Bild från praon


Otroligt jävla assnygg

Första praodagen

Sååå, första praodagen avklarad då. Vi fick faktiskt sluta halv åtta idag eftersom det inte fanns något mer att göra. När vi kom dit fick vi först tända ljusen som stog på alla borden + sätta ut glas på alla borden. Sen fick jag skära lime, seriöst typ 200 lime, min tumme klarar inte av mer nu. Helt död.

Igår när jag & Jullan kollade på det där programmet färjan ni vet så gjorde dom nån drink med lime i och inatt drömde jag om den där drinken och idag fick jag skära massa lime, hahah sjukt.

Aja, iaf.. Sen fick vi putsa glas och ställa in saker i kylarna och sånt :P lite lama saker men vi är ju trots allt bara praoelever ;)

JUST DET! När jag stog och skar lime var jag själv i baren och så kom det massa typ norskar och folk som snackade engelska och ville beställa saker, typ öl så jag fick lite panik och varje gång nån kom så fick jag hämta nån som jobbade där, haha.

Christoffer.... Lätt snyggaste och goaste som jobbar där ;) och så nån tjej mer, tror hon heter Jossan. Hon var jättesnäll. Det är dom 2 som jag gillar mest.

Jag hann se idol idag, så nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska bli 22.40 så jag får se vem som åker ut, hoppas han den sista som sjöng.. Den blonda Robin. Efter jag har sett det ska jag sova. Börjar fyra imon igen, gööött!


Läskigt..

Klaaar

Nu har jag ätit frukost, mat, sminkat mej och satt upp en tofs (man får inte ha nersläppt hår *snyyyyyft*)

Redo att gå helt enkelt! Fast jag ska inte gå förrens vid halv ungefär :) ska möta Elina utanför sofiakyrkan som ligger mittemot Harrys mellan tio och fem i fyra. Vi jobbar ju till klockan tio ikväll. Får se om det är kul eller inte, haha jag kommer snart bli nervös :P första dagen & allt.

Men vi hörs när jag har kommit hem! Puss

Ps. Min plattång gick sönder igår eller när man satte på den så gick strömmen i hela lägenheten så mamma köpte en ny till mej idag. (likadan som innan)


skitbra


eh..

Hahahah

Hittade en fuul bild på jnytt.se från när jag, Simon & Kajsa kollade på modellerna på stan.. Herregud säger jag bara :P
Snart ska jag börja fixa mej, börjar ju om 3 timmar ;)


Good morning <3

God morgon. Förmodar att alla är i skolan?! Själv sitter jag här i pyjamas och gäspar haha! Gick upp vid halv elva men är trött ändå. Börjar vid fyra så ingen stress här inte.. Ska nog snart äta lite vaniljyoughurt med banan i. SKITGOTT, smaka!

Hittade en hemsida med inte så fina kläder men sjukt fina/coola/ovanliga bikinis. Kostar bara 149kr, ååh jävlar vad jag vill ha dom. Problemet är att dom bara finns i storlek 36 :( Jag kan nog ha 36 i överdel men inte underdel, för då kommer jag blotta hela rööööven. Vi får se hur jag gör, hehe..





Vilken färg är snyggast? Jag tycker dom 2 första. Nej förresten, jag tycker alla!!

Sista inlägget för idag!

Jullan tvingade mej att skriva blogg så vad gör man, jag är en sån slaav...

Haha ne, hade faktiskt tänkt att skriva blogg så here we go :)

Har precis kollat på tv i några timmar. Kollade på scrubs och innan det på nån dokumentär om hon den där Berny Pålsson, skum tjej med röster i huvudet och har skurit sig och hållt på. Okej, det kanske inte är hennes fel men ändå.. Hon har även skrivit en bok. Som jag iiiiiiinte tänker läsa för jag orkar inte slösa massa tid på att vara ledsen och må dåligt för andras skull när jag istället kan glädja mej åt andra saker, som mej själv tillexempel. (Fan vad hemsk jag låtar men jag hoppas att ni förstår vad jag menar)

jag  & Jullan gick ju runt munksjön innan också, 2 dagar irad, inte illa pinkat huh?! ;) vi får klara oss med promenader (att gå i hyfsad takt bränner mer fett än att springa) innan vi börjar på gym efter nyår..  Efter vi hade gått så gick vi till hemmakväll och köpte lite godis och sen till hemköp och köpte bananer & powerking. Hahah, där brast allt.. Men det var väl våran belöning, antar jag. Vi är ju inte feta direkt :) Sen gick vi hem till henne och smälte choklad och banan och kollade på det nya programet "Färjan" på kanal 5, vi ska ju åka den båten när vi ska på kryssning, ååh längtar!!

Nu ska jag göra mej nattklar (borsta tänderna & tvätta bort mitt smink) och sen sova, börjar ju praoa imon. Fast iförsig börjar jag klockan fyra, men jag är trött så GOD NATT ! ♥

Ps. Glömde tyvärr kameran hemma idag..


Svar på en kommentar jag fick..

Anonym om Nova:
när kommer din nya bloggdesign egentligen ? asdså du säger ju typ alltid att imorrn ska du få en ny bloggdesign men du får ju aldrig de hehe :P <3

Svar: Den kommer så fort som jag har varit hos Simon och fixat en! Haha, kan inte det själv så ni får väl vänta lite till....... :)

Nova

Hej, var precis ute med min hund, kände att jag behövde lite frisk luft :)

Innan det duschade jag, hade på mej ansiktsmask och målade tå och finger naglar, haha.

När jag kom in efter att varit ute med min hund fick hon ett sånt ryck och sprang runt i cirklar och hoppade på mej och sånt, sen efter ett tag kom jag på att jag kunde filma men jag fick bara med när hon var som "lugnast" , tyvärr :P
resultatet har ni här:

 



Nu ska jag nog kolla på en film och äta lite mat. Hörs senare! pusselipuss

Haha

Ni är ju toppfräscha mest hela tiden – ge oss Era bästa skönhetstips!
Erik: Tvätta ansiktet med tvål
Mattias: Vila
Danny: Tvätta inte ansiktet med tvål.


hahah.
(inte jag som ställde frågan till dom)

 



LEDIG

Aaj , min fot har somnat. =(

Hittills idag har jag bara legat i soffan med täcket och med min hund och kollat på tv, hur skönt som helst. Kunde inte sova så länge för vid halv tio - tio började dom borra så där som dom gjorde härom veckan också ? (alltså hos grannen över oss) det lät hur jävla högt som helst, jag blev faktiskt så rädd att jag tappade min mobil, haha.

Inatt drömde jag att jag åkte buss (fast i en tunnel?) och så var det en tjej som stog framför bussen när vi kom i full fart vände hon sig om och typ hånlog och så blev hon påkörd, uuh det var riktigt läskigt. Fast det var ändå ingen mardröm, jag drömmer faktiskt aldrig mer mardrömmar, skitskönt! (peppar, peppar, ta i trä)

Vid sex ungefär ska jag tvinga Jullan (som är i skolan nu mohahaha) att vi ska gå runt munksjön och vid 20.00 ska vi kolla på det nya programmet på 5an som heter färjan. Det handlar om den båten vi ska åka på kryssningen med 18 oktober, cinderella M/S tror jag.

Nu kom mamma hem, hon hade köpt den nya tandkrämen pepsodent white now (jag bad henne), haha hoppas den funkar lite iallafall! Den på reklamen nu ni vet, typ silver blå förpackning. Men hon skulle bara hem och gå ut med Nova sen åker hon till jobbet igen.

Nu ska jag gå till soffan igen och njuta av att jag är ledig!

POOMMMEEEES YAMMII

Hejsan. Nu har jag varit ute och gått med Jullan och sen åkte jag, mamma & Thomas till min moster och kollade på hennes kattunge, jättesöt ;)

Och när jag och Jullan var ute och gick så gick Folke bakom oss! Haha, visste inte om det var han så jag vågade inte säga nåt men han ropade tydligen Hanna.. :P

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink sen äta pommes och kolla på film med mammas sambo på den bärbara datorn (mamma paxar tvn för hon ska kolla på mord i sinnet, haha)

God natt ♥



hahah sööta

Hemma!

Hej, hemma nu. Maten var god, kina mat typ.. Eller restuarangen heter ju chili thai, då kanske det är thailändsk? Aja, skitsamma, gott var det iallafall. När vi hade ätit både mat & efterrätt och alla var mätta & belåtna skjutsade jag & mammas sambo mamma till hennes kör, dom skulle ha nån konsert senare idag. Sen åkte jag & Thomas till media market bara för att kolla runt lite. Dom fyller ju ett år så man fick massa godis och så fick man en jojo, haha skitkul ju ! ;)

Nu sitter jag här och lyssnar lite på radio, rix fm of course. Ska ju gå runt munksjön med Jullan snart, vid halv sex typ.

Hejdååååå snüggingar.


Otroliga snygga jag & min jojo

Chili Thai !

Nu ska vi åka, vi blir fler än vad jag trodde:
Jag, mamma, Thomas, syrran, hennes man, Tony, Lotta, Lottas dotter + hennes pojkvän.

Det blir säkert trevligt! Vi hörs senare, puss ♥


Dit ska vi nu

Söndag, men inte ledsen för det ;)

Hallååå ! :)
Kass uppdatering i know men shit the same.
Sitter & lyssnar (och kollar) på när emd sjöng alone på sommarkrysset, såå fint :)
Ska sminka mej snart och vid två ska jag, mamma, Thomas, Tony & Lotta gå och äta på chili thai, mums! Lite senare, typ vid halv sex ska jag och Jullan gå runt munksjön, det behövs!! Vid halv åtta ska vi åka till moster och kolla på hennes kattunge.

Imon är jag ledig för vi börjar ju praoa imon, kan ju berätta vårat schema, mitt & Elinas asså, vi ska praoa på Harrys.

Måndag: LEDIGA!
Tisdag, Onsdag & Torsdag: 16.00 - 22.00
Fredag & Lördag: 21.00 - 02.00

Haha chiiill ! Samma schema nästa vecka också.


Jag & Julia Palinkas hund Mille, haha den heter samma som min katt.


Hahaha !

Dagens planer

Hmmm , vad händer idag då ?
inga planer, skönt.

Har inget mer att skriva just nu.. Puss

Shake that asssss

Lite sköna låtar för en fredagkväll ;D












Jullan ikväll :)

Tjenixen.
Har packat och ska snart till Jullan.. Eller typ vid sex men ändå :) Ska sova där.

Skolan var ok. Fick tillbaka svenskaberättelsen och tyskaprovet, fick VG på båda. Sen var jag och några hos skolsköterskan också, eftersom jag ska praoa på Harrys skulle hon kolla min hälsa typ? Hon kollade bara naglarna och halsen, gick på typ 10 sekunder, haha.

När mamma kommer hem (vid fem) ska vi äta lite tillsammans sen ska jag gå till Jullspulls som sagt.
Åh, vill ha en annan kläninng på kryssningen nu.. Den kommer kosta 361.50 kr med frakt. VILL HA DEN!! Jag har faktiskt pengar men frågan är hur mycket jag har? Måste köpa en ny foundation & puder också.. Men jag fyller ju iförsig år snart så jag kan be om en extra hundring kanske, mohaha..

Är skittörstig så måste gå och dricka nåt nu , puss


Så enkel men så söt.
Stylebystars

Fredagmorgon

Ååhh vad skönt med nyrakade ben =)
Och fyfaaan vad jobbigt det är när dom håller på och fixar det där i taket (ni vet att jag la ut en bild på att grannen hade råkat ta sönder vårat tak?) SHIT VAD DET LÅTER! Okej, det måste fixas men kanske inte klockan halv åtta.. AHhhhhh jobbigt. Hör ju inte vad jag själv tänker.

Aja.. Har duschat precis och ska fixa mej nu. Börjar 08.55, med tyska!
Ikväll ska jag vara med Jullan.


Vi hörs! ♥

Såå bra:



Nu jävlar ska jag sova

Okej.. NU ska jag sova.
Bättre sent än aldrig, right?! Guuuud vad skönt det ska bli :) mm, inte bra mot min hud det här. Men nästa och nästnästa vecka blir det myyycket mer sömn.. Harrys säger jag bara.

