nattiii

Hej :)
Det här får bli ett snabbt inlägg för jag vill se sex and the city som är på tv.. Gamla avsnitt alltså.

Kom precis hem från Jullan, där var det trevligt ;D Vi har vart ute också, ätit godis & lite så..

Några bilder från idag:





VI HÖRS IMON , PUSSELIPUSS

OST !



Hon är kanske inte så duktig men till slut gör hon som jag säger ;D
HAHA , när hon äntligen lägger sig ner så verkligen dyker hon ner mot golvet, aja.. :)

LAAAM

jaaaa, idag är jag lam. Jag sitter fortfarande i pyjamas (som är en stor Darin tröja) och segar mej. Jag ska snart fixa mej och äta lite och så, för sen ska jag ju va med Jullan! :)
Hon ska komma hit och kolla på när jag packar! Haha nej, det lät ju inte så kul. Men eftersom jag måste packa idag så får hon kolla på :P

Sen får vi väl hitta på nåt annat också.. =)

Ska äta frukost nu, hörs senare , puss

Grattis Spanien!

Vinnarna av Em 2008 blev alltså Spanien :)
Kollade på matchen tillsammans med Eddie (som inte var ett jävla dugg intresserad), hans pappa & hans mamma. + att vi åt popcorn , gött !

Ska gå hem nu, eller så ska jag åka hem med min brosha som slutar jobba vid tolv, får se..
aja, iallafall, puss och god natt 


Helgen

Heeeeej :)

Nu har jag inte skrivit på hela helgen och jag har verkligen saknat det! Kom hem för ungefär en timme sen. Helgen har varit helt okej, eller lite mer än helt okej, rolig säger vi :) Det började ju med att i fredags så åkte vi vid halv fem mot Båstad, jag, mamma, syrran + hennes man. (ja, dom är gifta!) När vi kom fram fixade vi oss lite och så sen åkte vi ner till pepe's bodega och åt pizza :D jammmi!!

Kom väl hem framåt halv tolv, då kollade vi på scream som gick på tv.. Sen gick vi och la oss.

Lördagen:
Gick upp och åt sååå god frukost.. Jordgubbar, färska frallor & så ! Vid tolv åkte vi till en golfbana i Halmstad för att starta den årliga släktgolfen.. I år var det bara 5 st som spelade.. Vi andra gick på stan i Halmstad, treevligt.. Solen kikade tillochmed fram. Sen åkte vi till Båstad igen och fixade oss inför kvällen! Åkte till Halmstad igen och träffade hela tjocka släkten (haha nej, lååångt ifrån alla, men vi var ungefär 16 st) vi grillade, hade prisutdelning m.m. innan på dagen hade vi bettat vem som skulle komma trea, det gjorde Elsbritt och JAG hade bettat på henne! Även morfar & markus hade gjort det, så vi vann 93 kr var, hah :)
Lite senare så grillade vi och hade det trevligt.. Kom tillbaka till Båstad vid halv två och somnade ungefär en timme efter det.

idag, söndag:
Gick upp vid halv elva, åt frukost, packade ihop och åkte hem. Skönt faktiskt.
mina planer idag: Ska snart äta sen lite senare gå till Eddiiiie!!
Bara 3 dagar kvar till Bosnien nu ! Längtar :)


BILDER IFRÅN HELGEN:
Fredags:







Lördagen:







På kvällen:




jag & mina vinstpengar, hahah




Okey , ni får nöja er med dom här bilderna nu. Kommer säkert fler från syrrans kamera någon dag.. :)
Pusss !

Måste man lära sig?

sitter & dricker kaffe, okej, det är ju mycket godare än när jag drack det för första gången men måste man lära sig att tycka om det? Eller tycker vissa om det ända sedan födeseln? Fuskigt isåfall.


HAHA

HEJ! Vet ni? Jag vaknade klockan ett idag, inte likt mej. Mamma kom in och ba: Klockan är ett. VA? haha aja, så jag får snart börja packa till Båstad.. Ska inte platta mitt hår för att låta det vila eftersom det är så sjuuukt slitet, och så hade jag tänkt att bara ta puder & mascara, för att vila huden :)

jag kunde inte somna inatt för min hund låg och snarkade i min säng + att min katt låg och spann (ni vet, när katter njuter så spinner dom), så jag låg där klarvaken.. Och mitt i allt hör jag lite ljud ifrån köket! Blev skiträdd. Väntade på att någon skulle komma in med kniv i mitt rum. Men eftersom min hund inte hade sprungit till köket (hon hör varenda litet ljud) så tänkte jag att jag bara hade inbillat mej. Men sen springer Nova iväg, och jag efter.. I köket står min brosha & hans tjej.. (?) Haha, lite kul..

Aja, nu måste jag packa ! Ha en bra helg så hörs vi på söndag med massa bilder ifrån båstad-dagarna & släktgolfen i halmstad på lördag... Eller så hörs vi redan imon om det finns internet uppkoppling där? men tror inte det så , puss på er!

Nytagen bild




Där ska jag gå & lägga mej nu , tror ni jag kommer få plats ?

singstar

Halllooooo , nu är jag hemma igen! Hos Linda (my lovely sister) så åt vi hallonpaj och sjöng singstar och min inte lika lovely (haha jodå) bror var där ett tag också faktiskt, men sen drog han för att lira lite poker med grabbarna ;) Lugn och skön kväll. Imon åker vi till Båstad och stannar till söndag så då kommer jag inte blogga men självklart bloggar jag imon innan jag åker !




Vi gjorde ett test och skulle se om mamma kände skillnad på coca cola & pepsi, vilket hon inte gjorde haha


Ser jättelamt ut men dom sjöng en lugn låt ;P

näe, nu ska jag kolla på filmerna som vi spelade in när vi sjöng också, får se om jag lägger inte dom men troligtvis iiinte, kan ju inte säga att vi sjöng som madonna elr någon annan sångare/sångerska ;P


byebye

Gbg

Kom precis hem från Göteborg. Där var det skoj! Visst, det regnade det ibland men vi hade turen att varje gång det regnade så var vi inne i en affär. Det blev lite shopping också :) och buffé på en china restaurang , mummmmms...

Snart ska jag & mamma till syrran och sjunga sing star och äta våfflor och fruktsallad. Men först måste vi köpa frukt, lite logiskt.

Bilder från idag: (klicka på dom så blir dom större)





Det jag köpte idag:



tjock tshirt: monki 250:-
vit bh: h&m 98:-
gult smalt skärp: rut m.fl 19.50:-
stora solglasögon: h&m 59,50:-

Nu ska vi åka ! ha en trevligt kväll, pusspuss

this is my look today





Snygga bilder, va ? Särskilt den sista

God morgon

Lyssnar på äntligen sommar med katrin schulman och Rasmus Lindvall, har gillat Katrin länge.. Hon är så skön  ; ) för er som inte känner till hennes blogg; http://www.finest.se/katrinSchulman

Läser den flera gånger varje dag, har den tillochmed som startsida.

Har precis fixat mej , ska bara platta håret nu. Sen ska jag äta frukost, efter det åker vi ! =)
Vi hörs ikväll


GOOD NIGHT.

Tjohoo, här sitter jag så där på kvällskvisten ;)
anlände hem för en liten stund sen.. haha anlände.. Har varit hos eddie :) Vi satt mest med hans mamma och pratade om våran Bosnien resa, medans hans 2 småsyskon sprang runt och ibland satt i mitt knä & lite så ;D
Haha . Vi åt popcorn också, gillar bara det ibland och ibland inte, jag är lite konstig, heehe..

