecka.

Hade tänkt att gå och lägga mej snart, men inte riktigt än, ska kolla lite på jackass först [på mtv], Johnny Noxville är ju såååå snygg, haha. Särskilt i den där filmen han är med i, när han ska lådsas vara handikappad för att vara med i handikapp os och blablabla, the ringer heter den tror jag. Mmmm mums på han !

Så nu har jag tvättat ansiktet (inte tvättat bort sminket för jag har inte haft nåt idag, har ju bara varit hemma), borstat håret, borstat tänderna och tagit på mej min DARIN tröja som jag sover i (biiiiig size) Så nu är jag nattklar!!

Sov så gott baby's.

Vi hörs imon !



Tänker på Erik Segerstedt när jag ser honom, dom är ju faktiskt ganska lika ! :D



Erik?                                                           Johnny?

Radioseven!

Min kära vän Felix sänder just nu på http://radioseven.se - Lyssna !

idag har jag inte gjort nååånting förutom ätit, kollat på tv, suttit vid datorn och varit allmänt dryg. Fyfan vad jag slösar bort sista dagarna på lovet. Får väl träffa Jullan elr nåt imon :) och sen på onsdag ska jag ju till Stockholm.. Själv.. Lite tråkigt men vad gör man.. Haha, fast pappa och hans polare är ju där ;) Ska bo på kungsholmen by the way.. Trevligt, trevligt..

Aja, nu ska jag fortsätta lyssna! Ha en bra kväll , puss ♥


Dagens outfit + glass

Jaha, så här ser man ut idag. Helt osminkad och med ofixat hår.. Menmen, dom dagarna måste ju också få finnas elr hur =)


Vad jag håller på med kan ingen veta..

Har precis ätit en jävla massa knäckglass, mums! Det tackar magen för ;)



Look what I found !


Vek upp ärmarna på mammas gamla jeansjacka och voilá
Dock är den lite för stor..

Måndaaag

hej på er !
Har duschat och nu sitter jag med en ansiktsmask och ska snart fixa lite frukost :)

Jag ställde klockan på 08.30 men antagligen stängde jag av larmet i sömnen (har hänt ganska många gånger) för jag vaknade halv elva, haha.. Jag har ingen aning om varför jag skulle ställa klockan på halv nio när jag inte somnade förren efter halv tre (kunde helt enkelt inte somna, lyssnade på emd i min ipod hihi) Menmen nu är jag ju iallafall uppe! :)

Som jag sa igår vet jag inte vad jag ska göra idag.. Tjata på mamma om en sak när hon kommer hem (ja, hon började jobba idag igen HAHAHA en annan har ju ledigt ett litet tag till...)

hoppas hoppas hoppas hoppas hoppas... Ni fattar ju ingenting av vad jag menar, elr hur?! Kan ge er en ledtråd:

Från: Mami <3
11-aug-2008 11.04
Ha. Ha! Har redan kollat den. Vi får prata om detta. Får ju se om vi har råd oxå!

Till: Mami <3
11-aug-2008 11.04
Haha visst va jag rolig. Jo men klart vi har det dummer de e ju 4 månader kvar ;)


Mer än så säger jag inte.. Ni får helt enkelt vänta och se... spännande vaaa !

naj nu måste jag käka nånting, pusselipuss

Inte trött

Sitter med laptopen i mitt knä i vardagsrummet och kollar på ztv. Eller lyssnar. Fast iförsig så zappar jag runt men har stannat på ztv för ett tag. Skön låt.. "I wanna be next to you nananana.."

Jag är faktiskt inte trött.. Men ska nog tvinga upp mej själv innan halv tio imon. Inte för jag har något planerat som jag ska göra men det kanske är dags att börja vänja mej vid tiderna för skolan börjar ju trots allt snart.. BLÄÄÄÄ... Men har sett att vissa i andra städer börjar imon, tack och lov att jag inte gör deeeeeee!! En vecka kvar iallafall.. Det ska bli gött, även fast den kommer gå helvetes snabbt.

Hör att mamma ligger och hostar, ja, hon är ju sjuk.. Haha asså med feber & så..