Nattinatti änglar


Längtar mer, och mer, och mer, och mer

God natt

Snart ska jag sova, ska bli sjuuukt skönt. Kul och mysigt hos Jullan, har ingen ork att skriva just nu. Är trött & hungrig :P

Spela detta för min skull:

http://kartesch.com/games/game_load.php?sid=9&gid=24&uid=0&rid=58238&status=2



Pluggdags!!

Hej, nu är jag hemma från Harrys och fyfan vad nice.. Mer än så kan jag inte säga förren ikväll :D

Nu ska jag iväg till Jullan och så ska vi plugga tillsammans. Det är ju mycket roligare att plugga tillsammans :) Ska ta med mej skolkatalogen också så Jullan kan få sig ett litet gott skratt åt alla hon känner igen (hon går ju på en annan skola)

hmm.. Nu ska jag ta på mej mjukisbyxor sen ska jag gå!
Ha en trevligt kväll, för det ska jag ha - med min bästa vän.




together forever

tillsammans klara vi allt!

Fan, nu smsade hon mej att jag måste ha med mej en penna.. vad är det för nån kompis som är snål och inte lånar ut en liten sketen penna ;)

Skolkatalogen

Här sitter jag mätt & belåten och kollar på top model 4 samtidigt som jag lyssnar på en av världens just nu bästa låtar, justin timberlake - never again (jag la upp den i Mattias version i inlägget här under)

Ska snart plugga engelska. Sen ska jag och Elina gå till Harrys ju! Ikväll ska jag nog gå runt munksjön med Jullan :)

Just det! Vi fick skolkatalogen idag. Fast jag hade ju redan sett den hihi. Med tanke på att våran klass inte visste om att vi hade skolfoto blev vi rätt snygga ändå ;)


Klassen


Jag & Simon


Våran förtroendelärare, haha söt.



Så här såg jag ut idag:

Enkelt men snyggt ;)


Konstig dröm

Haha , jag drömde om bara Mattias inatt. Det är ju Jullans mattias, det är inte jag som ska drömma om honom :P

Alltså man får alltid en sån konstig känsla när man har drömt om nån och så känns det så himla verkligt också.. Menmen, ska försöka förklara:

Jag var på stan typ i Stockholm och så såg jag Mattias & Patricia som var med i idol samtidigt som Mattias. Jag gick fram och snackade och tog kort med båda sen helt plötsligt var jag & Mattias i en hottellobby (?) och snackade mycket och typ pussades?, haha aja, sen låg jag på mage i mitt och Jullans rum och läste en tidning och helt plötsligt kommer Mattias in och lägger sig på mej (på min rygg) och sen direkt efter kommer Jullan in och då tror ju hon att jag har tagit honom från henne och så.. Usch hade dåligt samvete i sömnen :P

Konstig och dum dröm men jag ljuger om jag säger att jag inte vill att den ska vara verklighet. Förutom det där med dåligt samvete och Jullan. Fast hellre Danny såklart!



Morgon

Hej!
Ooj glömde skriva igår. Men sov ju hos min syrra inatt och jag satt inte vid datorn när jag var hos henne :)

Hade soprov i skolan igår som gick bra, trodde inte det, men det gjorde det. Efter skolan skulle ju jag & Elina gå till Harrys men hon hade visst somnat så det blir idag istället :P Hos min syrra igår bakade vi kladdkaka med nån mintkräm över (skitgod) kollade på idol och sen den där nya serien med Mikael Persbrandt. Sen gick vi faktiskt och la oss, gick upp vid sju och nu är jag hemma hos mamma igen för jag skulle hämta mina gympakläder. Simon hämtar mej kvart i nio sen har vi gympa.



Det snygga köket


Reklam


Haha snygg.

Fick ju iallafall VG..

Har precis kommit ur duschen. Känner mej oerhört fräsch nu efter att ha duschat bort all svett. Jag sprang 4 varv, som är VG ! Yey, jag fick VG!! Fick jag iförsig förra året också men eftersom min kondition har blivit sämre så var det ju bra.. Sjukt jobbigt var det men 4 varv var mitt mål och 4 varv blev det. Tack vare Gabbi som pushade mej :P

Har sprungit runt i lägenheten med bara trosor, haha otroligt skönt och fritt. Fan va skönt att ha en egen lägenhet och springa runt så här varje dag :D hah ne, det dröjer en litet tag men sen då jävlar. Stackars Jullan som ska bo med mej.. HAHA ne nu ska jag sluta va så oseriös.

Måste sminka mej litegrann nu (inte mkt, uppdrag bra hy är ju igång, remember?) och fixa mitt hår lite. Sen måste jag nog äta lite också, har ju ingen lunch i skolan idag. Börjar halv ett med so, sen matte och efter det slutar vi. Då ska jag hem & plugga sen ska jag & Elina till Harrys och presentera oss!

See ya ,  pusselipuss




mongokatter


Så här snygg & röd såg jag ut när jag kom hem

Skoljoggen!

Hej & God Morgon..
Nu äter jag frukost. Gissa vad jag äter? Lingongrova och äpple, ooomg haha =) Men jag ska ju springa vid nio så det är därför jag är lite nyttigare än vanligt. Simon kommer och hämtar mej vid halv nio så jag kanske ska skynda mej lite.. Men har ju inte sminkat mej (bara lite mascara) nu. Efter vi har sprungit uppe i stadsparken i en timme får vi gå hem och duscha och sånt & sen börjar vi efter lunch, runt halv ett för oss.

Ha en bra dag så hörs vi sen ! ♥

Bra hy innan kryssningen..

Nu ska jag lägga mej i sängen med min so bok och plugga. Och sörja mitt lilla finger också. Sen ska jag sova. Imon har vi den årliga "skoljoggen" då lärarna utsätter eleverna för jävligt plågade saker, man ska springa så långt man kan (eller så många varv) på ungefär 45 minuter. Ett varv är 1,5 km va? Jag kommer klara ett halvt.

Men!!! Vet ni vad jag har bestämt att jag ska göra? Jag ska göra ett litet expriment, jag ska se om jag kan få bättre hy tills kryssningen. Jag börjar nu. Så här tänker jag göra:

- Rengöring är ju A och O så jag ska rengöra mitt ansikte morgon & kväll!
- Efter rengöringen är det, båda morgon och kväll, dags för ansiktsvatten (toner), använd gärna pads att applicera med.
- Använda en ansiktskräm som är för fet hy. Jag har Cliniderm, pure & clean, matifying day lotion.
- Ansiktsmask 2 ggr/vecka!! En för fethy, problemhy.
- Inte använda så mycket smink. (Kan använda mer när jag ska göra nåt speciellt, t.ex på helger)
- Jag beställde en acnecreme ifrån örtblomman. Beställde den för jättelänge sen och använde den bara ett litet tag men nu ska jag använda den varje natt!
- Dutta på lite basiron om jag har någon finne.
- INTE KLÄMMA!!

Hoppas jag ser resultat innan 18 oktober då :) ♥

Nu ska jag sova, goooood natt!!

Ps. Gick till frisören idag och beställde tid för färgning av utväxt + slingning. 9 oktober klockan 18.45 har jag tid!


Det här innehåller acnécremen:

Vatten, Solrosolja, Vetegroddsolja, Veg. glycerin, Veg, emul-
geringsmedel, Sheasmör, Bivax, Veg, konsistensgivare, kon-
serveringsmedel samt eteriska oljor: Tea Tree, Enbär, Citron,
Kamomill Blå.

60ml kostar 120kr.

Aj, mitt finger

Mammas sambo kommer in i mitt rum.

Thomas: - Har du inte gjort läxan?
Jag: - Men jag håller ju på och läser!!
Thomas: - Åh, du behöver inte bli så arg. Bara undrade (med irriterande skämtröst)
Jag: - Men jag har ju ont i mitt finger!!!!
Thomas: - Då kan du ju inte springa imon *flin*


Seriöst, jag har skitont i mitt finger jävla cp jag kan inte knäppa med det fingret på tangentbordet. Och det fingret är mycket varmare än mina andra fingrar. Stackars mej.

Idol lika bra som vanligt

Idol var lika bra som vanligt ;D Åt lite mat under tiden jag kollade också, det behövdes eftersom jag inte hade ätit sen i skolan och då åt jag inte särskilt mkt. Nu väntar plugg!! Fyfan, vad jobbigt. Men måste man så måste man.






Det finns små wannabes i årets idol. Basshunter & Jessica Simpson ;)

Plugg & idool

tjaa , hemma från stan nu :)
Ska plugga alldeles strax och vid åtta ska jag kolla på idol tillsammans med mammas sambo. Mamma är på konferans i Skara :P

Köpte ingenting på stan förutom en chailatte på kahlskaffe. Meningen med stanbesöket var att hitta nåt som Jullan kan ha på kryssningen, vilket vi gjorde efter sjuukt mkt letande, det blev en svart hög kjol, fyfan vad hottie vi kmr va. ;)

Imon ska jag ju sova hos syrran , myyyys !
Hörs nog innan jag sover. Puss


i provrummet på Gina

Hemma, men ska gå igen

Hej, nu har jag sminkat om mej och fixat frillan så nu ska jag ner till stan med Jullan :)

I skolan idag hade vi en redovisning på svenskan, den gick bra! Sen gick jag & Simon till vaktmästaren som hade fått skolkatalogen. Blev faktiskt bättre än jag trodde för lärarna hade ju sagt fel dag till oss (när vi skulle fotograferas) såå.. :P

Jaja, nu ska jag gå! Hörs ikväll ♥



så här ser jag ut idag

- Skinnimmitation: h&m
- Linne: Gina Tricot
- Tights: Gina Tricot
- Vita tygskor: Esprit


Tisdag

Hejhej :)
Har precis fixat mej klart, ska bara ta rough och borsta tänderna sen är jag helt färdig att gå till skolan. Gaah orkar inte skolan, men vad gör man.

Just det!! Måste packa gympa kläder också, haha.

Nä, nu ska jag gå. Puss



Mille sov hos mej inatt :)
Hahahah vad ful han är.


Sov så sött

Nu ska jag sova men först ska jag berätta en liten kul sak.

Min granne som bor över mej brukar ju störa oss med superhög dunkande musik, fester till klockan sex på morgonen m.m. (Men det gör inget för oss för jag har sagt till mamma att han är ung och vill festa och att jag förstår honom, det gör mamma med ;)) Idag renoverade han uppe hos sig. Och vet ni vad han hade gjort? Han hade råkade göra hål i vårt badrumstak!! Wtf.. Haha men jag & mamma bara skrattade..


HAHA

Bilder från helgen

Nu är jag ju hemma hos mamma och kameran var ju här så nu kan jag visa lite bilder från helgen :)


Ny jacka & sjal, båda från h&m


Mina skor jag köpte förra veckan eller var det var..


Skorna igen


Jag & brorsan, inte bästa bilden menmen :)


Jag & Kajsa försökte sätta skedarna på näsan (jag kan!!!)

a6 & glass

Hallå!!
Sen jag skrev sist har jag hunnit vara på a6.. Och ätit lite glass ;P a6 var Julls var mysigt, vi gick runt och kollade på lite saker till våran lägenhet i Sthlm.. Haha lite tidigt kanske men vafan.

Köpte ingenting, men Jullan köpte en väst :D (dunväst) och jag hittade en snygg dunjacka i stil med såna där populära boomerang jackor in vet?! Men jag är inte så sugen på att lägga 4000kr på en jacka, den jag testade var everest och kostade 1300kr, det kändes lite bättre ;P

Imon börjar jag 8 och slutar 15, då ska jag ner till stan med Julls :)
På onsdag ska jag sova hos min syster, vi ska kolla på film och ha det mysigt.


Lägenhet i Sthlm

Håller på & kollar på lägenheter i Stockholm. (& lyssnar på jennie let me love you på radio, kan det bli bättre..) Jag & Jullan ska ju flytta ihop efter gymnasiet. Uuuunderbart kommer det bli.