Ska snart gå och tvätta bort mitt smink & borsta tänderna och sedan sova för imon vid nio åker jag, mami & syrran till Göteborg! Shoppa, fika och ha det allmänt mysigt står det på våran lista! Vi hade först tänkt att gå på liseberg men ändrade oss i sista sekund att gå på stan, men det blir nog trevligt :) Härligt att åka iväg bara vi 3 tjejer (undantag med mamma, hon är ingen tjej längre hahaaa) lite ibland också. Kommer ihåg sommaren 2005, då åkte vi till Stockholm i några dagar och shoppa ihjäl oss typ, mormor hade sålt sitt hus i Spanien då och då fick jag & Linda (min syrra) 10.000 var och mamma 50.000, så jävla nice, asså jag skojar inte när jag säger att jag köpte det jag ville, åååh tänk om det hade varit nu istället, då var jag så osmart och självklart har jag växt ut allt jag köpte då.. Men det finns inget att göra åt nu.

Skriver imon innan vi åker ! God natt <3





Jag & Emma målade våra naglar ;D


videoinlägg



Den slutade mitt i för det går bara filma 1 minut med denna kameran.. Så ni vet

Dags att dra till Eddie peddo :)



tråkig outfit men vafan pallade inte :D
Tänkte ha min svarta skinnjacka + ett par gympadojjor till .


slööööö

Hej.

Jag har verkligen bara slöat idag. Kollat på tv , gått i mjukbrallor och inte sminkat mej på hela dan. Men nu ska jag iaf kleta på lite mascara & ta lite puder för sen ska jag gå till Eddie, det var ett tag sen jag träffade honom. Och så ska vi planera lite inför bosnien ;)

pusspuss

onsdag

God morgon allihopa! Inatt har jag sovit mycket gott =) förutom att min kusin ringde och väckte mej vid kvart i tre ;P men det gjorde inget, haha. Hon väckte mej även klockan halv tolv (i morse), men det var bara bra så jag inte behövde sova bort hela dan.. Fast iförsig, vad fan ska man göra idag liksom? Dåligt väder och aallt , ;D
btw, idag är det en vecka kvar tills Bosnien , mmmm värme <3 HAH, Menmen , vi hörs senare!
pusselipuss


emd - apologize



ÄÄÄÄLSKAR när dom sjunger den här.. Första gången jag såg den och dom började sjunga refrängen började jag skratta, men nu älskar jag den.. Särskilt när Erik sjunger versen och Danny & Mattias sjunger oooh aaah ooh... Sååååå underbart

?

shit, måste ut och ta luft. Det här var jag verkligen inte beredd på. och de kändes rejält. och det kändes inte bra, det känns inte bra alls. undra varför? sjukt.

Måste ut på balkongen nu så jag inte behöver sitta här mer och vifta med handen på ansiktet så jag ska få luft..

allsång

Halloj =) Sitter här och äter pommesfrites från mcdonalds så mina fingrar blir helt saltiga. Fräscht.

idag har jag: vart hos tandläkaren, varit på stan, varit hos jullan, ätit, kollat på allsång på skansen. Men kanske jag ska ta det lite mer detaljerat.

Jullan följde med mej till tandläkaren, och ni vet att man brukar ju få ta kort med såna där plastsaker i munnen och helt plötsligt när jag ligger där med dom där stora sakerna i munnen (tänk inget snuskigt) så kmr jennie let me love you på radion och jag gör ifrån mej ett konstig ljud, ååuhh ungefär. HAHA, tandläkaren fattade ingenting men Jullan förklarade så fint varför jag skrek till :) annars gick tandläkarbesöket bra.Efter det gick vi till stan, meningen med att vi gick dit var att Jullan skulle köpa nytt smink men det här gjorde vi:
Träffade mamma som hade hittat en fint linne till mej så hon köpte det
Jag köpte ett par örhängen + ett armband + 2 söta spännen
Jullan tog ett till hål i örat + köpte örhängen + mineral foundation & en mascara
(ps, fick en peak skjorta + ett diesellinne som hade blivit förliten för henne, taack <3)

Vi gick även till mcdonalds och åt glass med toppiiing.
På hemvägen köpte vi jordgubbar och gick förbi en resebyrå och hämtade 2 kataloger och när vi kom hem åt vi glass & jordgubbar och drömde oss bort utomlands..

Vid åtta började allsång på skansen, sååå mysigt är det, när det sänds på tv så vet man att det är sommar. Och att det sänds ifrån Stockholm gör inte saken värre, näe, tvärtom!
----> NÄSTA VECKA KOMMER EMD DIT !!!!!!!!!!!!!! <----

Ni får ha en bra kväll! jag är fortfarande hungrig så när mamma kmr hem (från att vara ute med hunden) ska jag fråga om hon kan laga mat åt mej, hihihi.. PUSS

Nervös ?




Linne & spännen: gina tricot
örhängen & armband: klockmäster


tisdag

Hej & God morgon! Sitter här & kollar på my life as emd (http://tv.bohuslaningen.se/player/My_Life_As...) har precis fixat klart mej och ätit frukost tsm med min mamma & min broooosha , trevligt. Ska snart gå för jag ska träffa Jullan vid apoteket klockan 12 :) sen ska vi till tandläkaren , iiuuuh .

Efter vi har varit där ska vi till stan för Jullan skulle köpa nytt smink, hehe..
Min outfit idag:



Svart tights + mammas tunika



Nu måste jag gå , puss !

natt

Hej! Nu är jag hemma från bion :) Guud vad bra den var, se den!!!
HAH vad blödig jag är, (observera ordet blödig och ta vara på denna stunden, inte ofta jag säger såna svåra ord) jag gråter aldrig på film men jag grät tre gånger under den här filmen. Inte för det var vackert i själva filmen utan för jag tänkte på hur vackert det kommer vara när jag & Jullan flyttar till Stockholm och så fantiserade jag om lite andra saker, hahah, kalla mej konstig men vafan.

Imon ska jag till tandläkaren klockan 12.30, bara undersökning som tur är. Jullan ska följa med mej och hålla mej i handen, snällt va!

i morse

mina inköp idag, båda från H&M ,
puder: maxfactor 95:-
läppglans: h&m i färgen soda pop 19:50:-
(mina fötter ser lila ut på bilden???? haha dom gör inte det egentligen :P)

Nu väntar sängen , puss & god natt :)

Bio

tjolahopp. Klockan 21.10 ska vi jag & Jullan bio med Jullans kusin + hennes faster, vi ska se sex and the city filmen , weey, det blir roligt ! :D
Annars har vi inte gjort så mycket, slöat, ätit mat, jag har varit och fikat hos mormor och lite så.. Nu ska vi fixa oss :)

Ha en bra kväll , pussie


baka

Nu står kladdkakan i ugnen och vi ska snart till ICA och köpa vaniljglass! Vi lånade socker av en granne innan, haha askul var han.. Han hade 2 söta katter :)
Nu tjatar jullan på mej , puss

Hos Jullan

Tjabba, sitter hos jullan och har ätit bulle. Kom precis hit från frisören, färgade utväxten ;) innan det var jag på stan och köpte ett puder & ett läppglans. Jag&Julls ska snart baka, kladdkaka kanske, veeem vet ?! Annars  vet jag inte vad vi ska göra idag,  softa antagligen. Jullan försov sig som vanligt hahahah hon skulle gå upp klockan halv nio för att gå till doktorn men hon vaknade klockan tolv hahahahah..