Längtar till onsdag, torsdag och fredag ! ♥ ♥ ♥

Ni får sova så gott dåå , dröm nåt fint! Puss

Eight Days to Live

Kollade nyss på en film på 5an, eight days to live hette den. Den var verklighetsbaserad. Den handlade om en 19årig kille som försvann i 8 dagar, han hade kört i diket med sin bil på väg till en kompis. Så i filmen fick man följa familjen & polisens letande efter 19åringen. När dom hittade honom levande i bilen med huvudet mot ratten rann det en tår på min kind, för jag tänkte att det var Robin (min brosha) som hade försvunnit, fyfan. Även fast vi bråkar direkt när vi ses så skulle jag inte klara mej utan honom.

Men det var inte bara sorgligt i filmen! Två skådespelare var riktigt fina, så där fick jag lite ögongodis... hihi, kan lägga in nån bild, :)

Han som försvann

Han som försvanns brosha
Fanns ju inga fina bilder på google på honom? aja, i filmen var han skiiiitfin !! Lovar ;)

Vattenpipa

Invigde nyss vattenpipan som mamma & Thomas köpte i Turkiet.

 

Videoinlägg

Nu är jag hemma från mina kusiner, det var trevliigt och vi fick mkt god fika =)

Den här videon spelade jag in på väg till Hjo..




Söndag & Hjo

Hallelåja .

Hoppas ni har sovit gott, för det har jag. Förutom att jag drömde massa konstigt :P kommer alltid ihåg vad jag drömmer, så det är lite kul ;) men inatt drömde jag inte om Danny som jag gjorde igår, hehe tur det, för när man vaknar och inser att det bara vad en dröm blir man inte lika glad som man var i drömmen ;)

Mamma fixar frukost just nu och vid två åker vi till HJO ! Vi stannar väl där några timmar sen åker vi hem och ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske kolla på film, mmm det blir det nog, mysa lite =D


Have a nice day , vi hörs senare ♥



Kan inte sova

Är skittrött men samtidigt väldigt pigg. En lustig känsla det där. Har så många tankar i huvudet och så mkt jag vill lyckas med.. Men här blir ju drömmar verklighet ni vet ;) det var helvetes varmt här nyss, men jag öppnade fönstret så nu ska det nog gå lite lättare att somna. Natti sötnosar. Åh nej, nu började magen kurra så nu kommer jag inte kunna somna på grund av det. Fan ;)

Ingen fotografering idag

Nääe , vädret var ju inte som man hade hoppats på så jag får bli fotograferad nån annan dag snart.. För jag typ döööör på min blogg, den är så ful just nu! :P (Simon som ska ta kort på mej ska ju även fixa en snygg header i photoshop.. Sen ska jag bara lägga in den och det är nog de som är det stora problemet, vi får se hur det går när det väl är dags, haha)

Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Fikat lite med min moster, morfar, syrran + hennes man, mamma & hennes sambo. Sen har jag varit ute och 'åkt en sväng' med mamma, hennes sambo och min hund (som satt i mitt knä, kul att ha en 40-kilos labrador som fäller som in i hel***eeeee en period nu, haha men det var ju mitt egna val att säga till henne att hon skulle sätta sig hos mej) Dom brukar göra så ibland, åka runt alltså, jag vet, knäppisar!

Jag har haft en ta-det-lugnt-dag helt enkelt. Har blivit en del såna på sistonde.. Men vafan, man får ju ingen lust att göra nåt när det regnar!

Folk skriker här utanför som bara den, igår också, ändå till klockan kvart över tre (jag vet inte att dom höll på så länge men mamma hade visst vaknat av det)

Imon ska vi till min kusin.. Eller mina kusiner rättare sagt, dom har fyllt år! Grattis ♥

Inatt SKA jag verkligen somna innan ett, måste måste måste!!!

Vi hörs imon , sov gott
pusssssss

MAMMA!!!!!

JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL
 



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Underbart !!!

Hej allaaaa ;)

Vet ni? En underbar vecka väntar mej.. Eller halva veckan iaf vad jag vet än =)

Onsdag: Stoooockholm med pappa :D Sova hos hans helgoa kompis
Torsdag: Stockholm (Det är då pappa ska träffa Daniel Westling :P)
Fredag: Hmm.. Återkommer efter det har hänt, hehe :)
Lördag: Lars Winnerbäck med min kusin, sen ska hon sova här!

Wiie,  längtar!!!