Det här kommer vara våra krav:
- En trea
- Nära till tbanan om inte lägenheten ligger i centrum
- Balkong (helst)


Så har du en nice lägenhet som du vill hyra ut om 3 & ett halv år, hojta till :D



t.ex den här, som ligger på kungsholmen


Samma som ovan


Nu måste jag sminka mej för sen ska ju jag chatta med emd ;)

Studiedag

God morgon! Eller jag vaknade vid typ elva men ändå :)
Har inte hunnit göra mer än att ligga och dra mej i sängen och sedan gått upp och kollat lite på en skräckfilm på canal+.

Snart ska jag packa mina kläder för jag ska till mamma idag.
Gå in på msn.se klockan 16.00 för då kan man chatta med emd !! Det ska iallafall jag göra. Efter det ska jag och Jullan till a6.

Nu måste jag äta frukost. Bättre sent än aldrig.

Fyller ju år snart..

Jag vet!
Nu när jag ska gå och lägga mej ska jag skriva en önskelista, alltså från pappa, hans fru & släkten på pappas sida..

STUREPLAN NÄSTA!


En bild från min kära brors student.
Jag var för snygg för att visas här.

Dålig uppdatering

Hej. Dålig uppdatering idag, sorry.
Kom precis ur bastun och nu har jag lagt en ansiktsmask :) Fikade ju med Jullan innan, snickerskaka & chailatte, supergott! Efter fikan så gick vi runt lite i stan och pratade om allt möjlig, så underbart att hon är hemma nu. Vid halv tio skjutsade hennes mamma hem mej! Kom hem med ett leende, Jullan, you make me happy :)

Nu ska jag kolla runt lite på internet, t.ex på en grej jag & J snackade om, hehe, bara vi som veet..

Sen ska jag gå och lägga mej och läsa boken jag håller på och läsa nu (gossip girl)
jag har studiedag imon, skönt!



Här fikade vi

God morgon!

Nu har jag vaknat. Glömde självklart kameran hos mamma igår så det blir inga bilder nu, kanske ikväll om jag svänger förbi mamsen eller så får det bli imorgon. Men jag kan berätta om igår:

Folket kom vid halv sju-sju och vi snackade och hade det trevligt. Sen åt vi mat, och efterrätt, och sedan spelade vi spel! Jag & Kajsa vann inte en enda gång, men vi var bra, oh, ja ;) Vid halv tolv ungefär gick jag & Kajsa ut för att träffa 2st 94killar (Kajsa känner dom) och pratade lite med dom, lekte lite vid torpaskolan, haha. Sen träffade vi IDOL-OLA!! Haha, ne, men det är en som går i åttan som är skitlik honom. Åkte taxi hem vid två sen slocknade jag och vaknade för ungefär tjugo minuter sen.

Det är ingen hemma, pappa spelar golf & Carro är någon annanstans. Får väl göra frukost själv då... Suck :)
Ikväll ska jag fika med Jullan! <3
Puss


God natt

åh, vad trött jag är. Kom precis hem. Borstar tänderna nu och sen ska jag sova sååå skönt. Inte ställa larmet utan vakna när jag har sovit klart. Underbart ska det bli. Vi hörs imon ♥

Städat

Hallllooooooooj !
Nu har jag precis dammsugit mitt rum =)
Innan det var jag & mamma på a6. Men du skulle ju åka till a6 med Jullan tänker säkert ni nu. Ja, det skulle jag. Men Jullan skulle till doktorn (p.g.a en hemlig sak, hon kanske inte vill att jag skriver det här men jag mobbar henne mohaha) så mamma följde med mej. Jag fick en skinnjacka av mamma, eller mer som en skinnimitation eftersom det inte är äkta skin. Och så köpte jag en sjal för mina egna pengar.

Nu ska jag bränna en skiva till kryssningen, man måste ju vara ute i god tid... ;)

Det verkar som jag har glömt saken man överför bilder med hos pappa så ni får vänta med bilder till inatt..

Dags att dra

Heej!
Nu ska jag röra mej hem till mamma och hämta pengar, (dels till en jacka som jag ska få av mami :D) sen ska jag&Julls ta 3an till a6. Får väl skynda mej lite nu för jag ska va hemma senast halv sex eftersom 'gästerna' kommer halv sju. Hoppas det går nån buss härifrån snart! Bor ju ute på landet när jag är hos pappa.. Eller okej, 3 km från stan..

Vi hörs nog hemma hos mamma sen efter asexan!


puss

Lördag

God morgon :)
Jag har duschat och klätt på mej, ska bara sminka mej sen är jag klar. Men det gör jag efter pappa har gjort frukost till mej vilket som blir snart! Sen ska jag & Jullan åka till a6 , wiie. Hmm, vad annars. Ne, har inget mer & säga.

Vi hörs senare idag ! kramkram

SIMON

SIMON PÅ MÅNDAG FIXAR VI EN SNYGG HEADER TILL MEJ JAG DAMPAR PÅ MIN NUVARANDE, SKITFUL!!

Slapp kväll

Tjena.
Har precis tryckt i mej lite polly & en zooklubba. Det är det enda jag har gjort ikväll. Haha ne, jag har även ätit lite gott med pappa & Carro. Jag äter ju hela tiden.. Men det är ju fredag! Fredag hela veckan för mej då ;)

Ska gå och lägga mej hyffsat tidigt ikväll för jag ska träffa Jullan redan klockan 12 imon. Hon är ju hemma nu :D:D:D äntligen! Fast okej, det har gått jäkligt snabbt. Får se vad vi hittar på..

På kvällen ska jag hem till mamma för en kompis till mamma & en kompis till mej kommer hem till oss och ska äta (nääää?) och lite sådär. Det blir säkert kul =)

Nu ska jag gå och kolla på tv, vi hörs imöön.
Puss ♥



Detta fick jag av pappas fru innan idag. Haha en simpsons godis påse :D


Maaat! Bra bild det där... Ne inte så. Men ska önska mej en ny kamera i födelsedagspresent.

Färdig!

Jennie let me love you på radion :D

haha, nu har jag packat och rensat ut onödiga kläder från min byrå, heeeeela byrån faktiskt! Och vikt dom fint ;) Har bytt sängkläder också.  Men jag har en garderob också men den får jag ta nån annan dag.. Jag känner mej skitduktig!


Das Bett (tyska.. Sängen)

Några långarmade tröjor.. Men har som sagt en garderob också :)
& så har jag packat ner några också som jag ska ha med mig till pappa.

Nu ska jag åka! Pussochkram

Packning

Hellu , hemma från skolan nu =)
Slutade lite tidigare för min lärare skulle på nåt möte, gött.

Snart ska jag börja packa, sen vid fem ungefär när mamma kommer hem ska hon skjutsa hem mej till pappa. Först blir det lite mys med familjen där sen får vi se om jag träffar Jullan eftersom hon kommer hem från Kreta idag!!! =) ♥

Hade tyska prov idag ju, det gick jättebra, tror jag iallafall, hehe. Skrev på allt förutom 2 glosor. Det var "fredagsunderhållning" också och en tjej i sjuan sjöng så jäävla bra. Sjukt. Synd att man inte spelade in det för det var som sagt så sjukt bra, vilken röst!

Sen på svenskan fick jag & Gabbi våra skrattanfall, hände på so lektionen tidigare i veckan också. Men då var vi helt galna och skrattade så vi grät. Nästan. Haha TOBBE TA DE LUGNT TOBBETALUUUGNT. Hahaha , ingen fattar men ändå :P

Packning snart då, och rensning bland mina linnen & t-shirtar! See U , puss

Äntligen fredag

aaahh , vad seg jag känner mej idag. Kommer typ somna på lektionerna :P men inte på första! För då har jag prov. Det kommer nog gå braa =)

Har ätit lite vaniljyoughurt  , kanske borde äta lite till så jag blir lite piggare. Får se om jag hinner sen för nu ska jag sminka mej! Ha en bra dag , pusss



Nattinatti

Nu har jag skickat iväg min färdigskrivna berättelse. Har skrivit jättelänge på den men äntligen blev jag klar! Nu ska jag gå och lägga mej i sängen och läsa lite tyska, kan ju allt men det skadar ju inte att läsa lite extra :)

Imon börjar jag 08.55 med tyska direkt, slutar runt halv tre tror jag. Då ska jag hem till mamma och packa och sen åka till pappa. Ska kanske rensa ut gamla kläder som jag inte använder också.. Om jag orkar och kommer ihåg, hehe.

Nä, tyskan & sängen var det! Vi hörs imorgon bitti, sov så gott <3
Puss

EN MÅNAD KVAR IDAG

yeees! Idag är det bara en månad kvar till kryssning! fyfan vad jag längtar!
Och alone spelas på rixfm just nu. Åh, längtar mer och mer :D ♥


OJ!!

SHIT. Min piercing har vart lite cp idag så skulle jag tvätta den med sån där alsolsprit. Jag tvättade jättenoga och nu, typ 10 minuter efter märker jag att jag har tvättat piercing och 'hålet' piercingen sitter i med NAGELLACKSBORTTAGNING.

neeeej, stackars navel. Måste tvätta om nu , och denna gången med alsolsprit ! Fan va klantig jag är!



jag & Danny som föräldrar


Pluggdaags

Orienteringen gick bra! Jag sprang med Elina, Gabbi & Simon. vi tog 16 kontroller (alla) i okänd terräng på 1 tim & 13 minuter, alltså halva tiden. =)

När vi var klara badade jag, Elina & Simon i Åsasjön som låg precis där vi orienterade. Jag badade i Bh & Victors shorts, det var knappt kallt! Bara sen när man kom upp.. Hahah.. Sen tog vi bussen hem och nu har jag precis duschat. Nu väntar PLUGG. Ska ta på mej mjukiskläder och göra iordning te och sen sätta mej i sängen och börja plugga. Ska ha på radion också, inte tvn utan radion!!

Jag har jävligt mycket att plugga idag så jag har fixat ihop ett schema:

  • 17.00-17.30: Göra klart min svenskaberättelse
  • 17-30-18.00: Plugga till so provet imon
  • 18.00-18.15: Svara på några so frågor
  • 18.15-18.45: Plugga till tyskaprovet imon. (Kan typ allt redan)

Kan jag gå efter det så kommer det gå galant ;)
Ska be mamma köpa mcdonaldsmat till mej sen också som jag kan äta till idol klockan åtta ♥

Skitbra!

åhh , vad bra videon var och herregud vad snygga dom är. Låten har ett bra budskap också och det gör ju det hela ännu bättre!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå till bussen som kommer klockan 12.12 !

Ha en bra dag

God morgon

Hejhej! Shit vad mätt jag är. Blir aldrig mätt när jag äter på morgonen annars, bara på helger. Men nu är jag mätt. Kanske beror på att klockan är halv tolv. Börjar om en och en halv timme i Norrahammar, ORIENTERING !

OMG SÅG ATT EMDS NYA VIDEO FINNS ATT KOLLA PÅ MSN.COM NU , MÅSTE KOLLA!!! OMG HIHIHI MINA ÄLSKLINGAR.

Vi hörs i eftermiddag! puss ♥


http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=69f61e0a-ee53-4c04-bc13-e23286fda5e4&from=SVSE_msnvideo&tab=m1220616700620

2 bilder

Här kommer två bilder från idag. Eller egentligen är det samma bild bara att den ena är omgjord :)

Före:





Efter:





Okej, inte jättestor ändring men hyn ser lite bättre ut och det bästa.. NÄSAN ÄR MINDRE! Jag vet att man ska vara nöjd över sig själv och jag börjar lära mej det där men ändå, skulle så jävla mycket hellre ha näsan som är på den omgjorda bilden..

Förlåt för dålig uppdatering

Hej!
Shiiiet, vad dålig uppdatering idag. Men först var det ju skola, började ju redan klockan 8 så jag orkar inte skriva i morse, och vet ni? Jag kom i tid!!! Yeeey , det var på tiden ;) Efter skolan åkte ju jag hem till Simon för att han skulle fotografera mej, blev kanske bara 2 st bra, kände mej allt för oseriös :P just det, innan vi fotograferade åkte vi till Råslätt och köpte godis, chips, chokladbollar, you name it. Asså... Nyttigheten.. Men jag ska ha oritenteringsdag imon så då försvinner det där fettet jag fick i mej idag!