Aja pusssssss ♥



i waaant !

1. 2. 3.

Dom här sakerna från www.eleven.se vill jag haa..
1. Lip plumber
2. papper som man torkar i ansiktet när man är blank utan att sminket försvinner eller kletas ut
3. kroppsspray/parfym som luktar sockervadd, har velat ha den superlänge.. Får väl beställa den nån gång, haha..

överlycklig!

Jag fick ju inte åka till Bosnien med Eddie för jag var lite dum ni vet de där med Linköping.. Eller ni vet ju inte förresten, ni vet bara att jag var där. Men iallafall, nu kom pappa hit och gav mej en puss och sen ba:
- "Bara för du har skött dej så får du åka till Bosnien."
- "VA?"
- "japp :)"
- "WIIIIIIIEEEE *klappa händerna*"

Så den 2 juli åker jag och kommer hem den 23.. TRE VECKOR MED EDDIE OOOH MY GAAAD, haha ne, jag klarar mej nog fint :)


Hemma!

Hallooo :) Nu är jag hemma.
Det har varit en mycket rolig midsommarhelg. I fredags, på självaste midsommarafton, var vi ju i ett partytält i farfars trädgård med massa folk från motala, linköping och sånt. Mest folk i 20 års åldern, så det var ju skitkul! Vi åt, lekte lekar (mitt lag van!! Hur fan vi kunde göra det men på nåt sätt gjorde vi det), skålade, och när mörkret föll dansade vi "ungdomar" lite, vissa utan tröjor, vissa med.. Haha.. alla utom jag var onyktra så jag fick ta hand om folk hahah.. jag var mest med karro och sandra, några som var typ 21 år.. Sandra mådde lite dåligt så hon skulle, ja, spy.. Vi stog vid ett "stup" och karro höll i henne, "det är lugnt, jag håller i dej!" sa karro, men sen så vinglade K till och ner från stupet rullar Sandra hahahahahahaha fyfan vad vi skrattade.. Okej, hon kunde slagit sig riktigt rejält så vi får väl va glada att hon var onykter ;) Jag fick gå ner och hjälpa henne, det tog ett tag innan vi kom ut från skogen men vi gjorde det. Sen vid två ungefär försvann min brosha, så vi gick och letade efter honom i typ 40 minuter, ahah men sen hittade vi äntligen honom, fuuuull som... Men men :P
Vid kvart i tre låg jag i sängen.

Lördagen/går då: Softa hela dagen, satt med bakis-Robin i soffan och kollade på disney channel =)
Vid sju gick vi till dom som vi hade varit med på fredagen och grillade.. Vid kvart i nio kollade vi på fotbollen, jag och 3 till trängdes på en luftmadrass på golvet, några satt på golvet, några trängde ihop sig i soffan och några satt på stolar! Ryssland vann.. Vid kvart över elva ungefär gick jag hem och åt varma mackor med pappa, farfar och min kära broor. Sen gick jag och la mej, dagen efter (idaaag) åkte vi hem efter frukosten och nu sitter jag här och läser lite gamla tidningar om Danny haha ;)

Bilder från midsommar:
  
 Margit, farfars syster, helt underbar! Hon var i vårt vinnande lag  så hon fick ha på sig det snygga diademet ni ser på bilden ;)
  Den andra bilden är från kvällen, det blev lite lamt ett tag för karro(tjejen på
bilden) råkade dra ur högtalarna till datorn så musiken kom bara ur datorhögtalarna och då ville ingen dansa till de :P
 Jag & Pelle, handen ni ser vid min mage är Filips :P
 Pelle, Robin & Filip
 Roger, Sandra & Karro. Asså den där Roger var så jävla äcklig! Han var nån gubbe som farfar kände som var på fest något hus ifrån farfars och så kom han till oss en liten stund men stannade hur länge som helst och jag sa till att han skulle gå till sin fest massa gånger men nejnej, han stannade kvar. Han följde tillochmed med och letade efter Robin, även fast vi inte ville.. haha
 När vi letade efter Robin
 När Sandra ligger i stupet hahahahaha
 Innan vi gick & grillade igår :)

Det var alla bilder jag hade att erbjuda ifrån midsommarhelgen men här kommer lite bilder ifrån kvällen i Stockholm:

  På första restaurangen där vi åt och kollade på matchen.
 På andra restaurangen där vi blev behandlade som värsta V.I.P gästerna, för han som vi var med var lite omtalad på den restaurangen ; )

 
 älskar stockholm

Ni får ha det så bra,  vi hörs imon eller senare ikväll , puss !

ooh yeeh

Jag sitter vid en dator! Okej , inte med bredband utan med ett sånt där gammal modem men ändå, yeey. (Farfars dator) Kan tyvärr inte lägga in några bilder men jag kan ju skriva lite.

Men hallå! :)  Hur är det med er? Bra hoppas jag. Med mej är det bra iallfall. Har precis ätit frukost, ska väl förbereda lite till senare snart.. Sen fixa mej och så, glömde att packa ner något fint att ha på mej ikväll, tänkte inte på att det är midsommarafton och det kommer massa gäster :P men nåt hittar jag i väskan. Ska till Båstad med min syrra & min mamma i några dagar nästa vecka, Jullan kaaaaaaaaanske ska med :D på lördag (nästa lördag) är det släktgolf i halmstad och det går ut på att på dagen har de som spelar golf en golftävling och på kvällen samlas släkten och grillar tillsammans och umgås. (det har blivit tradition, fast iår är första gången som jag är med)

Nu ska jag kolla runt lite på internet, det var ett tag sen, iaf från en dator ! :)

Ha en bra midsommarafton! puss på er

En ny dag

God morgon alla nyvakna. Jag själv är inte nyvaken, vaknade faktiskt klockan nio!! Fast det var typ för att jag var kissnödig och fick hur mkt sms som helst.. :P somnade vid typ ett inatt. Jag&Jullan smsade och drömde oss bort som vanligt.. Vi var typ asledsna, haha. Aja, drömde om Christoffer inatt, haha. Det var lite mysigt :) lite konstig dröm men ändå ;) har precis varit duktig o dammsugit, håller på att fixa lite tills imon, midsommarafton, då det kmr typ 20pers hit! Ha en bra dag, vi ses! Puss =)

Natti natti

Hej kära vänner. Nu ligger jag i sängen och ska snart sova, smsar lite.. Matchen slutade tyvärr 2-0 till Ryssland, menmen, det är inget att göra åt. Hade tänkt att somna i hyfsat tid + ha sovmorgon imon, har ju ingen tid att passa.. :) Nej, nu ska jag sätta på min ipod och somna till musiken. Puss & sov så gott! Dröm om nåt fint, jag ska drömma om Danny hade jag tänkt ;)

Hos farfar

Nu sitter jag i en soffa i lilla Hallabro i Blekinge hos farfar. Farfar & jag sitter i vardagsrummet och pappa ligger i en säng och läser tidningen. Jag kan inte skriva från datorn för internet är cpt här.. Sorry.. Men lägger in massa bilder och skriver mycket när jag kommer hem på söndag. Skriver lite från mobilen varje dag men kan ju inte lägga in någon bild tyvärr, nu ska jag kolla på tv. Om ungefär en timme börjar fotbollen (Sverige-Ryssland, heja Sverige!!) Pusshej sötisar :)

God morgon !