Undra om vi ska fota idag.. Det regnade innan, men nu gör det inte det.. Aja vi får se, om typ en och en halv timme blir det isåfall =)

En ska jag tycker ni ska göra är att ta er tid och lyssna på den här låten, aaaaaaaaas skön !

klädproblem..

Vaaad ska jag ha på mej idag när jag blir fotograferad? Gaah, kan inte välja ;P dagens ilandsproblem.

Mina tighta replay jeans ska jag ha men vad ska jag ha på överkroppen? Det är frågan.. Får väl ha med mej lite olika, en vit skjorta (brorsans gamla), vanlig tshirt, något linne kanske m.m

Vid tre kommer min morfar + min moster hit och fiikar.. Tror jag? Vet inte riktigt om mamma kunde fixa den där sockerkakan, hahah.. Men det märker vi.

Hoppas ni får en bra dag ! Kramar

Mamma har bakat sockerkaka


Och ni ser ju hur jävla bra det gick ?

Haha ne, det brukar gå bättre än så här, men vafan... Jag äter ju inte den där kan jag säga

L Ö R D A G

tjohoo ! Vaknade vid tio idag faktiskt, fast okej, jag ställde klockan men ändå ;P Kollar på barnkanalen, haha. Ska väl snart äta frukost.. Vid halv sju ska jag & Becca träffa Simon och så ska han ta kort på oss. =) Hoppas det blir bra. Men det blir det nog :)

Vad ska ni göra idag ?

pusspåer


Från igår ♥

Förväntningarna är höga

JAAAA! Såå glad. Säger bara:
FREDAG


ååhh hoppas hoppas hoppas hoppas.

Näe, nu måste jag sova, god natt !

Filmer från ikväll :)



Video ett; 'Ramses' värmer upp publiken
Video två och tre: Jaa.. Vad finns det mer att säga än UNDERBART

Växjö !

♥ Kom precis hem, det var kuuuuuul! :D
Kan lägga in lite bilder så får ni se vad vi gjorde, fast det vet ni ju redan ;P


regn, regn, regn


Bwo...


MINA IDOLER !


Star pilots =)


Bwo yeeey fyrverkerier !


EMD !! Fick inga bra bilder med dom :(


På toan på en mack på väg hem ;)


KÖÖÖÖÖRV


Sista bilden , jag & sis i bilen på väg heem.

Tack för ikväll underbara syster  :) PUSSSSS !

Ha en bra kväll !!

Jag tar outfit nr 1 ! Tack för alla som hjälpte mej =)
Nu måste jag ta på mej strumpor för min syrra kommer när som... Puss hörs inatt :) Lovar att ta måånga bilder ikväll.


Hjääääälp

Hjälp mej!! Vilka kläder ska jag ha på mej ? Ska till Växjö snart och se emd <333

1.
2.
3.

Det lutar just nu åt nr 1 för det är bekvämast!!

Daniel Westling

Pappa är ordförande i en organisation (elr vad man ska kalla det) som heter FRISK. Och där kanske Daniel Westling ska bli medlem också (kronprinsessans pojkvän ni vet...) och snart ska pappa och han träffas för att snacka lite business ;)

Lite får man väl skryta ?


http://www.chicy.se



Den här tröjan vill jag ha, fatta vad gooooooosig! Endast 279:-

JUST DET!!

Idag är det ju 8 augusti 2008 (080808) alltså... STOCKHOLMS DAG! Puss på er alla noll åttor haha :D <3


Good mooooooorning

Sitter och lyssnar på star pilots - in the heat of the night på högsta volym (ensam hemma) Jag ska ju se bland annat dom ikväll i Växjö/rix fm festivalen! Längtar !!!!! Mina söta pojkar i emd :) haha ♥

Blev skitglad för en sak jag läste i jp (jönköpingsposten) innan, handlar om emd... Mer vill jag inte säga för då vet alla det, läs i tidningen helt enkelt! haha, vad elak jag är..

Klockan 15.00 kommer min syrra och hämtar mej här och då åker vi till Växjö, äter lite när vi kommer fram sen letar oss fram till 'Stortorget' där festivalen ska vara.. Vi får klämma oss fram för att få bra platser för jag kommer ihåg när jag var i Linköping då stog jag & Jullan i mitten, inte så kul som längst fram, eller vad tror ni ;) Och om vi står längst fram får jag nog ögonkontakt med NÅN i emd iaf... hehe..


i Linköping. uuunderbar bakrund , haha .