Sen fixade vi några bilder i photoshop och gjorde en ny blogg till mej.. Berättar vad den heter då jag kommer gå över helt till den. Sen kollade vi självklart på mitt favoritprogram - IDOL ! Och pluggade lite faktiskt. Vid halv tio skjutsade hans syrra hem mej, tack!

Snart ska jag tvätta bort mitt smink och sen plugga och sen sova, börjar klockan ett imon eftersom vi har orienteringsdag som jag sa innan, gööött, eller gaaatt som jag har börjat säga (hmmm..) är faktiskt taggad!

Pusspåer



Kolla vilken überheeeeet bild jag hittade på emds hemsida.
De 4 just nu snyggaste killarna i världen! My god , grrrr

(Erik, Danny, Andreas Carlsson i idoljuryn & Mattias)

Thailand..

Alltså... Min pappas kompis Thomas Fällman i Stockholm som vi brukar träffa när vi är i Stockholm ni vet? Även kallad "Jenkamannen" av mej, men varför orkar jag inte ta upp nu :P fast mest kallar jag honom Jenka. Han kallas även Luppe. Kärt barn har många namn.

Iallafall, han är skitskön! Rolig, och verkar mycket yngre än vad han är och har världens underbaraste röst. Stockholmsdialekt! Och han pratar precis som Andreas Carlsson i idoljuryn, och då kan det inte bli fel.. Haha jaja, Jenka har ett hus i Thailand (och en lägenhet i centrala Sthlm, vadå avundsjuk..) som han är i Thailand halva tiden av året och han vill att vi ska komma & hälsa på honom nu i vinter.. ÅÅH VAD JAG VILL DET ! Varje gång vi träffas så säger han att han vill att jag ska följa med också, men pappa verkar inte va med på den biten, men jag ska tjata på honom!!  Fatta vad gött det skulle vara..




Ser inte det där riktigt gött ut ?!

Så här såg våra sms ut ikväll:

Jag: När får man hälsa på? (jag menade i Stockholm)
Jenka: När ni bönder behagar släpa era arslen till nöjesmetropolen. C Ya ! Jenka
Jag: Haha ska prata med pappa då ;)
Jenka:  Do it.., jag drar om 2-3v..  Sen blir nästa chans i maj. Ni får sköta vintern... Mooaahaahaahaa
Jag: Ahaaaaa. Då får du ha det så nice då ;)
Jenka: Står ett gästhus klart med 3 sovrum o skräpar därnere.. Hertzliche Willkomme nach Thailand !

Men hallå , sluta retas! Han vill verkligen att vi kommer ju, och jaaaag med! Snälla pappa :) och så ska jag bara säga att det heter inte NACH Thailand, det heter ZU Thailand (tyskaproffset här då) för nach betyder från och zu betyder till.



Jag & mr Jenka

Idol + Maria Wern

Hallo. Har kollat på både idol och den där nya deckarserien (Maria Wern nånting hette den va?).. Kan ju säga att deckare på film är sååå mycket bättre än bok (kanske beror på att jag läser en deckare nu i skolan och har en deadline.. Ska va klar på fredag tror jag? Shit.. Äh det klarar jag!)

Idol då.. Typ bästa avsnittet hittils.. Andreas är så sjuuuukt snygg ! Dör på honom. Och så jävla underbart läcker med tanke på hans ålder, 35... HAHA ;) sen var det nån kille (ny tjejfavorit?) som sjöng skithärligt.. Men såå snygg var han faktiskt inte. Men det var inte Danny på sin audition heller så man vet ju aldrig :P

Åt fruktsallad innan.. Kunde inte hålla mej så åt lite kakor också. FAN!!! Nä men seriöst, måste börja tänka på de där med vikten nu.. Eller inte vikten för vikten kan man skita i, men man ska inte trycka i sig massa onyttigheter, även en smal kan få proppar och dö av skräpmat. Ska börja powerwalka, Dale, min lärare ni vet, har sagt att man får bort mer fett av att gå och cykla än av att springa, tur det, för jag hatar att springa. Men gå är ju bara mysigt!

Snart ska jag sova. Skönt.
Puss


Banan, äpple, nektarin

Snart idol..

Trodde idol var imon men det är idag , yeey ! =) så klockan 20.00 sitter jag och kollar på snyggiiingen ANDREAS CARLSSON! haha..


 



Hemma från skolan

Hej!
Kollar på c/o segermyhr men ska snart plugga.

Spelade fotboll i regn på gympan, askul faktiskt! Slutade vid tre och då gick jag hem, det tog en kvart för jag gick i högklackat. Gjorde skitont i mina fötter :P

Ne, nu ska jag kolla lite till och sen plugga som sagt =)


Dator, läsk, kakor, vanoljyoughurt med banan i och plugg (svenska & so)
JAG VET ATT JAG SKA VARA NYTTIG MEN...

Ful blogg

Kan inte släppa det men min blogg är riktigt ful just nu! Men imon ska Simon ta kort på mej och sen ska vi fixa designen och dåå blir det ändring ;)

Nu borstar jag tänderna och sen måste jag gå (springa)
Pusspuspuss , ha en bra dag

God morgon!

Har precis duschat så nu ska jag lägga silikondroppar i mitt hår,  (reparerar) =) Sen ska jag föna mitt hår och efter det frukost och sen sminka mej lite grann! Börjar om 50minuter, men jag hinner idag. Har kommit försent allt för mycket på sista tiden.. Nu är det dags att koppla i hårfönen! PUSS

God natt



Hej igen. Detta blir det sista inlägget för idag. Känner mej sjuk, men har inte feber som tur är. Det som behövs är troligvis sömn, synd att jag inte gick och la mej tidigare då.. Menmen!

Vi ska praoa vecka 40-41 och jag & Elina ska praoa på Harrys! Fatta vad kul =) Vi kommer börja vid typ 16.00 varje dag och så ska vi jobba på två fredagskvällar också, hoppas man ser någon snygging.. Och så kommer vi säkert få vara på Sliver lite också, eftersom Harrys & Sliver hör ihop. åh, jag ska pussa scenen! (Emd var ju där 15 augusti)

Dale, våran biologi/no/kemi-lärare är vakt på krogar som extra jobb (han är biffig, han har t.o.m. blivit tillfrågad att bli gladiator i det där gamla programet gladiatorerna på tv4, men han tackade nej) och jag frågade honom om han skulle vara vakt där nåt när vi praoade:

- Ska du vara vakt nåt på Harrys vecka 40-41 när vi praoar?
- Ska du praoa där ? =)
- Ja, jag & Elina.
- Vad kul! Ja, det ska jag vara.
- Okej, då ses vi ju!
- Jag ska säga till Jon och (kommer inte ihåg) att dom ska lära er blanda drinkar!

Hahaha, ofta en lärare uppmuntrar en att blanda drinkar.. Jaja, jag klagar inte ;) Jon och han den andra är några som jobbar där om ni undrar, hehe.



Nu måste jag sova, vi hörs imon. Usch, börjar klockan 8.. Det blir inte mycket sömn inatt..



Sliver:






Hittade inga bilder från Harrys men
från Sliver! (ja, det heter Sliver, inte Silver som många tror)


Christoffer Hiding

De som känner mej vet att jag typ var beroende av Christoffer Hiding innan. Nej, men allvarligt. Det var en känsla som inte går att beskriva.. Iallafall, nu har mina 'känslor svalnat' och emd är ju i mitt hjärta. Men när folk säger "asså du är ju typ käääär i Danny", så svarar jag alltid: "Jag gillade Christoffer mycker mer".
Yes, it's true... Christoffer Hiding, naaw.. Saknar faktiskt honom. Sitter och kollar på bilder på hans facebook :)

Mamma kom in i mitt rum nyss och så kollade vi på några bilder tillsammans och då sa jag: "Aaw, jag saknar honom.." Då svarade mamma: "Jag med! Eller jag saknar när du gillade honom så mycket, ditt prat och så, förstår du?" JAA! Hoppas han kommer till Jönnet snart så jag får se honom snart igen =)




Såååå vacker.


Och så en rolig bild också:


MATTIAS & CHRIS .
Haha sööööta


Hemma

Hej.. Hemma från konfaträffen nu. Det stog på lappen man fick hemskickad att det var viktigt att så många assar som möjligt skulle komma dit men när jag&Eddie kom dit var bara Sebbe & Basse där... :O hallå....

Men sen kom några fler som tur var..  Alltså en skitpinsam grej.. Alla assar skulle ställa sig upp och säga vad man hette och så ställde jag mej upp och ba: Hanna! och sen satte jag mej ner och så lät det som jag feees! Fåtöljen jag satt i var cp.. haha folk trodde säkert jag fes, men de som läser det här och som var där så säger jag detta: DET VAR STOLEN, JAG LOVAR!

haha.. Aja, nu ska jag tvätta bort mitt smink sen ska jag lajja runt lite på internet och sen sätta/lägga mej i sängen och kolla på tv och sen sova! Skriver kanske ett inlägg innan jag sover. Pusselipuss



Jag sa ju att Eddie skulle somna..


Jag nyss, haha

Konfa snart!

Hallå.
Eddie ligger i min säng och somnar nog snart.. Men han får inte sova så länge för vi måste snart fixa oss (har nämligen inget smink) eftersom vi ska på konfaträff klockan 19.00.  Vi gick och fikade efter skolan på hans mammas jobb. (på högskolan alltså) gratis är gott :D

Nä,  nu ska jag ta en kudde och lägga mej på golvet och vila lite, hahah..



Jag & Frida på håltimman


Simon köpte choklad lakrits?
Ööh..
Men det var faktiskt gott! Även fast jag vanligtvis inte gillar lakrits



Härlig bild!


Eddie


Jag.
Såg helt drogad ut så var tvungen att måla
över

Trööött

Jag är skittrött! Kan bero lite på att jag har ont i halsen & är förkyld, borde egentligen vila men jag ska till skolan! Ska sminka mej nu och sen gå.. Har läxhjälp.

Ska bara säga att jag är så jääääävla avundsjuk på Becca som åker till Stockholm idag. Jag vill också dit!! =( men vi ska ju dit den 14 oktober. Med skolan ja.. Men bättre än inget.

Ha en bra dag , pussss

Sov dags..

Nu har Eddie gått hem. Vi drack te och kollade på bridget jones 2 :) Bra var den! Gooooooosig. Måste sova strax, fast först ska jag läsa ur min älskade (ne, börjar bli lite trött på den nu) deckare.. Har inte kommit in i den riktigt än så det är väl bara att läsa på I guess! Ska va klar med den nästa vecka.

Imon så är det konfaträff.. Konfirmanderna + deras föräldrar kommer, och vi assar såklart. Klockan 19 - glöm inte!! Innan det ska jag & Eddie fika. Eftersom Jullan är på Kreta (LYLLOS HENNE!!!!!!!!!!!!) så får jag och Eddie gå på konfaträffen själva.

Nuuu väntar sängen, rix fm & boken. Sov så gott ♥


Eddiepeddo min lilla bögvän.. Haha nee förlåt, BI-VÄN !

Strax plugg..

Sitter och lyssnar på if I aint got you - Alicia Keys. Mycket vacker låt det där.

Snart ska jag tända några ljus, sätta på radion och plugga lite. Läsa ur min deckare +  börja skriva en egen deckare. Min hjärna är inte gjord för att skriva deckare så det kommer inte gå så jättebra.. Menmen!

Vid halv åtta-åtta kommer Eddie hit. Jag tror vi ska kolla på bridget Jones som är på 3an klockan 21.00 ! Mysigt..

En sak som jag kanske har sagt (?!) är att jag är förkyld! Bläää.. Bara jag inte blir sjuk nu. Känner mej hängig. Ont i halsen och förkyld kan jag vara men jag orkar verkligen inte feber. Men än så länge är det lugnt.. :)



Nova bet sönder massa galjar innan, haha

Svensson Svensson

Nu ska jag äta bakbröd och kolla på film med Thomas. Det blir Svensson Svensson - the movie.. Har sett den innan men det hade inte Thomas och jag har inget emot att se den igen :)

Verkar inte bli nån plåtning idag för jag får inte tag i Simon.. Nu när det var perfekt väder & allt. Aja , vi får väl ta det i veckan eller nästa söndag. Min blogg får vara ful ett tag till, hah!