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Förlåt för jag inte skrev igår kväll men vi kom till hotellet vid halv ett på natten. Det var verkligen en toppenkväll men jag berättar mer när jag kan skriva från datorn och lägga in bilderna, ska försöka det ikväll hos farfar. Nyss spelades if only you och snart kommer jennie let me love you, haha perfekt när man lämnar Stockholm :) hörs senare, antingen från datorn eller från mobilen. Puss

Restaurang

Hallåja. Sitter på en restaurang nu och kollar på matchen. :) det står 2-0 till italien. Jag åt hamburgetallrik o 4 olika sorbet glassar till dessert ;) Mums. Har pratat med min kära bästis Jullan i telefon lite. Det var under tiden jag vandrade runt lite i bäästa staden! (Var ute nyss alltså) det är värsta 'sommar kvällsväder' =) nu ska jag lägga ifrån mej mobilen ett tag. Pusspuss

i stockholm

Hejsansvejsan ;D
Ligger i hotellsängen & kollar på någon komediserie på 4an medans pappa läser tidningen. Vi har precis varit ute och ätit på kinarestaurang, efter det var vi lite på buttericks och fixade priser till tävlingarna som vi ska ha på midsommarafton ;) Vi var även i saluhallen bara för skojs skull, dom säljer ju för helvete döda harar där, ääääckligt! Vid halv åtta ska vi till en restaurang på södermalm och möta pappas kompis, måååångmiljonär, mm det gillar vi haha.. Vi ska äta mat och sedan kolla på matchen (Frankrike - Italien) på storbilds tv. På restaurangen alltså :)

Hotellet ligger i vasastan och är jättefint ! Lägger in lite bilder från idag..

Lamt handfat ;P
innan jag gick på stan
Skinjacka: kaos
Randig tröja: gina tricot
Jeans: replay
väska: den mamma beställde, nuknuk.se

mina inköp idag! :)
Linne: gina tricot: 149kr
trekvarts lång 'jacka': gina tricot: 299kr

Hotellobbyn (där såg jag en kändis innan!)


På kinarestaurangen:

imon ska vi först äta hotellfrukost (MUMS) och sen åka till en outlet lite utanför Sthlm, efter det ska vi till Blekinge & farfar! Ha en bra kväll , puss&kram

Fortfarande i bilen

Herregud vad det regnar. Eller nu har det lugnat ner sig lite men det typ ösregnar med jämna mellanrum. Kul att vara ute i det har vädret.. Btw så har Jennie let me love you spelats 2 ggr och 1 if only you (med Danny) spelats 1gång under bilresan ;) och pappa har tagit nytt snus 3 gånger. Jag är kissinöööööööödiiiig! Kmr snart kissa på mej hoho hihi.. Jaja hej då! <3

På väg

Hej, nu sitter vi i bilen! :D hoppas vi checkar in på hotellet innan pappa ska på möte. För då kan jag var lite där istället för att vara på stan i flera timmar själv. Fast jag ska ju vara på stan lite =) pappa lurade mej nyss att han glömde datorn, sen halvskrev han 'mohaha'.. Jaa, roligt. Vi hörs senare idag, pusshej

STHLM IMON!

Sitter här & dricker vatten och har precis ätit lite. Jag lagade faktiskt mat själv, eller okej jag värmde det bara men ändå. ;)

Imon ska jag till Stockholm. Själv. Eller med pappa också men på dagarna kommer han ju vara på massa möten och sånt och jag kommer få vara ensam, så jag får väl gå runt och shoppa lite i min ensamhet. Nä men jag klarar mej finfint.

Nästa tisdag ska jag till friösen + tandläkaren. Hos frisören ska jag färga håret.. Kanske bara utväxten eller slinga hela håret? ingen aning. Men mamma känner henne så vi får gratis, weeeho. Hos tandläkaren är det bara en vanlig undersökning. Hoppas jag inte har något hål!!

Nu har jag inget mer att skriva, jag skriver imon på hotellet eller så skriver jag innan vi åker eller senare ikväll, haha någon gång blir det iallafall.

 vi ses imon älsklingsstad ♥

:/

okej,  Jullan kunde inte hänga med till Stockholm imon, elr hon kunde men palla förklara. Om jag ska va ärlig så är jag inte så förvånad menmen :P

Det kommer va jättekul att va helt själv på dagarna.. Aja

Christoffer Hiding - All my life (från igår!)


typsikt oss

hahahahahahahahahaha. vänta jag är inte klar. hahahahahahahahahahahaha
asså, ni kanske undrar varför jag är hemma? Jo, jag & Jullan ställde larmet på 04.20, men min cpmobil är ju mooongo så det ringde aldrig. Utan Jullans pappa kom in vid sex, den tiden vi skulle åka och sa att han åkte då, fan haha.. Så jaa, det blev inget Stockholm för oss idag :P men jag ska ju dit imon ! Och kaaanske Jullan, hoppas det iallafall. Vi är jättesega idag, åt nyss frukost, nu ska vi kolla på några sex and the city avsnitt men först ska vi borsta tänderna.

Puss, vi hörs

christoffer hiding

Halvligger i Jullans säng tillsammans med jullan herself ;) Vi äter sesamfralla (pumpabröd skriker hon här i bakrunden, haha) och dricker läsk. Vi kom precis hem, har varit och kollat på Christoffer, som var superbra.. Han kände igen mej, iiiih.. Han typ kollade på mej och log samtidigt som han pekade på mej.. Och så sa han något säger Jullan, men det hörde inte jag :P När det hade slutat så gick vi längs med vättern till m c dåånálds. hahahah så säger DANIS ! Nä men vi gick till mcdonalds och tog varsin glass. Sen vandrade vi runt lite, träffade jens och eddie.. Och nu är vi här! Ska kolla på ett eller två sex and the city avsnitt och sen sova för klockan sex imorgon bitti bär det av till Stockholm, yeeeeaaah :D

menmen , pusssssssssss och god natt ! ♥ (Jullan hälsar)

 




Dagens outfit



♥ Linne från H&M
♥ Replay jeans

(min arm ser helt fet och vriden ut hahah)

.

Jag har varit ensam hemma ända sedan jag vaknade.. Roligt. Nej inte särskilt, men det är skönt. Har precis duschat, snart ska jag måla mina naglar, nagellacket jag har nu syns knappt längre.. Efter det ska jag väl sminka mej, fixa håret och packa lite saker sen ska jag åka till Jullan pullan ;) Vi ska ju se Christoffer Hiding (känd från idol 2007) om 4 och en halv timme.. Vi får somna tidigt ikväll får vi åker till Stockholm vid sex imorgon bitti, vi kommer vara sjuuukt trötta !
 
Det är sommarlov , varför REGNAR det då????????????????

Så kommer jag se ut när jag går till Jullan --->

Näää nu ska jag sjunga lite till radiiioooon! Sibels nya låt spelas juuust nu ! ;D
hörs senare!
Kraaam

Good morning babes!

Gick precis upp, gillar inte att gå upp så här sent, för då känns det som man har sovit bort hela dagen.. Men det var skönt, och vädret är ändå inte bra så det gör inget att jag så lite längre idag.
Mina planer för idag:

- Ta det lugnt, duscha & så
- Gå och kolla på Christoffer med Jullan på nåt café typ ;)
- Sova hos Jullan för vi ska ju till Stockholm med hennes pappa över dagen imon !

haha nu kom Jennie let me love you på radio :D
Den kommer typ alltid när jag skriver i bloggen.. Men en konstig sak var att den inte kom nån gång inatt, inte på en hel timme!! Det var faktiskt ovanligt.. Den brukar alltid spelas vid ungefär 00.52.. ;)
Bara för det så får ni en video på emd när dom framför just jennie let me love you!