Vi hörs sen , ciaaao !

Sms...

Sms från:
King :) (pappa) 07-aug-2008 22.46

Love jo (lite 'intressant': du hör inte av dej t fadern när du ej é här... här sitter jag, sniffar på lakan o örngott för att minnas min prinsessa, men ack, hon é ett minne blott. Den stackars fadern är sömnlös o tappat all aptit. Han sitter helt apatiskt o tittar ut genom fönstret i förhoppning att gå se sin prinsessa i skymningen men utan resultat. han lever på alla minnen, papperssarvetterna har tagit slut och butiken vill inte sälja fler på kredit ty hans pengar har tagit slut efter att ha spenderas sina sista kronor på en kikare i förhoppning att få syn på sin prinsessa i ögonvrån. Suck, suck, aldrig vill smärtan ta slut i hans hjärta över den tomhet som värker dygnets alla timmar. Snart kommer ambulansen och tar hand om hans värkande lekamen (va e de?)... Mohahaha, love you, princess, see ya /King

haha vad poetisk han är.. Och vad seriöst sms. Ibland får han till det, farsan ;)

Klockan 23.00 börjar sex and the city (två avsnitt efter varandra!!) på tv3.


 Puss baaabes..  & god natt


Stockholm here i coooooome!

Veeet ni , idag så fixade jag och mamma in mej i bostadskö i Stockholm ! =) nice va!

Jag och Jullan ska ju flytta upp dit om 4 år, sommaren efter gymnasiet, ååh vad jag längtar :) Det gäller bara att fixa ett jobb där uppe också, men det är ju ett problem senare , hihi.

Fast det är ju klart vi inte bara väntar på en lägenhet genom den här kön som jag står i nu, utan vi ska ju ringa runt till olika mäklarfirmor/hyresrätter och söka på internet och så med.. Faaan va niiiiice alltså! AAh typ dör när jag tänker på det.. Gäller bara att fixa ett najs jobb när uppe också.. Men det löser sig ;)



Ica maxi



:)


Stickad tunika; ?
Väska; Louis Vuitton
Tights; gina
Gladiatorsandaler; din sko

Var på ica maxi med mamma för en stund sen och då såg jag ut så här. Eller jag ser fortfarande ut så här om man bortser från väskan, skorna och glassen (nogger, muuuums) Mormor kommer hit vid två och då ska vi äta, som ni märker så händer det inte särskilt mycket spännande saker i mitt liv just nu, ha ha.. Men imon ska jag ju till Växjö! wiiie

Design - hjälp!!!

God morgon, sovit gott ? :)
Det har iallafall jag, drömt massa konstiga saker men det gör jag alltid, haha!


Jo, jag tänkte ta upp det här med min otroliga fula och tråkiga design jag har på bloggen. Men på lördag (den 9 augusti) ska Simon ta kort på mej, och kanske Becca, och sen ska vi fixa en snygg header som jag kan lägga in här på bloggen, men jag är inte riktigt säker på att jag fattar hur man gör, för när jag skulle göra det sist så funkade det inte så om nån kan hjälpa mej vore det suuuuuuuuuperschysst!

Ha en bra dag så hörs vi snart ! Kraaam

Becciis

Hallåååå , jag sitter och lyssnar på basshunter, haha så jävla skön musik ju.. Särskilt om man ska bli taggad.. Man har ju lust att bara ställa sig upp och dansa.. Men det orkar jag inte nu, haha.

Följde Becca hem för en liten stund också. Jättemysigt att träffa henne och få skratta som man bara gör när vi är, kolla på gamla bilder på oss och fula webcam filmer, hahah.. Vi köpte även glass och godis och tjockade oss lite,  men det är ju sommar sååå skitsamma! =) Härligt att prata om allt som har hänt oss nu under sommaren också..