Visst har jag snygga kläder idag ? ;)
Brorsans tröja, haha.


Söndag & plåtning

Nu är jag vaken! Ställde klockan på halv tio men låg kvar till tjugo i elva. Var ju vaken till ungefär fyra trots allt.

Ska strax slänga ihop en fruktsallad och någon macka och sen börja fixa mej. Simon ska ju fota mej idag. Äntligen blir det av. Min blogg behöver verkligen fixas.. Efter vi har fotat ska vi hem till Simon och fixa hela designen med min blogg. Yeeeh

Men vaaaaaad ska jag ha på mej? Får göra som sist, ta med mej massa olika haha.

Nä, dags för frukost!


Klockan är över tre och jag är vaken.. Snaaaark..

Hej, japp, jag är vaken än. Inte så lätt att sova när man har 4 vuxna som har druckit lite för mycket  i samma lägenhet som man är i själv. Spelar musik gör dom också. Men vadå, dom måste ju också få roa sig, eller hur?! Även fast det känns jobbigt för mej att se dom så :P men dom har ju kul så..

Snackade nyss med brorsan i telefon. Det händer inte ofta att vi snackar allvar och han öppnar sitt hjärta för mej som han gjorde nyss. Men det händer. Nångång varje millenium. Nej jag skojar. Men han var väl lite trött/full antar jag. Saknar honom faktiskt. Men han kommer hit på måndag!

Måste nog sova snart för jag ska ju bli fotad imon.. Inte kul att se ut som en zoombie då..
Bilder från ikväll:


mat...
Typ varm smörgåstårta med smördeg? ah vet inte, morsan testade
något nytt recept, men det var gott!

Pia är en sån pussgurka ;P

Spelar spel,
jag fattade inget så jag lajjade bara runt,
kollade lite på extra extra, BlondinBella var med :)

Mille & jag

puss

Tony & hans  partytrick.. :P

Vattenpipa har vi hunnit med också..
Fan vad tjock jag ser ut där. Allvarligt asså?

Jag & Tonys tröja
Varje gång han ser mej säger han:
Bit inte på knappen!!!
Det gör jag inte? hahah


Jag & Lotta
Vad mycket rosa det blev i mitt ansikte på bilderna från ikväll :)

Nä, nu ska jag tillbaka till dom-som-kommer-skämmas-imon.. MOHAHA, vad jag ska retas imon när dom ligger och klagar med huvudvärk, mohahahahhahahaha!!

Lajbans


Med Tony kan det inte bli tråkigt!
Nu ska jag tillbaka till folket.
Fortsättning följer..

Snart kommer dom..

"Gästerna" kommer när som.. Då ska vi äta lite mat (vad annars), sen efterrätt och typ spela spel ? Får se om jag är med på det eller om jag får andra planer :P

Sen ska jag försöka få dom att gå ut på krogen, hoppas jag lyckas.

De som kommer hit är de underbaraste människorna som finns! Så jävla roliga och sköna. En av dom heter Tony och han ringde mamma igår:

- " Vad blir det för mat imon? Jag är så jävla hungrig."

:D

Nä, nu ska jag gå, hörs seeeen! PUSS









Jag har inte sperma elr något annat vitt runt munnen.
Det blev nåt konstigt med kameran.
Bara så ni vet


Hårinpackning

Hej!
Nu sitter jag här med både en hårinpackning och en ansiktsmask. :)

Så här gör du får att få bäst resultat när du använder en hårinpackning:
- Tvätta håret med shampoo & balsam som vanligt. (hade ett balsam som luktade smultron idag, muums)
- Handdukstorka ditt hår.
- Ta i en lagom mängd hårinpackning i ditt hår. Jag har en från schwarzkopf för färgat hår, den ligger väl runt 150kr.
- Vira en handduk runt ditt hår och underhåll dig med något annat i ungefär en kvart (jag bloggar t.ex)
- SKÖLJ UR!! :D
Obs! Ha inte i inpackningen för länge då risken finns att ditt hår kommer se fett ut.



Ansiktsmasken, som är en lermask, kostar 269kr och finns i olika hälsoaffärer. Så här beskrivs den:

Passar fet & blandhy. Wise balansmask har en dämpande, sammandragande och balanserande effekt. Masken verkar djuprengörande och förbättrar balasen i talgkörtlarnas produktion och tar bort överflödigt hudfett.



Tråkigt

Då är jag bara hemma med dom som kommer hit ikväll då. Fan.. Så typsikt...........

Aja , får väl se om jag får tag i nån annan elr så är jag hemma som sagt.

Snart dags att göra iordning sig!

Har ätit lite mat med mamma, Thomas, syrran, hennes man & mormor ;) treevligt! Sis hade med sig äppelpaj hon hade gjort också, svingott ;)

Måste nog börja fixa inför kvällen snart.. Ska ju städa mitt rum, duscha, välja kläder, måla naglarna, fixa håret, sminka mej m.m

Får väl börja om en halvtimme ungefär.

Imon ska Simon fota mej & emme igen. Bara det inte regnar imon! Det är ju ok väder nu så det ska nog inte va några problem.. :) Jag återkommer om en stund igen! pusselipuss



älska bilden

Lördag!

God morgon!
Iförsig så har jag har varit vaken sen halv tio, men ändå! =) Nu äter jag choklad... Bläää skulle ju bli nyttigare.. MEN!! Mamma&Thomas är på ica maxi nu och dom skulle köpa frukt till mej :)

Har sovit gott, drömde att en get bet mej hahah.. Och så vaknade jag vid halv fyra av att en ringde mej, så snackade med honom i en kvart ungefär och sedan somnade jag om.

Vad händer idag då?
Nu på dagen händer inget speciellt vad jag vet, städa mitt rum lite. Vid sju kommer några kompisar till mamma&Thomas hit och ska äta här så jag får väl göra dom sällskap lite, sen dra till Eddie !

Hörs senare !

internet shopping

Detta skulle jag inte tacka nej till:

Gojane






Chicy

    


H&M








Forever21


 


Mammaaaaa ,  jag fyller år snart.... :) hahah

Blades of glory!

Har precis kollat på film med mamma
 & mammas sambo Thomas, blades of glory blev det.
Vill du ha en rolig komedi så se den :D kan lova några sköna skratt.
 


Haha, när jag kom till vardagsrummet så låg det 3st marabou 200grams chokladkakor på bordet, vafan? Va inte så onyttiga dååå, ni ska ju hjälpa mej :P men självklart tryckte jag i mej några chokladbitar, hähä.

Oh my..
Har brorsans gamla fotbolls-mjukis-dress :)




Här har ni en bra låt också ! :)

Nu ska jag gå och kolla på en till film, sa ju att det skulle bli en lugn myskväll! Puss

Ps. Nu sitter Jullan på ett flyg på väg till Kreta, lyllos henne! Saknar henne redan ♥

FREDAG

Har precis ätit pizza tillsammans med mamma & Thomas, innan det somnade jag till  i 10 minuter ungefär, skitskönt. Lyssnar på Danny Saucedo - end of the road. Sök på det på youtube, sååå fint ♥

Skolan var OK! Gick snabbt som tur var , hehe. På tyskan fick jag jobba med Margit för Malin som jag brukar sitta brevid var inte där. Det var ju kul :P (känner ni ironin?) och på engelskan kollade vi klart på Forrest Gump och åt godis. Slutade vid halv tre och då hämtade mamma mej och så köpte vi skor, var på skopunkten och hon köpte 2 par skor och jag ett par! Ni får se dom sen :)

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ska träffa Eddie, Emilija, Julia & några imon så då blir det lite mer fartfyllt ;P

Nu ska jag kolla runt på lite olika bloggar, bilddagoken, youtube och varför inte lite olika klädkedjor?

PUSSPUSS

Fick godis av emme,
sen gick jag, Simon & Gabbi och köpte mer ;)


Eddie, mongo :P


Bra  & nyttigt :D

God morgon!

Jag har tårar i ögonen.

Men jag är inte ledsen!! Nejnej, jag satt bara i halsen och just nu sitter jag och hostar. Äter frukost som ni kanske förstår :) När jag har ätit upp ska jag gå till skolan. Har tyska nu på morgonen, ska fixa lite med det där jag skriver, om nåt hotell i Uhldingen, haha.

Slutar klockan 14.30 och då ska jag & mamma köpa skor! Ha en bra dag , puss



Varje morgon när jag precis har vaknat hoppar min hund upp i min säng.
(Mina ben ser jättefeta och håriga ut men det är dom inte, lovar! =D)


Neej..

Fan va jobbigt då, orkar inte nuuuuu gaaaaah... Skiter i honom !!
Erik here i come. Eller Mattias.. Elr nä, han är Jullans. Men vafan. Jaja, vi får se hur det blir på kryssningen.
VILL INTE GILLA HONOM, SKITJOBBIIIIIGT



Mys

Sitter och myser med den sköna tröjan jag har haft på mej idag. Har kollat på idol tillsammans med mamma & Thomas och ätit choklad. Nu kollar jag på kläder på internet (just nu på gina tricot, har hittat 2 fina tröjor jag gärna skulle sätta på mej i höst) och lyssnar på olika låtar på youtube. Måste gå och lägga mej i sängen snart och svara på några engelskafrågor om Forrest Gump (kollar på den filmen i skolan)

Var ute med min hund innan också, men hon vägrade kissa trots att jag gick runt lääänge, så jag sket i det och gick hem med henne istället. Haha !


Nova sitter och väntar på att jag ska säga 'varsegod'
När hon får mat är den enda gången hon lyder mej, haha



Var det inte jag som skulle bli nyttigare?

FELIX !

Snart sänder Felix , top 7 at 7 ! Gå in på radioseven och lyssna klockan 19.00 så får ni höra på en underbar kille =)



Hemma!

Denna skoldagen gick jättesnabbt, kanske beror på att jag försov mej. Kom typ en timme försent till syslöjden men läraren skrev att jag bara kom 10minuter försent, det var snällt av henne ;) Hade matte och biologi också. Sen skjutsade Simon hem mej och nu sitter jag här osminkad (tvättade nyss bort sminket, superskönt!)

Ska gå och rosta några mackor och koka några ägg nu, sen ska jag sätta mej i soffan och plugga lite.

Pusspåeralla.




man ser knappt nåt men..
Tröja; Gina T / mammas
Skärp: Rut m.fl
Tights: ?
Väska: nuknuk.se



Gravid ?!

Just det! Jag vet nog varför jag försov mej, jag drömde om emd, hehe. Fast en hemsk sak  hände.. Jag såg Danny gå förbi med sin flickvän och hon var GRAVID!!! Ooomg, tur att det var en dröm.



  +    = NEJTACK

11 september

Mjo,  idag är det ju 7 års sen katastrofen med World trade center, fan va hemskt! Sen är det ju ett antal år sen Anna Lindh blev mördad på NK också. Hemskt det med..

Hm, undrar ni inte varför jag sitter och skriver nu? Jag började ju 08.55? Jo, jag vaknade 09.17, bra av mej! Har duschat och klätt på mej, ska sminka mej nu och sen gå.. Har syslöjd klockan 10.10, kommer nog komma ungefär 10 minuter försent men hon blir inte arg!

Nu måste jag fixa mej, ha en braaaaa dag



Andreas Carlsson - en riktig snygging

Hallåja ;D
Tänkte skriva att jag kollade på idol nyss men sneglade på klockan och såg att det slutade för 50 minuter sen? Tiden går snabbt ibland.

Aja, jag har som sagt kollat på idol och dreglat över jury medlemen Andreas Carlson!!! Mums. Såg även en söt kille med fin röst som var med idag också, min nya Danny kanske? Haha no, no aldrig i livet. Danny är här och stannar forever.