 

Nu ska jag gå och äta frukost tror jag, är inte hungrig men något måste jag få i mej ju.. Och dricka 1 liter vatten har jag börjat med, men igår när jag gjorde det drack jag det så snabbt så jag mådde illa (lite berodde det på att vattnet var halv ljummet) men iallafall, det är ju bra för hyn att dricka vatten! Haha...

PUSSHEJ ha en suuuuuperbra dag! Bloggar senare :) ♥

åh nej..

Skrev nyss värsta långa inlägget och sen hackade msn upp sig och då startade jag om datorn, och när det var försent så kom jag på att jag hade glömt att spara det jag hade skrivit.

men iaf, fotboll på tv, Sverige - Spanien !
1-1 står det just nu..
Jag är ju som ni vet inte särskilt intresserad av fotboll men jag lovar att jag skulle kolla om dom sprang runt så här på planen:

  mmmm , mums !

Vill ni veta en sak? Jag har inte haft smink på mej på hela dagen, lite stolt faktiskt :) men jag menar, är man hemma utan att gå utanför dörren på hela dagen, vafan ska man ha smink på sig då för? Tänkte att jag skulle vara snäll mot min hy och vara utan smink en hel del i sommar :) Och just nu har jag på mej en ansiktsmask också..
 Lermask ifrån wise.. För fet  & blandhy

INGEN kan följa med mej till Stockholm , jag får ryck, jag vill inte vara där helt själv på dagarna (pappa ska ju jobba) gaaaaaah . Rädda mej..
Ps. Jag vet att jag kan stanna hemma men jag missar inte en chans att få bo på hotell och åka till Stockholm, no no, jag vill till Stockholm, själv eller inte. Fast okej, det blir ju roligare om man har någon att umgås med, typ: gå på grönan på kvällen, äta glass på djurgården, shoppa.. JAAAAAAAA men nu har jag ingen att göra det med! Fan..


Läste klick innan också.. (Ni vet nöjestidningen som kommer med aftonbladet på fredagar) och sista sidan är ju "om vi vore ett par.." Och varje vecka intervjuar dom en kändis och vet ni vem det var denna veckan?! DANNY ! :D <3 wiie, blev jätteglad.
Läste en tidning med ett stort reoprtage om min moster också, hon simmar (ska va med i OS *skryter*)
      
♥   ♥



Haha jaja, nu ska jag gå och tvätta bort geggan jag har i ansiktet ;)
puss&kram


faaan vad läskigt !

Måste berätta en sjuuuk sak som hände alldeles nyss..
Jag tänkte så här: "hm, jag sätter på radion och om emd spelas så är det ödet typ.."
Och när jag sätter på radion så spelas I can't say I'm sorry med erik segerstedt (en av medlemarna i gruppen emd) och jag ba OMG! Sen direkt efter den låten så spelas Jennie let me love you med emd!!!!!! SHIIIIIIIIIIIIIIIT öööödet!!!!! TVÅ låtar på rad liksom..

Läskigt säger jag bara..

:)

Hej & God morgon !
Eller okej, vaknade för typ en timme sen, men ändå ;)
Såå himla skönt att äntligen fått sova lite! Iallafall i 10 timmar.. Och det är ju helt okej elr hur : ) idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, är sugen på att sätta på en film och krypa upp i soffan och äta massa godis , mahah , fast jag har inget godis.. Så det får jag hoppa över, kanske kan göra det ikväll istället. Jag har inget nytt att säga förutom att jag hoppas så häääääääääääääääääääääääääär mycket (+ lite till) att Jullan kan följa med till Stockholm på tisdag

Här kommer några bilder från igår:

  
  (mina grannar)
   (det som står där i mitten på sista bilden är en sak som gör att det blir varmt, vet inte vad det heter men det finns på restauranger o sånt)


Nu ska jag kolla på tv elr nåååt  , PÖSS !

bedtime

Här sitter jag i mörkret och knappar på tangenterna. "Gästerna" har precis gått hem (det vill säga släkten), det var ett trevligt studentfirande även fast själva studenten inte var här längre än till ungefär sju. Det var en kväll fylld med god mat, trevligt sällskap, skratt och en full farmor. Haha. Snackade precis med Erik Rieden i telefon också, det var massa fulla (ska inte nämna namn) i stadsparken, palla.. Jag sysslar inte med sånt längre =)

Har precis tvättat bort sminket och tvättat mej med lite porrengöring och så baddat ansiktet med ansiktsvatten, nu fattas bara nattcremen som jag ska lägga på när jag kommer upp till mitt rum. Rieden kanske ringer igen. Eller så ska jag försöka sova lite, det behövs ju.

I vilket fall så väntar sängen på mej, jag kan nästan höra den skrika mitt namn.. haha,  puss och sov så gott, bilder från ikväll kommer imon.

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Hejsan!
Har varit och kollat på när pesets (per brahe gymnasiet) 3or springer ut, åh fatta vad gött att skolan är över för dom. På riktigt. Hahah håll på att börja gråta för jag tänkte på hur lycklig man borde vara när man springer ut där, så himla underbart. Nu har jag, farmor & pappas fru Carolin precis dukat alla bord tills resten av släkten kommer :) Fick lite vin också, hahah..

Snart ska jag gå och fixa mitt hår som just nu är en katastrooooof.. Sen om ungefär en timme kommer resten av folket ;)

innan idag;
 


  (De killar ni ser på scenen är Justin & Robin!)
 (Vi är riktigt fula båda 2 hahaha)

Hahaa, pappas fru ba eeeh.. (som om att hon skulle säga nåt) och sen ba sjöng hon : SKÅL FÖR DEN SOM TÅL!
Hon e taggaaaad ;D
Nu måste jag gå och fixa mej, hörs sen <3

PS, den här väskan beställde mamma åt mej idag (som en sommarlovspresent, hehe) :

SOMMARLOOOOOV !

tjabba , sitter i Jullans säng med hennes laptop ;)
Hon sminkar sig nu, seg som hon är haha, men hon hade ju skolavslutning igår så hon hade sovmorgon i morse sen kommer jag och förstör den, hahah..
Jag hade ju skolavslutning idag , naaajs! Fick våra betyg, hahahah.. Ett mer VG än förut iaf så det går ju uppåt ;) i nian satsar vi högre !

Jag & Jullan har kollat på "my life as EMD" och guuuuuuuud vad vi saknar dom!!!!
Lyssnar på dom nu btw ,  haha.. Får inte nog liksom.

Vi ska gå och fika nu, fast först ska jag kissa.. ;P
Sen vid två ska jag se när min brosha springer ut och blir friiiiiii , tänk när det är dags för mej , åh vad gött..
ajaa, pusselipuss


NU HAR VI SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV ! :D


Skolavslutniiiing !

Hallå !
Nu har jag på mej min skolavslutningsklänning och känner mej fin :)
Ska strax äta frukost , sen gå/åka buss/få skjuts av pappa, vet inte riktigt hur det blir..
Har sovit ungefär 3 & en halv timme inatt, är faktiskt inte trött men det kommer väl framåt dagen..

Bilder från idag kommer, i promise! Men min brosha sov inte hemma inatt så han kunde inte ge mej den där saken man får över bilderna med, så jag åker till mamma idag och fixar det!