Ska lägga mej innan ett idag har jag bestämt! Gärna innan halv ett också.. Kanske kan bestämma att jag sitter vid datorn en liten stund till, sen tvättar jag bort sminket, borstar tändern och så, sen kan jag sätta på idol 2007 dvdn och somna till det (somnade till idol 2005 dvdn igår hihi)... Jo men det låter bra ! ;D 

Sov så gott snyggiiingar ! Pussochkram


Blondinbella

Sitter & lyssnar på p3, Blondinbella.. Hon pratar ända tills klockan 19.30 , =)
www.sr.se/p3



Nova

hej på er :)

har precis varit ute med min hund, det händer vääldig sällan att jag går ut med henne men ibland får jag bara lust, hah. Ikväll ska jag träffa Becca, det var ett jävla tag sen nu! Men det händer ju alla nån gång, man glider ifrån varandra.

Jag har världens bästa syster. Kan berätta ett exempel;
Jag skulle egentligen till Växjö med Jullan på fredag för rixfm festivalen är där då och emd kommer dit.. Så vi hade bestämt det skitlänge & så och nu har hon inte råd helt plötsligt, hehe men ska inte ta upp allt här.. men iaf, självklart blev jag suuuperledsen (& lite arg hihi) för det är sista gången dom spelar tillsammans (står de iaf på deras hemsida) sen vet man ju inte när dom spelar tillsammans igen så..

Min mamma och hennes kompis hade tänkt och komma hämta oss, schysst va ? :) menmen.. Och nu när Jullan inte kunde tänkte vi fråga mammas kompis dotter, ett år äldre än mej är hon.. Nu kommer vi tillbaka till min syrra.. Om inte mammas kompisa dotter kan så åker gärna min syrra med mej till Växjö, fast då åker bara hon och jag, och först ska vi gå runt lite i Växjö sen på kvällen gå på rixfm festivalen, hon ringde nyss till mej och sa det, funderar på att åka med min syrra... Helt sjuuuukt hur snäll hon är, hon ställer alltid upp... Gaaah bli galen hahah , älskar dej Linda! =) ♥




Jag & Nova innan, haha


puss på er!

Fika ;D

Tjenare. Vaknade halv ett idag.. haha, måste snart börja gå upp lite tidigare så jag kan vänja mej innan skolan börjar, ca 2 veckor kvar nu , usch.

Ska snart till min syrra och fika =) Hade tänkt att ta kort på min outfit men då dog digitalkameran, perfekt ! neee, men ska väl lösa de på nåt sätt... kan väl ta med webcamen eller nåt, haha, blir ju inte särskilt bra, men bättre än inget alls, elr hur !?

ha en bra dag ! Nu regnar det ju inte mer sin tur är, inte i Jönköping iaf..


PUSS ♥

Brunett

Vill ni se lite bilder från när jag var brunett ? Yes, jag har varit brunett. Fast bara i 2-3 månade ungefär. Det var nog ett av mina livs misstag. Jag kännde mej så tråkig.. Visst, det var kul i början men sen kände man sig så grå och blek.. Kanske berodde på att det var vinter. Men iallafall, man måste ju testa! Och det har jag gjort, men det var inte min grej.

BLONDA HAR ROLIGARE HELT ENKELT




[Klicka på bilderna för att få se dom större]

Nu ska jag sova , nattinatti

Blåbärspaj

tjenixen ;D
Sitter och pratar lite deep talk med Becca.. Inget vidare kul men ibland så måste man prata ut.. Kanske inte skulle göra den glada smilisen där uppe för det passar inte ens mitt humör. Allt känns så konstigt.. Men det vill jag inte ta upp här. Inte just nu iallafall..

menmen, idag har jag bara slappat, mkt sköönt ! Mammas kompisar kom ju förbi också för lite snack och blåbärspajs ätande.. Mamma hade bakat, inte illa, inte illa... yummiiiie

Hoppas ni har det bra i skitvädret!
Vad har ni gjort idag ?


Thomas & Tony


Så här äcklig såg jag ut idag , blä. Med längsta utväxten också, men det ska
jag fixa i veckan, ska bara boka tid hos Lena! =)

Tiiiisdag !!

God morgon alla sjusovare =D

Själv vaknade jag runt halv tolv av att "okänd" ringde. Que? Okänd? Det brukar alltid stå dolt nummer? hahah, fattar nada. Jaja, jag svarade inte iaf, var för trött för att fatta något i det läget. Sedan ringde jag mamma (som var i vardagsrummet, orkade inte gå upp och hämta henne) haha så kom hon in och vi snackade lite skit..