Asseträffan gick bra och det blev många skratt under kvällen. Jag, Jullan & Eddie kmr ha skitkul på lägrerna ;) haha assarna ska ju egentligen vara med på några konfirmandlektioner och hjälpa till lite (typ 4 assar varje lektion) men vi ville inte vara med så när ledarna kom och frågade vilken gång vi ville vara med löd samtalet så här:

Mia: (en ledare) Jo, jag undrar när ni kan?
Jag: Var det onsdagar? Vilken tid?..
Mia: halv sex till sju.
Jullan: Vi tränar då.. (LJUUG!)
Mia: Jaha.. Men det är en gång på en lördagmorgon också.
Eddie (med lite halvbögig röst): Assååå, jag går på yoga då.
Mia: (trodde på det, hahah!!) Jaha, ojdå.
Jag & Jullan: Men vi kanske kan ta en onsdagkväll ändå.

Så det bestämde vi, jag, Eddie & Jullan ska laga mat åt konfirmanderna någon onsdag kväll framöver, haha. Ledarna är så översnälla och dryga :P

Nu börjar det bli lite kallt här inne så jag ska gå och stänga fönstret, sen ska jag kolla lite på bröllopsdvdn från när min syrra & hennes man gifte sig (2 juni 2007) sen ska jag sova :)

Börjar 08.55 imon med gympa i stadsparken. Ska slänga iväg ett sms till Simon och fråga om han kan hämta mej, mohahaa..

God natt ♥


ibland är man jävligt snygg utan att man kan rå för det

Glass & asseträff

Nu sitter jag och äter glass och kollar på repris av top model 4. Har även ätit mat. Skolan idag var mycket bättre än igår! :) Haha, när jag gick till skolan var det en som cyklade in i mej, men det gick bra :P

Vid sex ska jag, Jullan & Eddie på asseträff ju. Vi får skjuts av Eddies pappa. Hoppas det inte håller på så länge för jag måste se idol klockan 20.00 :)

Naj, nu ska jag fortsätta vara onyttig, vi hörs ikväll ;D pööss


i skolan

Nu har jag tyska, skriver om nåt hotell i Uhldingen.. Kollar även på live tv på aftonbladet.se om det där med att jorden ska gå under.. Det blir ju läskigare ju mer man tänker på det. Men de som håller på och är skiträdda är lite överdrivna tycker jag. Vi snackade om det på lektionen vi hade med Dale nyss och då överdrev flera stycken :P OM jorden skulle gå under nu så ska man ju inte slösa bort sista tiden genom att oroa sig, eller hur? Nu ska jag fortsätta jobba. Hörs senare idag! Pusspuss


School time

Ska snart gå till skolan, har fixat mej och ätit frukost. Kör på utan mascara idag igen som jag gjorde igår :) Hoooooooppas denna dagen blir bra!! Efter skolan ska jag på "asse-träff" i bymarkskyrkan. Jullan & Eddie ska självklart följa med!

Uuhhh, nu längtar jag skitmycket till kryssningen! Fyfan vad kul det kommer bli. Åh.. Längtar längtar längtar.

Nej, nu måste jag gå och borsta mina tänder sen ska jag gå, vill ju inte komma försent som jag brukar ;P jag har bild nu på morgonen och jag har kommit nån minut försent varenda bildlektion vi har haft hittils, hahah..

Ha en bra dag. puss

Film

Snart är filmen jag kollar på slut. (about a boy) Har sett den förutom, men den är bra, lite småmysig =) under tiden jag har kollat har jag ätit mat, haft en ansiktsmask + fixat mina naglar lite. Efter filmen ska jag lägga mej och kolla på sex and the city.. Eller sätta på radion och sova, får se hur jag gör. Imon börjar jag 8 som vanligt, bläää.. Orkar inte. Särskilt inte efter hur jobbig denna dagen har varit.

Jaja, jag ska inte tråka ut er. Sov så gott ♥


Före; fula


Efter;  Filade & målade naglar!
(Det ser helt ojämnt målat ut på bilden och min hand är röd för att jag hade suttit på den)

Bilder!

Just det, jag sa att jag skulle lägga in bilder från i söndags. Här kommer dom, hehe, bättre sent än aldrig :)


Thomas & morfar


Jag & moster Ann


Planka!


Moster Eva & hennes franska pojkvän Lollo (kan inte stava hans riktiga namn)


Sen fikade vi hemma hos oss. På bilden: jag & sis


Sen kollade vi på bilder från när Eva var med i os

Missade top model !

Ojdå, jag glömde att kolla på första säsongen av top model 10, woups, aja skitsamma, jag kan kolla på about a boy som börjar klockan 21.00 på 3an istället. Jag ska fixa lite mat (har inte ätit sen i skolan, ajajaj) och sen sätta mej i sängen invirad i mitt täcke.


Nämen vad trevligt

Stog på expressen :




Forskare: Imon går jorden under

I morgon smäller det - då ska forskare i Schweiz försöka återskapa Big bang i en jättemaskin.
Men en stor grupp andra forskare varnar för att projektet kommer att leda till jordens undergång.

Bwo - bells of freedom



Ni måååste erkänna att man bli glad av denna låten ! ;)

Sorry

Sorry för dålig uppdatering idag, men har inte varit världens lyckligaste. Allt bara blev så jobbigt och allt hände på en gång. Men sånt är livet.

Vad har jag gjort idag då?
Hm, förutom skolan som inte var särskilt kul har jag inte gjort mycket. Somnade med huvudet på min hund och hennes tass om min arm, vaknade när jennie let me love you började på radion. Sen har jag kollat på c/o segermyhr och ätit glass. Och nu sitter jag här. Grannen håller på och såga och har sig så jag måste spela jättehög musik för inte störas av han..

Ska plugga lite snart :)


Hade gympa idag. Hade en ny gympalärare,
en kille på 24år som hade flyttit hit från Stockholm. Vilket pucko


hihi

tisdag!

Känner mej lite smått stressad för här sitter jag och äter frukost och jag börjar klockan 8 och det tar tio minuter, en kvart att gå till skolan. Men vi har so nu på morgonen så Åse kommer inte bli arg på mej, haha. Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, fick ett sms från en inatt där det stog:

"Kommer du förbi imon och hjälper mig med mitt rum eller? ;)"
Så det får jag se om jag gör, hehe.. Måste nog plugga lite också.

Ha en bra dag ! ♥

Promenad & snack

Hej!
Har precis ätit pannkakor :) innan det var jag ju ute och gick med Eddie  & Jullan, det var mysigt. Sen började det spöregna så vi satte oss utanför sofiakyrkan under taket och pratade om allt möjligt, sen gick Eddie hem och jag & Jullan satt kvar själva och snackade om t.ex kryssningen.. Vi planerade även om en liten återträffsfest för våran gamla klass, (som vi gick årskurs 3-6 med) det kommer bli skitbra! Ringde även prästen Bertil och fixade så att Jullan och Eddie också får vara 'assar', (det vill säga ta hand om de nya konfirmanderna) så nu blir det party på lägrerna! Första lägret är redan i november.

Nu ska jag gå och lägga mej och läsa i ungefär 20 minuter sen ska jag sova för jag börjar klockan åtta imon.


Måndag

Tjenare. Sitter hos mamma med Eddie och kollar på fråga Olle när Danny & Amanda Renborg var med ;) Vi ska möta Jullan vid shell klockan halv åtta, sen ska vi gå runt munksjön och snacka lite och så!

Skolan var faktiskt helt ok.. Gick till mcdonalds på håltimman och köpte glass.. Sen efter skolan gick jag, Edita & Eddie till Eddies mamma jobb och åt massa fika, (fick gratis)

Nu ska vi kolla vidare!! Puss


Edita & Eddie på mcdonkan.


MCFLURRY!!


Fika


fan va ofräsch


Jag & Edita



Min kväll

Nu ligger jag i sängen med min dator så jag tänkte att jag ändå kunde skriva lite om kvällen :) Vid sex åkte vi till restaurangen och mötte upp de andra, vi var som sagt 10 personer. Vi åt planka, gott! Sedan åkte vi hem till mamma (är hos pappa nu igen) och fikade 2 olika pajer sen kollade vi på bilder från när min moster var med i os. Vid halv tio åkte jag till pappa igen och nu ligger jag ju här. Har precis packat ner mina kläder, ska till mamma imon igen. Lägger upp bilder imon för jag glömde den där saken hos mamma som man överför bilderna med.

Lyssnar på rix fm, just nu spelas amy diamond - it can only get better. Vi har gått på samma skola sen vi var jättesmå, men hon började ju på gymnasiet i år så nu har vi splittrats haha. Vi lekte på fritids när jag gick i 3an typ. Jag kommer ihåg att vi lekte melodifestivalen, jag & Amy var fame och så bar vi varandra och så.. Och nu har hon varit med i melodifestivalen på riktigt, hah fatta, vi lekte det när vi var mindre och nu har det blivit verklighet för henne =)

Aja..

Nu ska jag plugga en liten, liten stund sen ska jag sova. Börjar kvart i nio imon med elevens val (läxhjälp) så jag måste gå upp senast sju för jag ska duscha på morgonen. SOV SÅ GOTT !

kissiekissie

Nu väntar en skön sömn

Har precis kommit hem, det var mysigt att träffa alla =) Bilder kommer imon för nu ska pappa ha datorn och jag ska sova, god natt ♥

Strax ut & käka !

Nu sitter jag hemma hos mamma och har fixat mej lite :) Ska snart ut och äta, vi blir 10 pers. Sen ska vi hit och fika, 'äta paj & dricka kaffe' - som mamma uttryckte sig ;P

Har fått hem en klänning från Forever21 som jag ska ha på kryssningen, jättefin! Men ni får vänta med och se den, hehe.. Jaa, vad mer.. Nä, men ni får ha en jättebra söndagkväll, pusspåer.



Jag&mamma (mamma e mkt beredd)
Jag hade  på mej den nya klänningen där, det är drf jag har målat rosa



Mamma fuskar när hon gör paj ;P


Så här ser jag ut nu
Linne: H&M
Jeans: Cheap Monday
Klackskor: Från syrran när hon var i Afrika
Hatt: Ullared (haha)


Vad jag gör med mina händer kan ingen veta

Spöregn

Så, nu är idol slut ;P det var repris från i veckan. Har precis tvättat bort min ansiktsmask och ska upp snart och sätta mej i sängen med min bärbara dator och plugga lite. Har mjukiskläder på mej, men det tycker jag att jag borde få ha, vad fan ska man göra när regnet bara ööööser ner utanför fönstret? Mysväder helt enkelt!

Det blev ju som ni förstår ingen plåtning idag, vi får det det när vädret är lite bättre helt enkelt. Måste verkligen fixa min bloggdesign snart, den ser ju helt förjävlig ut, haha.

Har bestämt mej nu, följer med ut och äter vid klockan sex. Min syrra ville gärna att jag skulle följa med så varför inte liksom :) Tar med mej kameran så ni får se lite bilder sen när jag kommer hem!

Nu ska jag upp och plugga som sagt, hörs senare ♥


Söööööndag

Hej, nu är det söndag. Skola imon igen. Shit vad helgen går snabbt! Nu sitter jag här och hör en massa ljud, pappa satte på radion, sen tvn och nu pratar han i telefon. Nu ropade han att det var idol på tv =)

Återkommer strax, puss ;)

Amanda

Gaaaaah , underbart söt och så jävla bra !



Tagen från Simons blogg

Dumma alla andra länder!

Okej, det gick inte särskilt bra för Sverige & Danny & Jeanette, men va fan! =) Under tiden jag kollade så kom pappa ner med mat, kött, bakad potatis och grönsaker. inte min favorit direkt men man måste ju äta ;) Eddie ringde mej också, han sa att man tror att jag äter hela tiden när man läser min blogg. Haha, det är verkligen inte meningen! Ska sluta äta så mkt ;P inte bara för skrivandes skull utan ska börja tänka lite mer på vad jag äter. Inte vara så onyttig och så. Men det kan jag börja med nästa vecka!

Imon ska Simon kanske ta kort på mej, vi får se hur det blir. Eller det hänger på mej men det beror på några saker..

Nu är jag skittrött så jag ska gå upp och lägga mej i min UNDERBART sköna säng och somna till rix fm.