Hörs senare, puss så länge

En sen natt som vanligt..

Hej, ligger i sängen. Har på radion och nyss spelades jennie let me love you :) så låg här i mörkret och log för mej själv, haha. Läste ut min bok för en stund sen också. Den var bra, läser sällan böcker men när jag väl gör det så läser jag ut dom direkt ;) den jag läste heter "knappt lovlig" och jag rekomenderar den =) Skolavslutningen börjar klockan 9 i ljushallen imon och lär väl hålla på typ 45 minuter eller nåt, sen ska vi till vårat klassrum och få våra betyg. Nu ska jag föröka sova, puss på nosen

sorry..

Hej, har tagit en paus så jag inte svimmer.
Jag håller på att blåsa gula och blåa ballonger tills imon (studenten) Nu har jag blåst ca 25 st, ska blåsa minst lika många till, haha. FÖRLÅT för att jag inte har skrivit på hela dagen, men i morse hann jag inte och sen så har jag åkt runt i 4 timmar med pappa och fixat grejer till studenten (typ hyrt porslin, fixat björk 'grenar', utemöbler, m.m) Sen åkte jag hem och slumrade till en stund, det behövdes för jag har inte sovit mycket dom senaste nätterna..

idag hade vi ju aktivitetsdag med skolan, mitt arbetslag var på mariebovallen och skulle göra 2 lekar + tipspromenad (viiiilken fantasi!!), det var inte så kul tyvärr.
Vi slutade vid tolv och då gick jag, Simon, Gabriella och Emmelie till fåren hahah, dom va så fula att dom var söta! :D Jag & Simon gick in i deras hage och gosade lite med dom, självklart böt jag kläder när jag kom hem haha. Jag ska lägga in bilder från idag om min söta bror har kommit ihåg att ta med den där minnes-kortsaker (hama heter den) från mamma.

Fattar inte att vi har skolavslutning imon, heeeelt sjukt, men också sååååååå jäääääävla GÖTT !

Nu ska jag fortsätta att blåsa och digga till ella elle L´A med Kate Ryan på radio ;)

pusssiiie

Jaaa!

Måste bara säga att JENNIE LET ME LOVE YOU kom på radio nu :D <3 mina älsklingar!

.

Ligger i sängen med mätt mage och lyssnar på radio & läser en bok. Just nu spelas i don't wanna be med Gavin DeGraw, visste inte att Rix fm spelade honom, men det gör inget för mej för jag har gillat Gavin i många år så det är bara bra :) ska sova snart, klockan är ju trots allt över midnatt. God natt honey's <3

tjenixen

Kom precis hem från ica maxi, där jag har varit med min kära far ;)
Köpte lite smått & gott, t.ex fika tills imon (aktivitetsdag med mitt arbetslag, GUUUUD vad kul, naat)
menmen, vi snackade om lite grejer, robins student på fredag, stockholm på tisdag och så, på robins student ska vi äta exotisk planka ;D och hans skylt (där det är en bild på han som bebis) är askul haha fan vad jag garvade när jag såg den, aja, ni får se den när jag bloggar, antingen på fredag kväll eller på lördag morgon :)
stockholm då; vi ska bo på clarion hotel sign (byggdes i år), egentligen skulle vi bott på scandic vid stureplan (där idolerna bodde!!!) men det var fullt :(
åker på tisdag morgon och åker hem vid tre på onsdag, eller vi åker till Blekinge, till min farfar där vi ska fira midsommar!  Så det kommer bli en väldigt lång biltur den dagen :P på midsommar ska vi (som pappa uttryckte sig) äta sill, potatis, tårta och dricka brännvin. Låter ju trevligt..
Just det! Ska kanske åka med Jullan och hennes pappa till Stockholm på måndag också haha, fast bara över dagen.. Kanske kan träffa johnjohn och få tillbaka mina solbrillor som jag glömde i Linköping?! Fast han säger att han inte "har kvar dom", men vadå, han hade dom innan, har han slängt dom nu elleeeer? Jävla brat
Nu smsade han och skrev att dom ligger på havets botten, får väl ta mej en titt där..
Har liksom inga solbrillor alls nu (men vem fan behöver det nu i det här regniga vädret??) för ett par glömde jag i Linköping ju och mina pilotbrillor (elr min broshas egentligen) tappade jag i lördags så dom gick sönder, hah klantigt..

Nu ska jag gå och kolla på pussycat dolls och sen ska jag be pappa att laga nån kvällsmat :D (fast just nu klipper han gräset, aaw vad händig han är)
Det blir nog det vanliga: STEKT ÄGG (han är bääääääääääääääääst på att göra det), te och mackor.

Ha det bra sötnosar, puss




onsdag eftermiddag

Hejhej hallå,
ursäkta för mitt fula videoinlägg innan men jag orkar verkligen inte skriva :P
skolan idag höll på i 2 & en halv timme (från 9 till halv 12) Efter det så gick jag ner till min syrra, hon bjöd på lunch, sedan letade vi presenter till brorsans student :) Vi hittade lite fina sakeer.. Sen följde jag med till hennes affär (UNIK) och jobbade lite.. Tog nyss bussen hem och nu sitter jag här, håller på och packar för jag ska till pappa sen =)

Slog i min tå i garderoben nyss, FAN vad ont det gjorde.. Haha..
Aja , Ninni kanske inte kan följa med till Stockholm på tisdag :( :( :( :(
Men bara kanske, så vi får hoppas på det bästa!

nu ska jag gå , pusselipuss
Lite bilder ifrån idag;

min outfit i morse :

Lunchen:

i väntan på bussen:

Nova vill inte, haha:

i want..

Jag har blivit kär i småblommiga kjolar !
MÅSTE köpa en snart..

2 favoriter:

 


Ps. Nu är mamma hemma och jag fick min älskade läsk, det blev Jaffa och gud så gott ;)

lite kul..

Hahahah måste svara på en kommentar som min syster skrev:
"Hmmm och vem e denna Simon? Inget äckel hoppas jag!!!"

HAHAH nej , han går i min klass och är supersnäll , du har träffat honom, han är kort (kortare än mej!!)

jaja , kollar faktiskt lite på fotbollen, än så länge är det 0-0
Och så är jag sjuuuukt sugen på fanta (eller någon kall dryck med kolsyra), men vill inte gå iväg och köpa det nu, har bett mamma att köpa det när hon åker hem, men hon smsade och sa att hon inte vet när hon kommer hem..
Menmen.
Imon börjar jag 9 och slutar 12, underbart
På torsdag börjar jag 9.30 och slutar 12, ännu underbarare
På fredag är det skolavslutning + Robins student, UNDEEEERBART SOM FAN !!

Nu ska jag ta något att dricka, blir nog utan kolsyra eftersom vi inte har någon sådan dricka hemma.
pusshej

Sis, där är jag & Simon, han ser väl inte så farlig ut? :)

Arash - suddenly

Har börjat lyssna på den här låten :) Braaa , tycker jag.


måste ta upp en sak..

i knoooooooooow att min blogg design SUGER !
Men så här ligger det till:
Jag har inga fina bilder att designa med så Simon, min kära vän ska fota mej lite någon dag och sen ska han göra lite snygga saker med photoshop och SEN blir det lite finare här på min blogg.