Jag ska snart duscha, har precis ätit mat, jag hann inte äta frukost... Haha, det brukar bli så när man är ledig.. Vi var snälla och bjöd kaklaren på lunch också :-)

I eftermiddag/kväll (ja, kalla det va ni vill) vid klockan 18 kommer mammas kompisar hit (Tony & Lotta) typ dom skööönaste jag känner, så jävla goa! Så det blir trevligt , höhö.. Ikväll är det ju även årets sista allsång på skansen , *snyft* det är ju sååååååå mysigt när man ser Stockholm i bakrund och hör dom sjunga "stockholm i mitt hjärta, låt mej besjunga dej nuuu..."

Neeeee nu måste jag ta tag i mitt liv ! HAH

Ha en lovely dag  , pussie



 Jaha, då får man inte plats i sin egna säng längre, hahah..

Fan va många bilder jag har lagt ut på mina djur på sistonde, vad tråkig jag är !

EMD BILDER

HAALLÅÅÅ I NATTEN!
Låg i sängen, nattklar och allt. Låg och funderade sådär på allt mellan himmel och jord som man brukar göra när man ska somna när jag plötsligt kom på att Eddies underbara morbror hade varit på allsång på skansen när emd var där och tagit kort och jag hade bett honom skicka bilder till mej.. Han är pressfotograf för expressen, (jag och eddie bodde i hos han i hans lägenhet på östermalm när vi var i Stockholm för att se Christoffer) Han har även tagit bilder på världskändisar, han tog t.ex första bilden på britney + kevin federline tillsammans , hoho.. Fick en del pengar för det, jao.

jaja , tänkte lägga ut 2 av dom bästa han tog.. Obs , kopiera inte!!! (Eftersom ingen annan har dom här bilderna så..)


Foto: SUVAD MRKONJIC

Foto: SUVAD MRKONJIC

Söööta va ! =)
Näe, nu måste jag verkligen sova.  god natt

Cp datoooooooor

Sitter på mammas sambos laptop nu för min dator är helt cp. Antagligen är det överbelastad (för mycket saker i den, för lite minne kvar alltså) så när jag är inne på nån internet sida så stängs det helt plötsligt ner, och är jag msn så händer samma sak. JOOOOOOOOOBBIGT. Jag får väl.. vaheterdet.. aja, göra om den typ så den blir 'som ny'..

Imon åker Jullan till Stockholm tills på torsdag! (ha såååååå kul!!)

Hoppas jag inte vaknar tidigt imon, vi håller på och gör om i vårt andra badrum. (ska köpa tvättmasking och sånt) Just nu håller vi på och kaklar och gubben som gör det kommer klockan 07.15 imon , puuh..

Ha en bra kväll och sov så gott <3

Dumle och djur

Sitter och äter dumle som har legat i frysen några timmar, skitgott med stenhårda dumle! Lovar. Testa =)

Ska snart kolla på film med mammas sambo, Thomas :) Tog nyss lite bilder..





PooooosarN^

tjeeena

Min syrra kom precis och gav mej en hatt som hon hade köpt på ullared ;) Vi har snackat om att vi vill ha en svart hatt och vi letade efter det när vi var i Göteborg men vi htitade ingen.. Men nu sååå !

Ska kolla på film med mammas sambo ikväll under tiden mamma är och fixar sina naglar på nån salooong.. Jag ska äta mej fet på massa godis också, mohaha..

See you later..


mamma ser lite sliten ut ;) Nä, men hon e inte särskilt fotogenisk, hahah . Sorry mami =D


Jag ville inte va me ;P menvaadå , jag hade inget smink elr nåt ;)


Brother oh brother


SIMSON 10 ÅR !

Mamma sa nyss att Simson, vår äldsta katt, fyller 10 idag, graaaaaaaattiiiis gubben =D han är världens goaste och snällaste katt, har aldrig rivit/bitit någon under dessa 10 år. Var tvungen att ta en bild på oss hehe,


Han ser inte ut att trivas men han spann ;) (ni vet, katter spinner när dom njuter, hah)


Nu ska jag gå och äta hemmagjord thaimat typ , får se hur det smakar ;) puss&kram

God morgon

Shiiiiit vad det regnar!!! Snart ska jag till mamma :) puss

Shrek

Tjenixen. Har precis kollat klart på shrek 3, haha. Gillar tecknade filmer, det är så mysigt =)

För övrig så har jag inte gjort så mycket, gick till mamma en stund efter Jullan, de hade ju kommit hem från Turkiet nu.. Fick en louis vuitton väska och en dolce&gabbana plånbok, thaank you ♥ Sedan skjutsade mamma & Thomas hem mej till pappa, då gjorde jag iordning lite mackor och oboy och gick ner i vardagsrummet i källaren och kollade på shrek, hehe..

