Vättern here i come !

Tjosan i trosan !
Har precis klätt på mej, (vitt tuptop linne och rosa småsmå shorts) och nu väntar jag på att pappa ska göra frukost =)
Haha, sov med en boll på huvudet (asså en boll av mitt hår, inte nån fotboll om ni nu trodde det) så nu är med hår helt lockigt.. ;D

Idag ska vi ju åka båt som ni redan vet, ska bli göött! Hör av mej ikväll eller mellan båten och a6 :)

Ps. pappa ska ta med hans kamera på båten så nu äntligen ska ni få lite bilder, hehe

Pusss, ha en lovely dag !

Hallåååå i grottan

eller nåt.
Här sitter jag och är trött, pappa är seg som vanligt, håller på och göra 'kvälls' (kanske ska kalla det natt) mat. Har kollat på idol 2006 (när erik och danny är med) i 4 timmar. Jag & pappas fru var på ica maxi innan och då köpte hon den dvdn till mej , TACK ! :)

imon ska jag, pappa & pappas fru ut med pappas kompis + hans barn i pappas kompis båt, hehe. Så då blir det lite steeek.. Sen ska jag till a6 med Jullan, som äääntligen har kommit hem :)

nä nu ska jag äta sen ska jag sova en sköööön sömn, hihi.  Pusselipuss


Välkommen till en ny dag ;)

Hej &  God morgon (ja, jag vaknade nyss, tänkte att jag äntligen kunde sova ut)
Ännu en solig dag, underbart!
Drömde om Danny inatt, vaknade mitt i drömmen av att 'dolt nummer' ringde, alltid ska dessa jävla dolt numrare störa mej i mina vackra drömmar, hah.

Ska snart gå och på sola, men först ska jag nog tjata på pappa så han kan göra frukost åt mej, hihi. Annars har jag inget att säga.. Eller jo, har tänkt att köpa den där sol oljan som jag har läst om på många bloggar..



Någon som vet om den funkar ? Blir man verkligen brunare ?

natti natti

Hej ! :)
Nu har jag pratat klart med adam, vi pratade väl ca 2 timmar, haha. Tiden går snabbt när man har roligt! Ska till honom imon kväll och bada i hans pool, hoppas Jullan följer med.. Eller rättare sagt, hoppas Jullan kommer hem från hennes stuga imon så hon kan följa med mej och bada!

Har borstat tänderna så nu ska jag gå och lägga mej. Ska sova i brorsans säng inatt (han är på Öland) för jag har inga fönster i mitt rum för pappa målar runt fönstrerna typ..

AAAH en asstor och tjock spindel kröp förbi en av pappas pärmar här vid datorn nyss, den kröp sedan in i pärmen, usch!!

God natt sötnosar ♥

weeeee

mmhm , jag är glad! Har kommit på att dollar ligger ju på typ 6 kr nu så det är ju skiitbillig att näthandla från amerikanska sidor, är inne på en sida med jättefina skor! & kläder, men skorna är snyggast (ska visa er) www.gojane.com -  Check it out

   
  

Allt på bilderna kostar under 150kr (styck alltså) Sjuuukt

 Och dom här brillorna kostar ungefär 25kr.


Nu ska jag gå och äta. Sen ska jag kolla vidare på internet på andra amerikanska sidor och då slänger jag nog in ett till inlägg, hehe !

Hemma!

Tjoho! Här sitter jag och skriver med mina blåmålade naglar. Det blev inte så coolt som jag hade trott. Får väl testa med några fräna kläder och se hur det blir.. Haha.

Kom precis hem från min kusin, ska alldeles strax gå ut och bättra på brännan. Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, bara vara hemma och slappa tror jag.. Jullan kommer kanske hem imon från sin stuga, i hope so iallafall.. Ska kanske till Adam imon kväll och bada i hans pool, niiice :) Hoppas Jullan kan följa med då, hehe.

Bussresan från min kusin gick bra, det var en ung chaufför som satt och åt piggelin och när jag skulle betala höll han på att tappa glassen:

Han: - Glassjävel!
Jag: haha..
Han: - Jag skulle egentligen köpt en banan men de fanns ju inte några..
Jag: Okej, men glass är ju godare.
Det höll han med mej om , sen resten av resen märke jag att kollade på mej ett antal gånger i den där spegeln ni vet.. Synd att han inte var snygg, haha..