Puss, godnatt

EUROVISION DANCE CONTEST

Hemma från kyrkan nu. Det var en ungdoms kör med och sjöng också, en skitfin kille var med, han sjöng solo, och det lät inte dåligt.  Mums! ;) Träffade även min moster, ni vet hon som var med i os, och hennes franska pojkvän. Ska kanske ut och äta med dom imonkväll, dom åker tillbaka till Frankrike på måndag så det gäller ju att passa på att träffa dom när man väl kan..

Snart är det dags!! Eurovision dance contest i Glasgow. Sänds på 4an klockan 21.00, Danny & Jeanette är första dansparet ut, hoppas dom gör bra ifrån sig :) Och hoppas dom kommer på en hyfsat plats. Coolt om dom skulle vinna, hehe. Ska göra iordning några veterån (tar man ett så är man fast, man äter och äter och äter) och nåt mer gott och sen ska jag gå ner till vardagsrummet i källaren med ett täcke om mej och sitta och kolla in min söta lilla Danny :D

Blir alltså en lugn hemmakväll, jag får väl hitta på nåt mer fartfyllt nästa helg! Hoppas alla mår bra där ute.

Pusspusspuspuss


Amanda kommer bli modell en dag :)

Hallå , hemma från stan nu ! Åååh Amanda var sååå fin och jätteduktigt :D  (bilder kommer när Simon har skickat) hon åkte tyvärr inte vidare till Stockholm men med tanke på att hon var yngst och en av dom kortaste (jag tycker hon är skitlång, jämnfört med mej alltså, haha) så får vi se det som en utmaning! Ett steg på vägen liksom =) Hon skulle passa skitbra som modell ♥

Mammas sambo hämtar mej om ungefär en timme sen ska vi åka och kolla på mamma när hon sjunger så vackert med hennes kör, hahah det brukar inte vara särskilt kul men kan jag göra henne glad genom att komma och lyssna så är det klart jag gör det :)

Nu ska min brorsa hjälpa mej att byta navelsmycke, jag får verkligen inte bort den jag har nu, får se om han kan det bättre. Sen ska vi äta korv med bröd.

xoxo

Bilder från igår


Shake your assss !


Några av tjejorna.. Men hur faaan ser jag ut då.. Blir aldrig bra på såna kort :P



Skuuuuuuum

Lördag :)

Hej & God morgon!
Har precis vaknat, ligger i sängen och äter toblerone och - vatten (?), kanske inte så passande men shit the same ;P

Har sovit gott inatt, förutom att "Vättern" ringde mej klockan två och halv tre, hah, skitjobbigt, fick aldrig lägga på..

Hm, vad händer idag då?

14.00 - ?: Modellgrej på stan
18.00 - 19.30: Kolla på när mammas kör sjunger i nån kyrka :P
21.00 - 23.20: Kolla på tv, Eurovision dance contest, Danny ska ju dansa! :)


Okej, ska berätta vad det är för modellsak då.. Det är nämligen så att dom har en tävling i hela Sverige (och världen) just nu, då får väl som helst anmäla sig, och sen går några vidare, sen gör dom nåt annat, så går några vidare från det med. Dom gör olika saker, t.ex går catwalk, tar bilder m.m. Tror dom är på "nivå" tre just nu. Det går vidare EN från varje stad sen är det final i Sthlm där en går vidare till New York (!!!!) sen är det tjejer & killar från hela världen och den som vinner där vinner 250.000 dollar och nåt modellkontrakt antar jag? Amanda från min klass är med :D och Elinas storasyster! Jättekul =)

Jaja, nu ska jag kolla runt lite på internet sen ska jag gå upp och äta, fixa mej och så. Puss & kram ♥

Ps. Det var några som tog "vimmelbilder" igår, men dom har inte lagt upp dom, men dom kommer ;P

Min dag

Heeej! Skrev ett inlägg innan idag hemma hos Elina men datorn hackade så det gick aldrig att spara, sorry. Kan berätta om min dag:

Först skola såklart! Kom försent typ 5 minuter, till tyskan, Margit blev faktiskt inte arg. Sen hade vi musik, so, engelska & svenska. Dagen gick faktiskt jättesnabbt! Efter skolan kom min brorsa och hämtade mej & Elina så åkte vi ner till stan och så fick jag 200 av Robin (brorsan) så köpte jag ett nytt navelsmycke, jättefint :) .. (bild kommer) Sen gick vi runt lite på stan, köpte t.ex en makeup svamp, är trött på min pensel. Åt även lite mat på mcdonken. Sen tog vi bussen hem till Elina.

Fixade oss, lyssnade på musik och hade det kul! Sen kom Johanna, Vendela, Ebba och Victoria. Vi åktemot Huskvarna och skumdiscot vid åtta ungefär. Vid juneporten hoppade Petra på bussen! Skumdiscot då.. Inget att skryta med direkt, ne usch! Jättetråkigt.. Liksom, hallå, de flesta gick i sjuan och bläääääääää.. Jag föredrar killar som är födda 90, 89 och 88. Inte 95!!!! Det enda som var kul var när vi var inne i skummet ;P åkte hem typ 2 timmar tidigare än vad vi skulle.

När jag kom hem var jag blöt och kall. Tog en vaaarm, behövande dusch och sedan drack jag te och åt mackor som pappa gjorde åt mej.

HAHA, vet ni vad som hände nyss på bara 10 sekunder? Fick 4 sms och Ludvig ringde. Så nu snackar jag med honom, hehe.

imon ska jag till stan och kolla på en modegrej, förklarar mer imon. =)

Snart ska jag sova! Pusshej <3

Snaaart helg

Fredag, gud va gött! =)

Har precis gjort toasts som jag sitter & knaprar på nu.  Måste gå till skolan klockan tjugo i nio, alltså snart. Efter skolan ska jag & brorsan ner till stan och köpa ett navelsmycke (äntligen) sen ska jag & Elina på stan och hitta något till henne som hon kan ha på sig ikväll, sen ska vi hem till henne.

Jag ställde larmet igår kväll på 07.00 och så vaknade jag i morse utav mej själv och såg att mobilen hade trillat ner på golvet och batteriet hade åkt ut, "Nejnejnej nu har jag försovit mej", tänkte jag. Men så satte jag på tvn och såg att klockan var 06.59, mhm mina skills är inte att leka med, haha. Min hjärna har ett inbyggt alarm, den vet när det är dags att vakna! ;D

Vi hörs nog senare.

Ha en bra dag :) ♥

Vilken årstid är bäst egentligen?

Det regnade när jag skulle hem från Jullan innan så mamma var snäll och kom och hämtade mej. Men på väg till bilen fick jag gaanska många feta regndroppar på mej. Då kände jag att det var höst, det är bara löven på marken som fattas nu. Tråkigt.. Men det känns ändå rätt mysigt. Tänk att det spöregnar ute en sen höstkväll medan man sitter invirad i ett duntäcke med en mysig kärleksrulle och äter godis eller nåt annat gott.

Vintern är också mysig. Fast bara om det är snö, men det är det nästan aldrig här om vintrarna i Jkpg. (Tur att jag åker nånstans och åker skidor varje år då...) Det är så mysigt att gå runt i ett par vinterskor och en skön, stor jacka + ett par gosiga vantar. Men de senaste vintrarna har det ju nästan bara varit slaskigt.. =(

Våren då.. Den känns bara som nåt mellanting.. Typ som ett mellanmål. Våren bara finns där liksom. Mellan hösten & sommaren. När det är vår längtar man bara till sommaren.

Och till höjdpunkten.. SOMMAREN! Det bästa med sommaren tycker jag är dom varma sommarkvällarna då man kan gå med ett par shorts och en tshirt utan att frysa ett dugg. En dålig sak med sommaren är att när det är varmt får jag en press på mej att jag måste vara ute och så får jag dåligt samvete om jag är inne då det är bra väder. Aja, det är lite olika från person till person ;)

Men vilken årstid tycker du om mest? Hösten, vintern, våren eller sommaren? Jag tycker, precis som jag skrev innan, att sommaren är bäst! Men det gör nog dom allra flesta här i världen.

Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa Frida och lite ur min bok och lyssna på rix fm , God natt, puss =)


Snyyyygg..

Hejhej, nyss hemkommen från Jullan :) vi kollade självklart på idol! Och drygade oss lite med hennes brosha ;P

alltså han den där anders i juryn är faktiskt snygg. Och sköönaste rösten! Låter som pappas kompis, ni vet han som bor i Stockholm ;) JEENKA !

Imon blir det skumdisco.. Hoppas jag.. Jullan vill helt plötsligt inte gå men jag har smsat Elina och frågat om jag får gå med dom men det tror jag går bra. =) Tyvärr är det bara för högstadiet och jag faller inte för killar i min ålder & yngre längre.. Men jag kan ju ha kul med tjejkompisarna och dansa järnet och hoppa runt i skummet, haha ;D

Vafaaaaaaan min msn funkar inte! Den har inte gjort det på hela dan, skitjobbigt. Min andra msn funkar men det är typ min 'hemliga' msn så där har jag inga kontakter :P jobbiigt...

aja, ska snart lägga mej i sängen och läsa Frida som mamma köpte hem till mej.. Många bloggare är med (mina förebilder just nu, hehe)

PUSS PÅ ER UNGAR !

;)

Skumdiscot i Jkpg för 2 år sen, då var det kul iallafall !

yeeeees, jag kom in på msn nu!

Plugg

Nu ska jag plugga engelska. Ska bara svara på några frågor om filmen vi kollar på, Forest Gump, så det blir lätt :)

Vad ska ni göra ikväll ? Kolla på idol va ? ♥

Torsdagens skoldag avslutad ;)

Tjenixen !
Kollar på idol2005 och trycker i mej godis. Egentigen borde jag äta mat men jag är inte hungrig. Skolan gick snabbt idag! På håltimman gick jag, Elina, Gabbi, Simon, Ninni & Frida till preem och köpte godis. Känns som jag bara tjatar om godis hela tiden :P sån liten gris har jag blivit, haha! På sista lektionen, Dales (bästa lektionerna!!) så håller vi på och jobbar om hjärnan men så blev det inte idag. Vi snackade om sex istället ;) Dale sa att jag, adam, elina & simon skulle skriva alla könssjukdomar som fanns så vi gjorde det på tavlan, de sista 10 minutrarna av lektionen kollade vi faktiskt på en film om hjärnan.. Sen slutade vi =)

Fick skjuts av Simon hem, men först åkte vi och tankade.

Ikväll ska jag kolla på idol (2008 alltså) hos Jullan igen!


Siiiimon


Erkänn att jag är söt


Simon, Ninni, Frida, Elina & Gabbi


Simon: "Ninni torkar ju sig med hundralappar"
Ninni: "Men om du säger så kommer ju folk tro att jag har pengar men jag haar ju inte de!"
Jo det har du Ninni :P


Ninni & jag
Med denna bilden avslutar jag inlägget! Puss

Torsdag

God morgon! Om ungefär 5 minuter kommer Simon och hämtar mej och då ska vi åka upp till stadsparken och ha gympa!

Jag orkade inte skriva igårkväll, var så sjukt trött när jag gick hem. Seriöst, jag skulle kunnat lägga mej på en bänk och somnat. Men som tur var gjorde jag inte det. Jag snackade i telefon med Ludvig Bäckström och kollade på tv, somnade väl runt halv tolv kanske.

By the way så var idol kul =) den nya juryn var jo goo. Han Andreas verkar ju leva ganska glassigt liv i LA... mmm, avundsjuk.

Just nu sitter jag här och kollar på the voice och tuggar på en godis, nyttig som jag är, haha! Har knappt nåt smink heller.. Eftersom jag ska ha gympa ;) men har med mitt smink så det lär ju bli lite mer sen.

Slutar 14.20 idag.. Min brorsa har sagt att vi ska ner till stan och köpa navelsmycke till mej.. Det var hans konfirmationspresent till mej. (några månader försent bara.. Haha) Men man vet aldrig hur det blir med det, får väl slänga iväg ett sms och påminna honom.

Nä, nu ska jag gå och borsta tänderna, pusspuss .


Vi fikade lite


Jullans lillasyster Lea, sööt =)


Jag dricker fanta och gör sista mattetalet

Min dag !