Vad bara tvungen att infomera er :)

LYSSNAR PÅ FELIX NU ! hihihi

inte lika bra väder längre..

oh herregud vad det blåser. När jag gick hem höll jag på att blåsa bort, jag kunde inte kolla heller, det blåste ju massa löv och sand och skit och jag ville inte ha det i ögonen så jag gick med handen för ögonen och försöka gå så rakt som möjligt. På vägen mötte jag en dam som cyklade, eller hon vinglade runt, blev lite rädd att hon skulle åka in i mej men som tur var klarade jag mej.

Hade ingen syslöjd idag så vi slutade klockan 12.35 istället för klockan tre, såååå skönt :)
Det var sista "riktiga" skoldagen idag för i åttan och det känns också superskönt.

Tänkte baka neger/choklad/cocosbollar (kär barn har många namn) innan, hade alla ingredienser och så förutom pärlsocker eller cocos eller något att ha på dom! Gaah.
Men vänta!! Kom på att man kan ha havregryn på juu, hmm smart, kanske ska baka ändå..
Har tvättat bort mitt smink och bytt om till mjukiskläder, tänkte baka snart då och sen sätta på en film och njuta av mitt fina bakverk. Vad sägs om det? inte illa, inte illa..

Sverige - Grekland
ikväll också! Inte särskilt insatt i det där med fotboll men kanske ska kolla lite med Thomas ändå, (mamma är inte hemma ikväll, hon ska grilla med sina jobbakompisar, I DETTA VÄDRET!!!!)

puss och kraaaaam !
Nu låter det som att träden blåser ner här ute..........

PS. Gå in på www.radioseven.se klockan 19 ikväll och lyssna på min kompis (eller jag lärde känna honom i Linköping) när han sänder ;) Han ska faktiskt intervjua Ola Svensson, han från idol 2005 ni vet.. Fast det är om 2 veckor. Men gå in där och lyssna på honom ikväll ! Nu har jag sponsrat honom och radioseven , jag är så snäll.

Myspys !

SMART

Lyssnade på rix morron zoo nyss, och då tävlade dom i "Sverige mot morron zoo"
Och så hade dom kategorin 2000-talet (kom ihåg TVÅ TUSEN talet)
och så kom det en fråga som krävde ett svar innehållande ett årtal.
Och så svarar nu denna Marie eller vad hon hette: 1999
Är hon dum?
Vem som helst fattar ju att man inte kan svara ett år på 1900-talet när kategorin är 2000-talet.
Men tydligen inte Marie.

Nu ska jag till skolan.

hihihihihi

Hej !
Ska snart sova, kan gå och lägga mej "tidigt" för en gångs skull, igår tänkte jag gå och lägga mej vid elva men då ringde kusinen och vi snackade i över en och en halv timme, så det blev inte mycket sömn inatt. Är trött men anledningen till att jag inte går och lägger mej är att jag inte orkar tvätta bort mitt smiiiink (fast det måste jag), haha det är jobbigt att vara tjej ibland.

By the way så kommer min kära mamma in lite då och då och frågar om jag vill ha mat, och senast kom hon in och sa att vi kunde äta köttbullemacka.. Vafan hon är min mamma hon borde veta att jag inte tycker om det !
Jaja , jag vet att hon kommer läsa det här så jag skriver: jag älskar dej ändå :)
hoppas du inte tog illa upp lilla mamii .

hm , idag har jag, Ninni , Olle (Olivia) & Lollo (ingen jag känner) jobbat på jsödra. (Jönköping södra, jönköpings egna lilla fotbollslag) Vi sålde souvnirer (jsödra flaggor, jsödra tröjor, jsödra mössor m.m)
Själv så hade vi på oss en tröja som gick precis övanför knäna där det stog jsödra på + en jsödra keps. Jag har ju kännt mej snyggare om man säger så.. Men vi fick gratis korv!!!!!!!!!!!! Och nu menar jag faktiskt korv man kan äta, så tänk inget annat.

Förresten ! Jag & Ninni ska åka med pappa till Stockholm den 17 juni (han ska jobba), vi ska sova på hotell och så, skitmysigt kommer det bli, de som känner mej vet att jag älskar Stockholm och att jag ska flytta dit när jag blir äldre.

Men nu har jag tjatat tillräckligt så nu ska jag sova, pusspusspusspusspusspuss
GOD NATT ♥

Stan, here i come !

Nu ska jag gå ner till stan med Jullan :)
Ni vet ju vad jag ska kolla efter där (en kjol & smycken)..

min outfit:



Linne: vanligt baslinne från H&M
Kjol: köpte i Stockholm för några år sen :P
vet inte vad jag ska ha för skor till dom.. (Behööööver nyaaa !!!!!) Men det får väl bli mina vita ballerina eller nåt..

Pussar

Gött

Heej !
Sitter i datorsalen igen.. Fördriver min tid med godis och läsk..
Har inte varit och ätit än men hade ingen att äta med så nu sitter jag här med emmelie som har svensk-engelska, dom har det värsta asgött, dom är alltid i datasalen när dom har lektion och läraren bryr sig typ inte vad dom är inne på , niiice. Jag börjar klockan 12.45 med matte ...
Sen har jag gympa men jag har glömt att packa ner gympakläder så jag får gå hem och hämta det sen :)

PussHej


:)

Nu har jag pratat med Margit .
Hon sa att jag hade blivit mkt bättre haha :D
bra det  :) 

tyska.

Hallå.
Har tyska lektion..
Ska snart prata "betygsnack" med min lärare .


Lyssnar på p3 också , när Blondin Bella snackar  ;)

God morgon !



ännu en dag med bra väder , wiie !
Åt nyss frukost och fixade mej..
Trampade på plattången innan också , fy helvete vad
ont det gjoooorde !!! (stortån) -->
Det svider fortfarande, stackars mej.
Som första lektion idag har jag elevensval men jag börjar klockan kvart i nio, alltså NU, oj, aja.. Får väl gå snart då, tur att man inte får betyg på elevensval! :P

dagens klädsel :




♥ Linne: lånat av syrran
♥ Shorts: avklippta Levi´s jeans


Nu måste jag gå , ha en bra dag snyggingar !



sista inlägget för idag :)

Hallojsan.
Nu bloggar jag ifrån mammas laptop :)
Vill också köööpa en , värsta rea:n på massa datorer och sånt på typ the phone house elr nåt ?! (20 % rea på inköpspriset, fatta!)
Victor, Robins kompis sa det och genast blev jag sugen på att smyga dit och kolla, hehe. Men har inga pengar till det så det är ju ingen idé.. Imon är det skola efter en extra lång helg, känns konstigt att gå till skolan för det känns som sommarlov eftersp, det är så bra väder! Efter skolan ska jag gå ner till stan en snabbis och in på indiska och kolla om dom har en kjol som jag vill ha.. Sen ska jag förbi klockmäster också och kolla om det finns några fina smycken (har liksom presentkort där).. Nu håller jag på och svettas ihjäl + att jag snart kissar ner mej så det är nog bäst jag slutar så det inte händer en olycka hahah..

pussss på rumpan

Lägger in en video från när jag var hos min syster i fredags.. haha jag och min moster i poolen (min röst låter helt konstig och jag tjatar om massa skit menmen haha):


Livsnjutare..


bad, bad, bad

Nu har jag kommit hem och bytt om till en ny bikini eftersom den andra var helt blöt efter att vi hade badat (jag, Nova, min hund alltså, och mammas sambo Thomas badade, mamma vågade inte, badkruka som hon är) Men iallafall, vattnet var superskönt! Så jaglåg i ett tag och busade med Nova och lite så.. När vi åkte hem luktade det blöt hund i hela bilen, haha.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får väl sätta mej i solen ett tag, sedan äta men efter det har jag ingen aning :)
Kanske träffa någon kompis, eller sitta framför datorn och häcka, haha !