Nä, nu ska jag röra på mej, ha en soooolig dag, pussselipuss

ps. Mamma & Thomas är i Turkiet och har med kameran dit så jag har tyvärr inte kunnat ta några bilder.

Måndag

God morgon. Sitter i min kusin säng och slöar :) vi åker inte till Göteborg idag, kanske ska åka och bada lite senare. Igår kväll var vi ju ute i Hjo 'centrum', haha. Träffade massa killar som ville att vi skulle åka med i deras bil, men icke! Hah. Ha en bra dag, puss <3

Myspys vid hamnen

Heejj. Jag och min kusin ligger på en uppvärmd bänk nere vid hamnen i Hjo. Jätteskönt och mysigt är det. Ascoolt med den här bänken, den är verkligen skitvarm. :) vi ringer runt till lite folk också, just nu pratar emma med någon markus, haha. Jag själv har snackat med Victor =) snart kommer han hem och då flyttar han till torpa, hehe. Imon ska jag och Emma till Göteborg över dagen, ska se om de finns något att köpa för typ 100kr, haha. Har inte så mkt kvar =D nu ska vi cykla nånstans och kissa ;) pusshej

VUXEN??

Såg på min biljett nu och det stog 'vuxen'. Men vafaaan? Jag kommer ihåg att Christoffer (Hiding) sa till mej att man åker buss som barn tills man är 25. Men aa tjena jag är 25 år! Jag? 25? Nej, det ser ju för fan även den blinde att jag inte är över 25.. Dumma chaufför. Ps, kanske ska se om jag kommer in på krogen också? Eller handla på systemet? Nee då..

i bussen

Tjena. Sitter i bussen nu och lyssnar på min lilla mintgröna ipod, haha. Är i habo nu.. Fan vad dyrt det var, 92kr.. Sist kostade det typ 52. Men busschaffisen kanske trodde jag var vuxen? ;) kul att klassas som lite äldre för en gångs skull. Men kanske inte när det gäller pengar. Jaja, jag får säga till att jag är barn när jag åker hem så ska jag återkomma om det verkligen kostar 92 för barn.. Hmm.. Nog om mitt tjat, hörs baby's. PUSSPUSSPUSS

shopping

Heej! Om en halvtimme sitter jag på en buss på väg till Hjo :) trevligt. Kommer inte kunna skriva i bloggen där för hennes internet har pajjat. Eller jag kan nog mobilblogga men inte så mycket, hehe.

Idag har jag varit på a6 med Jullan, såå skönt att hon är hemma nu! Och så åker jag direkt haha, men jag kommer ju hem på tisdag. Aja, shoppat lite grann. Genomskinligt läppglans, blått nagerlack, clinique foundation, chinos, 'gladiatorsandaler' och en vanlig vit t-shirt! Jullan köpte 3 nagellack och ett par miss sixty jeans =)

Nu ska jag snart gå till bussen, undra hur mkt det kommer kosta att åka?! Hm, vet inte, men det märker jag snart. Runt 50-lappen tror jag.

Ha det bra i solen! Puss <3

Sööööndag

nämen hallåå : ) & god morgon på er nyvakna!
Är faktiskt redan färdig fixat. Ska snart äta frukost.. Egentligen skulle jag och Jullan ta bussen som gick 10.44 men vi tar den som går 11.44 istället, för Jullan är så seeg hahah.. =) aja, först ska vi till a6 då, sen åker jag till min kusin. Ska blir riktigt kul att träffa henne, för det var länge sen sist! :)



åh vad kul man kan ha ;P

klantigt som fan

Hahha pappas fru ställde nyss en tallrik på en bänk och så trillade den ner, men den gick inte sönder, sen ställde hon den på en annan bänk då trillade den ner igen , och gick sönder hahah fyfan va klantigt

Sommarkrysset

Sommarkrysset var jättebra, men emd var självklart bäst. :)
Förlåt men Gry.. Jag gillar henne, visst.. Men inte som programledare på sommarkrysset, allt känns så tillgjort.
Aja, imon ska jag först till a6 med MIN LOVELY bästa vän som jag inte har träffat på typ 4 veckor, och klockan 16.19 så går buss nr 404 till Hjo & min kusin.