Nu har jag tagit bort mitt videoinlägg från imorse! Tyckte jag såg lite efterbliven ut men eftersom jag inte hann skriva i morse så la jag in det ändå :P

Kan ju berätta att jag inte gick klockan kvart i åtta som jag sa på filmen att jag skulle göra utan jag gick ungefär fem i åtta och det gjorde ju självklart att jag kom försent. Men bildläraren brydde sig inte ;)

Annars så har skolan vart bra idag. Jag & Eddie gick till Jullan på håltimman, (hon är sjuk =( ) där åt jag kellogs special K och drack smoothie som Julls hade gjort, yammi!

Hade elevensval för första gången idag. Eller vi som har 'läxhjälp' hade första gången idag.. Och det var bara jag & Edita som hade det idag hahahaha.. Nä men så här är det; jag gör inte mina läxor så bra hemma (inte i 8an iallafall) och då bestämde min förtroendelärare (eller kontaktlärare som det numera heter) och mamma att jag skulle ha läxhjälp på elevensval.. Och det fick jag visst nu i 9an också, visst, skitgött att få gjort läxorna i skolan men känns ju lite utsatt när typ hela klassen ville ha det men ingen fick det förutom vi, för vi "behöver" det, hahaha.. Aja, jag ska inte klaga! =)

Snart ska jag göra klart min matteläxa (hann inte riktigt klart på elevensval, har typ 4 tal kvar) sen ska jag fixa mej lite snabbt och sen gå till Jullan, då ska vi köpa godis och klockan 20.00 är det dags för premiären av IDOL 2008, yeeeeeh! Så jävla kul =) fick nyss ett 'erbjudande' om en killle som ville kolla med mej, men nej, jag ska kolla med Jullan ikväll :)


Jag&Adam tog en bild 'från mitt skåp'
Mjooo.. Inte snyggaste bilden i världen direkt men vad gör man!




Edita på läxjhälpen, helt alone i klassrummet :P


Plugga matte & tyska!
Och nej, mina händer är inte riktigt så små som dom ser ut här :P



Svante, asgo lärare, hjälper Edita lite med matten

God natt!

Nu slutade filmen, den var mysig :) Sex and the city börjar strax (på tv3) men först måste jag äta nåt, är jättehungrig! Sen måste jag sova för jag börjar klockan 8 med bild imon.

Självklart ska jag somna med radion på, det är världens bästa tycker jag. Somna till en skön låt som man har hört 134 gånger och vakna till rix morronzoo. Rix morronzoo gör mej mycket piggare och gladare så det är verkligen ett tips att lyssna på. Vardag mornar klockan 06-10. Roger, Titti & Gert =)

Sov så gott sötnosaaaaaaar

The perfect man

Håller på att kollar på "the perfect man" som började klockan 21.00 på 3an. En romantisk komedi med skådespelare som t.ex Hilary Duff =)

Pluggandet gick bra. Det blev bara so för jag hade visst glömt min tyska glosbok i skolan och sen fick jag lust att göra matteläxan men hittade inte matteboken fast jag nästan är säker på att jag packade upp den ur väskan.. Knasigt.

Sjukt varmt i mitt rum. Har ju massa tända ljus så det är inte så konstigt.. Men har öppnat fönstret så vi får hoppas att det snart blir lite svalare.

Nej, nu ska jag kolla vidare på filmen! Puss på er


En smart grej som jag gör, stryk under det viktigaste


Ludvig ringde under pluggandet.
Jag var tvungen att stryka över mitt ansikte här för
jag såg verkligen förjävlig ut, no makeup elr nåt ;P


Dags för plugg! + lite tips

Nu är det dags för mej att gräva ner mej bland mina böcker och sätta igång hjärnan för lite hardwork. Det jag ska plugga blir först och främst tyska, sen SO, (socialismen, det hade vi ju i slutet av åttan så jag förstår inte varför vi ska ha det nu igen?!) läsa min bok och om jag hinner ska jag göra matteläxan. Fast den är till torsdag så den är inte lika viktig som de andra. Men det skulle va jävligt skönt att ha den gjord så man är ledig från läxor imon..

Aja, nu när jag går i 9an har jag ju bestämt mej för att satsa mer på skolan. Särskilt på läxorna. Och för att kunna koncentrera sig bra måste man ju ha det bra runt omkring sig, right? Vad kan man göra för att få en bra 'pluggmiljö' då?


  • Gör en kopp te, drick läsk, ät godis, macka, eller vad du ivll för att ha något att tugga på emellanåt.
  • Dra ner persienerna och tänd några ljus och lite smålampor så blir det mycket mysigare.
  • Sätt på musik. Antingen lugna låtar som får dej att koppla av eller gör som jag tänker göra, sätt på radio. (Självklart blir det rix fm för min del. I looove)
  • Ta på dej sköna kläder och sätt dej i sängen under täcket och gosa till det.
  • Planera innan vad det är du vill få gjort under kvällen och vilka läxor som ska vara klara.
  • Stäng av datorn och tvn som distraherar dig! Jag lovar att du inte kommer plugga alls bra om du har på något av de då du kommer kolla upp hela tiden om det har hänt någonting nytt och då störs ditt pluggande.
Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask sen ska jag plugga som sagt! Pussspuss ♥

Så här mysigt ska jag ha det nu.
Emd började på radion nu, peeerfekt =)

Grannen & jag..

Haha , jag & grannen tävlar om vem som spelar högst musik med mest bas. Tror jag leder just nu faktiskt. Dunkar justin timberlake - love stoned. Men ska nog ta en riktig technolåt snart bara för att jävlas.

hemma

tjohoosan , har precis ätit mat & kollat på idol2005. Lyssnar lite på musik oxå :) Ska strax plugga. (Tyska & SO)

Skolan var okaaaaaj ;) svenska, so, gympa, matte, "kontaktlärartid" och teknik. Tekniken var nog ändå bäst. Fick massage av Jens och Victor kliade mej på ryggen, sviiiinskönt, haha. Vi lyssnade på ashög musik också och precis när vi skulle sluta så kom Danny - if only you & så sjöng jag och Dale (bästa läraren) "who do you think you're fool in now.." , haha han sjunger ibland för mej, han har till exempel sjungit sexy back.. Hahahhaa..

Aja, vi hörs senare! Puss =)

God morgon =)

Hej, har precis ätit frukost och sminkat mej. Ska bara klä på mej och fixa håret (får bli en slarvig tofs, orkar inget annat)

Kan berätta hur jag sminkar mej på vardagar:

1. Först baddar jag mitt ansikte med ett ansiktsvatten från weleda.
2. Efter det smörjer jag mitt ansikte med en dagcreme från cliniderm/Aco och den finns på apoteket och passar ungdomshy (fet & blandhy)
3. När jag har smörjt in mitt ansikte så täcker jag eventuella blemmor & liknande. Idag täckte jag en finne jag har fått, blää. Det jag täcker med är ett täckstift från YSL.
4. Sedan är det dags för foundation! Jag har cliniques foundation, som är riktigt bra tycker jag. Just nu har jag färgen stay sunny.
5. Dags för puder! Där har jag Max factor cremepuff i färgen 13. Ingen bra färg för mitt ansikte men jag hittar inget puder där jag får bra färg i ansiktet... Tipsa mej om nåt bra puder! Men iallafall, pudret sveper jag över hela ansiktet, inte bara i T-zonen.
6. Rough.. Jag använder typ olika rough varje dag :P ibland mitt egna som är lite röd/brunt, ibland mitt andra som är ganska ljus röd/brunt, och idag har jag mammas solpuder.
7. Ögonen! Först målar jag mina ögonbryn med en ljus penna för jag är inte van att se mig själv i mörka ögonbryn, men arbetar mej mot mörkare och mörkare, haha.
8. Sist men inte minst, mascara. Just nu använder jag en som heter 'Define-a-lash' volum mascara från maybelline.


Tv dags!

Nu sitter jag och knaprar lite choklad, åt nyss panpizza. Blir jag aldrig mätt kan man fråga sig? Ibland inte. Och nyttig är jag också :)

Ska strax gå och kolla på tv och äta choklad, discka sagt och gosa med min numera hårlösa lilla vän. Sen ska jag nog sova för jag börjar 8 imon, bläää. Det är det sämsta med skolan, att man börjar så jävla tidigt! Hade jag haft sovmorgon varje dag till tidigast 10 skulle allt gå såå mycket lättare. Men nu har jag ju inte sovmorgon så jag får göra det bästa av situationen (hallå, hur stavas det??) och gå upp den tiden jag ska och sen prestera det bästa jag kan. (och orkar... suck)

aja, lite pics:


myskläder! Jag ser ungefär lika mongo ut som Mille ;P


haha ser ju helt fuckat ut :P


Panpizza, saft & nöjesnytt (läste om när emd var här)

Gymnasieträff

Heeelluu :) Hemma från gymnasieinformationen nu. Det var faktiskt lite intressant bara att hon den där 'syv' som det kallas försöker vara rolig fast hon inte är det ett enda dugg. Så när hon drar iväg med ett skämt så sitter alla tysta, haha piiiinsamt.

Aja, iallafall, ska nog ta något att äta (det blir säkert godis) och så sätta mej och plugga lite tyska + läsa min bok.. Camilla Läckberg - isprinsessan, har inte läst så mycket men än så länge verkar den bra! =)

Vi hörs senare ! Pöss

Vad har ni gjort idag ?


Jag & min lilla hår(?)boll alldeles nyss.
Kanske inte kan kalla honom hårboll längre :(



Naaw, kolla vad ensam och liten har ser ut. (hahahahhaha)
Måste gå och gosa med honom nu, det känns som en helt annan katt när man har honom i sin famn nu ;P


Före & efter

Före:



Efter:






HAHAHA ! Alltså seriöst, han ser cp ut :P
Nu ska jag plugga, xoxo

HAHA !

Hahahahaha, vill ni veta en sak? Jag har världens fulaste katt. Fast han är ändå världens sötaste på samma gång. Alltså.. Mamma har varit nånstans och rakat honom så nu har han bara hår på huvudet, på tassarna och på svansen, han ser såååå liten ut eftersom han hade jättemkt päls innan. När jag kom innanför dörren och gick till mitt rum & min säng där han låg kunde jag inte hålla mej utan började verkligen asgarva. De 2 andra katterna och våran hund är jätttenyfikna på den 'nya' familjemedlemen, så dom nosar och fräser och allt möjligt :P dom förstår inte att det bara är lilla Mille även fast jag försöker förklarar det.. Men jag tror inte dom förstår mej.. =)

Bild på honom får ni om en liten stund.. Puss

i skolan

Hejhej :) Nu sitter jag i skolan med amanda, simon, frida, gabbi & Simon, vi har håltimma. Vi har varit på konsum & preem. Köp glass, tuggumi & lite så. Har engelska snart och sen biologi med Dale! Så det är bara engelskan som är tråkig för jag älskar lektionerna med Dale! Eller inte lektionerna men jag älskar Dale, haha för att vara lärare alltså =) 

nej nu ska jag kolla runt lite. Pussar

Dags att dra !

Kollar på my life as emd, man blir så glad av det. Saknar killaaarna, längtar så jääävla mkt till kryssningen :D

Om typ tio minuter ska jag gå till skolan, första lektion är svenska, då ska vi kolla klart på deckaren, sen ska vi nog börja skriva egna deckare, åh herregud, undra hur det kommer gå ;P

Hörs i eftermiddag !
Ha en bra dag , <3



Måndag igen..

Har precis duschat så nu sitter jag med en 'turban' på huvudet, (med handduken alltså) skitsnyggt ;) Trodde jag började nio idag men jag kom på att det är måndag så då börjar jag 09.35.. Faan att jag inte sov lite till..  Aja nu är jag ändå uppe så nu har jag ju extra tid att äta frukost och fixa mej! Idag slutar jag klockan tre och efter det ska jag hem och plugga. Vid sex ska jag på gymnasieträff i skolan.. Håller väl på ungefär en & en halv timme =)


Nu ska jag väcka brorsan, som börjar sitt nya jobb idag, sen ska jag äta nåt, puss&kram


Tänkte lägga in en pussmun så jag sökte på "puss" på google
och då kom denna bilden upp så jag var tvungen att ta den =) ♥


RSS 2.0