Ska snart sova men innan det måste jag hitta min laddare!! Har fan letat överallt och min mobil är död nu.. Jobbigt.. Jag som knappt klarar mej utan min mobil.

Nu ska jag kolla runt lite på internet, t.ex youtube ;)



Åh, egentligen skulle jag vart där, men det blev ju inte så.. =(

Sorry

Usch vad dålig jag har varit på att skriva de senaste typ 2 dagarna! Men har ju sovit hos Jullan 2 nätter nuu :) Igår var vi hos några kompis på gräshagen och hade det treeevligt, har bara fula bilder från igår så ni får en lite äldre bild på mej och Jullan... Snart..  Vi ska strax göra lite pommes frites, ååh vad gott. Är ashungrig, haha. Sitter och lyssnar på emd när dom sjunger apologize (youtube) sjukt bra.

Nää , har inget vettigt att skriva.

Allt bra med er ?

pusspuspusss !!!







haha !

Lite från igår..

Heeej :)
Sitter hemma hos Jullan, ska snart hem till pappa, igårkväll var vi först hemma hos Jullan, sen gick vi ut =) träffade massa trevliga människor. Kom hem sent, sen skulle vi kolla på idol 2007 som jag hade med mej (trodde vi) men i fodralet låg rosa the movie, så vi såg den istället. somnade vid fyra. Idag åt vi hallon till frukost, muuuuuuums!

Nu måste jag gå, ska nog tillbaka till Jullan ikväll, men inatt ska jag sova hemma =) Fast innan jag går så ska ni få lite bilder från igår:

 hahaha


vi fluffade till vårt hår så mkt med mening :P



Har inga bilder från när vi var ute, tyvärr. Men det kanske vi tar ikväll istället =D



Här får ni en bild från när EMD var i Jönköping ;) ♥



Hörs senare,  pussssss

Jag kan inte annat än o skratta

asså seriöst. Det går inte bra för mej att skriva blogg idag. Inatt när jag hade skrivit ett långt inlägg hackade ju internet, sen skrev jag ett nytt i morse och då råkade jag trycka på en knapp på tangenbordet så allt försvann. Och nyss när jag hade skrivit ett till inlägg så råkade jag trycka på kryss uppe i högra hörnet.

Jaja, jag lägger ut lite bilder från när vi var ute med båten igår:


Härligt va ?


Pappa och hans kompis dotter Julia =)


Pappas fru


Pappas wife again


hahaha


Jaag!


Jag igen


Och jag igen!

Oh fyfan vad snabbt det gick, och så hoppade man ju ashögt på alla vågor. Jag & pappas fru har träningsvärk idag, hahah.. Men det var skitkul!
Efter vi hade åkt båt så åkte jag till a6 med Jullan, köpte 2 par örhängen och ett vitt linne. Jullan som hade fått sin lön shoppade rejält. Boomerangtröja, guessklocka, en massa saker till ansiktet på apoteket och en bra grej för håret (jag har tipsat henne, de är ett pulver som ger volym)

Efter a6 åkte vi hem till henne. Sen på kvällen var vi ute och gick runt och snacka. Alltså vi båda längtar sååå mycket till sommaren om 4 år. Då ska vi flytta ihop, haha. Och det bästa utav allt är att vi ska flytta till Stockholm då. Åh vad underbart!


Det finaste gud har skapat. (Staden alltså)

Nää, nu ska jag dra mej! Ha en bra dag, skriver antagligen hos Jullan ikväll för jag ska sova hos henne :)

puss ♥

Jävla piss

Skrev nyss ett långt inlägg med bilder och allt från idag , och så cpade internet, perfekt tillfälle. Det tackar jag för. Men jag tänker inte skriva om för nu ska jag sova. Kanske hinner skriva imon innan jag ska till Jullan och sola.

Puss & God natt


RSS 2.0