Förutom kollat på sommarkrysset ikväll så har jag bakat bullar med pappa, så nu är en av plåtarna inne i ugnen, sen ska vi äta färska bullar med kall mjölk, yammi (enda gången jag gillar mjölk är till bakverk)

Puss&kram !


vaaarmt

Heey.
Kom precis hem. Först var jag i den nya salongen och fixade ögonbrynen, (vaxade + plockade + färgade) jättefint var det där inne och ögonbrynen blev bra! Sen åkte jag hem till min syrra och solade & badade i deras pool med henne och hennes man, och åt korv med bröd mohahaha.. Jullan är på väg heeeeeeeem!! Ifall hon hinner hem till åtta (det lär hon göra) så måste vi kolla på sommarkrysset tillsammans! Men hon den sega jäveln har inte på sin mobil..

Hörs nog senare babes. *smack*


sol & blå himmel

God morgon sötnosar!
Ännu en solig dag, niiice. Sitter här ganska nyvaken med en ansiktsmask som jag snart ska tvätta bort, sen ska jag duscha, äta frukost, efter det fixa mej och bestämma vad jag ska ha på mej & sen ta bussen in till stan och salongen.

Haha en liten rolig sak, jag hade inte hört jennie let me love you på radion i Sverige sen jag kom till Bosnien och så inatt hade jag på min radio så kom den låten och så vaknade jag av de, oh yeh.

Jag skulle ju egentligen till Stockholm idag men helt plötsligt gick inte de, så tråkigt. Jag skulle ju sett EMD på sommarkrysset (på gröna lund) som är ikväll! Aja, får väl kolla på det på tv istället. På 4an klockan 20.00 ska jag sitta bänkad framför tvn och kolla på deras underbara utseenden och vackra röster ;)

Men jag & Jullan ska till Växjö den 8 augusti på rix fm festival och då är emd där så dååå får jag se dom! De artister som är där är:

- Bwo
- EMD
- Velvet
- Brolle
- Sibel
- Star pilots
- Anders Johansson

& Roger, Titti och Gert,  weeeeeeeeeeeeh .

Nu ska jag gå och göra iordning mej! pusselipuss, ha en bra dag ♥

broshan



GÅR DET ATT VARA BAKIS OCH STEKIG PÅ SAMMA GÅNG ?
- OF COURSE !

min dag

tjohooo !
Hoppas ni har det bra så här på kvällskvisten, det har iallafall jag! Bara att jag saknar jullan som faaan.. Jobbigt, jobbigt.
men hon kommer hem på lördag natt. (hon är ju på Öland och jobbar och tjänar massa money, så vi får väl ta och gå och shoppa lite när hon kmr hem ;) hehe) men på söndag åker jag till min kusin i Hjo, fast bara tills på tisdag. Dåååå ska jag träffa Jullan!!!!!!! Ska bli såå underbart.

menmen, idag har jag träffat mamma, thomas & linda som ni redan vet. asgött, har saknat dom ju. Mamma och thomas hade vart på ullared när jag var borta så dom hade köpt en Levi's tröja till mej + en ögonbryns plockare och silikondroppar (till håret) på en affär utanför ullared. jag tackar för det :)
Vi åt mat från chicki mama , muumma. Chicken bits & pommes, haha inte så nyttigt men vafan ?

Imon ska jag till stan. Ska gå till en nyöppnad salong som heter, lite ironiskt nog, "salongen" ha ha. Ska fixa mina ögonbryn. Ska plocka och kanske färga, får se. Har inte plockat mina ögonbryn på år och dagar (ne nu överdrev jag lite) så dom ser ju inte överdrivet bra ut just nu.