- i morse, målade över mitt ansikte för var helt nyvaken :P och det ser ut som jag är naken men det är jag inte, jag har en tubtop på mej hehe..

- Nova rullar sig som hon älskar, haha

-  Jag & Nova i vattnet, man ser inte så bra men vafan

- Jag & novis igen :)

Nuu ska jag kila , puss & kram <3

SÖNDAG !

God morgon !
Har precis ätit frukost med mamma & hennes sambo ute på balkongen under ett parasoll i solen :)
Myspys .

Nu ropar dom på mej,  ska åka med dom och bada med min hund !
Skriver senare , puss


Vill ha !

Den här kjolen vill jag haaaaaaaaaaaaa ! ♥ ♥ ♥



(Hittade ingen bild på enbart kjolen)

21.19

Jag fixade till ett par jeans innan idag, (klippte av en bit och sen vek jag upp dom)
De var jättelånga och konstiga innan , de är mycket bättre nu:



& så kan ni få tjuvtitta på min skolavslutningsklänning också:


Seeegt..

Hej!
Bloggen har varit helt fucked up men nu skriver jag igen ;)
Igår (nationaldagen) så var jag hos min kära syster & hennes man (dom är ju gifta) och solade & badade i deras pool hela dagen. Asskönt var det. Vi åt även glass och grillad mat, muuuums!
På kvällen var jag hos pappa (ingen var hemma eftersom han och hans fru är på spa-resa i Polen) med Kajsa, Adam & Timmy.
Lite lamt men helt okej, en lugn kväll var skönt för var så himla trött!
Man blir ju trött utav solen :)

idag har jag först varit hemma i det underbara vädret och försökt
att få fram ytterligare lite färg på min kropp ;D
Men något hände, jag satt där i solen och helt plötsligt fick
jag typ värmepanik eller något, så jag satte mej i skuggan och kollade i skolkatalogen.
haha
Vid fem ungefär träffade jag Frida (i huskvarna)
Vi satt i sanden vid vättern och åt glass och njöt av vädret, var även i vattnet, fast bara med fötterna, det var inte alls kallt faktiskt! Blev riktigt förvånad.
Men jaja, det var jättemysigt att sitta där med henne :)
Vid halv nio (nyss) åkte hon hem till huskvarna och mamma kom och hämtade mej och nu är jag hemma.
Kanske ska sätta mej på balkongen och läsa lite ?!

Bilder från igår:




maaat !



Hej flickoor , och pojkar ;D


Kom precis hem från skolan, har varit en helt okej dag.
Ska sätta mej ute på balkongen och äta nu..

image49

Kötbullar&makaroner och saft med isbitar. Och till efträtt en chokladbiiiit.


Nu ska jag gå, ses ute i solen !! PÖSS

i skolan .

Hallåhallå..
Sitter här i skolan med mina kära vänner Gabriella & Frida ;)
Mellanslaget(tangenten) är såå himla trög såvarje gång jag gör ett mellanrum så låter det skithögt hahah..

Om en halvtimme har vi engelska, pusshej..

Ps. Amy Diamond sitter här hahah

torsdag morgon :)

HALLÅÅJA :D
Nu är klockan halv tio och jag börjar om 40 minuter :)
Ska äta frukost snart och sen pallra mej iväg till the school.
eftersom kärlekstemat bara var i 3 dagar blir det en vanlig skoldag idag, men vi
är ju lediga imon eftersom det är Sveriges nationaldag !



Nu ska jag äta, ha en soligdag ! Puss&kram

All you need is love ;)

Heeeej!
Förlåt för skiitidålig upptadering!
igår kom jag hem vid sju på kvällen efter att jag hade varit och solat på vättern,
sen somnade jag och satt inte vid datorn på hela kvällen..
Och idag har jag inte kunnat vara inne för först var jag i skolan, (fixat till kärleksfesten och så)
sen gick jag hem till Emmelie & fixade mej inför festen dit vi gick vid sex och sen slutade den vid tio ungefär.
Men nu skriver jag!! :)

Festen var kul! God mat (från pallas athena, grekisk alltså), roligt folk m.m
Ska bara säga att Adam är sååååå underbar ! :P
(vi är bara kompisar ska jag tillägga också, fast mkt bra sådana)
Äääär glaaaaaad :D
och snart är det sommarlov också och det blir himla nice !


Lägger in lite bilder från idag (klicka på dom för att dom ska bli större):



Man fick pynta sina egna bord som ni ser.. :) Vårat är det andra, lite tråkigt men vafan, hah..




Sista bilden får bli på miiin darling, man ser inte så mkt men skitsamma! ;

image45

jaja , måste sova nu..
Gööött med sovmorgon imon (börjar 10.10!!)
puss&godnatt <33333333

natti <3

Sista inlägget för idag.
Just nu lyssnar jag på hero med Mariah Carey, underbar låt!
Pratar med Ludvig på msn också , vet inte vad han babblar om menmen , haha.
Fick sms nu också.. av... Jullan!
hahah..
Ni kan få se en bild från idag (balen) på min bruuuur och hans sällskap Stephanie, skiitsöt är hon!

image31

Kanske inte bästa bilden men ni får nöja er med den!
ps. Robin hade inte på sig solbrillorna när han gick runt, det var bara på bilden han hade det, så ni vet ;)

Snart ska jag nog sova, fast det lär vi svårt eftersom det fortfarande är helt ljust ute (UNDERBART)
& jag är inte ett dugg trött. Men jag vill inte va så trött imon så jaa.. Men vi får se, lär väl sitta uppe ett tag till ändå.

Men sov gott sötnosar, puss på kinden :*

image32

JAG + PYJAMAS

Ett år sen..

idag är det ett år sen min kära syster yster & markus gifte sig :)
Det var ett underbart bröllop, allt som man kunde önska fanns där liksom,
(jag var tärna btw!!) fast kvällen blev väl inte så lyckad,
Eller i början men inte sen..
Hahaha , fast nu efteråt skrattar alla bara åt det ;D

kom hem för en timme sen typ, har varit och kollat på när min brosha skulle gå på balen,
aaw han börjar bli stor nu , den lilla gossen mahah ..
träffade Jonathan förresten, det var ett tag sen nu så det var kul :)

Nu ska jag nog packa upp mina kläder (kom till mamma från pappa idag)

Ha det sååååå bra...
Puss & kram !

image29



Från kvällen/natten:

image30

happy day

Hejsansvejsan !
Ännu en solig dag väntar oss =)

Sitter här med ett glas juice och en macka, ska snart gå till skolan.
Har "kärlekstema" i 3 dagar nu och på onsdag avslutas det med en kärleksfest (för 8orna)
det ska bli lite mysigt :)


Måste skynda mej lite nu för ska först hem till mamma och hämta ett par shorts!


Ha en vaaarm dag !

Söööööööndag

Hey sunshines ;D

Läget ?
För mej är det väl ok.
Har legat ute i solen och pressat sen klockan elva typ, så lite brun har jag blivit! :)
Ska snart iväg och kolla på när mammas kör sjunger med Christoffer Hiding.

Har inget mer att säga, så ni får ha det så bra,  puss

                                                                              image28

RSS 2.0