Nu ska jag inte tjata mer, ska snart åka tillbaka till pappa, men inte riktigt än :)




freeeedag

God morgon !
idag ska jag träffa mamma + hennes sambo och mina djuur som jag saknar :) och så ska jag få träffa min syrra en liten stund också, kul! Somnade i soffan igårkväll, vaknade halv sex i morse och gick och la mej i min egna säng, haha.. Nu ska jag gå och läsa klick (blondinbella berättar om sexövergreppet som hon var med om när hon var i italien nyss) sedan ska jag fixa mej sen hämtar mammas sambo (thomas) mej och vi ska åka och göra några ärenden sen åka hem.. Ha en bra dag !! PUSSPUSSPUSS

Biiilder

Hellooo , hade tänkt att lägga in lite bilder ifrån Bosnien nu.. Jag lägger upp lite nu och så lägger jag upp resten i ett senare inlägg.. Blir smidigare så.

 i tåget på väg till Sthlm

 På planet

 När vi hade kommit fram stannade vi på vägen från flygplatsen till huset och åt

 Jag vid huset

 Huset :)

 käääk ;)

 Vi åt glass på nåt ställeee..

 Jag & grannens valp, Lillie.. aaaw sööt :)

Mer bilder kommer typ imon ! Nu ska jag äta korv, haha.. pusselipuss

HEMMA

hallåå , kan ni fatta! Jag är hemmaa :) Så underbart! Det var nice i Bosnien men 3 veckor var way to long time.. Är inte så brun för vi solade inte särskilt mycket när vi var där. Det vi gjorde var; åkte till en pool, shoppade, var i huset, åt massa mat, gick på middagar hos grannar och sånt..
Alltså jag fick nästan panik, man fattar ingenting vad någon säger och ingen kan engelska, skitjobbig. Men såg faktiskt många söta killar ;) Shoppingen då.. Hittade knappt nånting, fanns typ inget. Eller okej, det fanns MASSOR men ingenting i min smak. Köpte en d&g långarmad tröja, ett playboy (hahaha) linne och ett ed hardy linne. Fake såklart. Och så köpte jag 3 parfymer också, laoste pink, amor amor och paris hilton - heiress. Så nu luktar jag gott !

Just nu sitter jag här på datorstolen och är så lycklig över att vara hemma i mitt älskade Sverige. Har precis ätit frukost också, stekt ägg, te och rostade mackor som pappa gjorde åt mej, muuuuuums!
Har bara sovit 2 timmar på snart ett och ett halvt dygn eftersom vi åkte hem idag. Vi åkte från Gradacac (där vi var) till Sarajevos flygplats och det tog 4 timmar. Planet skulle gå vid 20.00 men det var försenat så vi kom iväg ungefär 21.30.. Kom fram till arlanda vid halv ett. Där mötte Eddies pappa + storebror upp oss och vi åkte hem, stannade några gånger på vägen vid mackar, kissade, köpte glass och så.. Var hemma vid halv sex. Då somnade jag en liten stund hos Eddie som kom pappa och hämtade mej.

idag ska jag bara njuta av att vara hemma, sola lite också (jag tog med mej det bra vädret hem!!), imon ska jag träffa mamma och syrran, åh saknar dom :)

Bilder kommer självklart! Men inte just nu, har inte lagt in dom.. Men någon gång idag så lägger jag in dom, i promise...

Nä, nu ska jag läsa blondinbellas, kenzas, kissies, Natacha Peyres och stina-lees blogg... Mmmmmm har saknat det. Och så ska jag kolla runt på internet massa, har ju inte suttit framför en dator på tre veckor, TRE veckor.. my gooood..
haha, aja , pussss !

Kanske sista inlägget innan vi åker..

Heej ! Kom precis in, har varit ute och ätit glass med Jullan ;) vi har även kollat på allsång på skansen, EMD var sååååå bra :D <3 precis när jag kom hit så satt jag, eddie & hans lillasyrra på taket och åt kexchoklad och banan, haha..

Snart ska vi gå & lägga oss men först ska vi kolla på sex and the city på 3an. Två gamla avsnitt varje vardagskväll! Imon åker vi till Bosnien i 3 veckor som ni vet, har ingen aning om jag kommer kunna blogga där nere, beror på om vi hittar något internet café elr nåt... Annars får ni ha det suuuuperbra här hemma och jag kmr sakna er! Om vi inte hörs innan så hörs vi den 23 juli!!!!!!!!!!!!! Då ska jag va pepparkaka mohahahhaha...

Bilder från idag:





 När vi såg EMD hahaha





Till Jullan: Jag kommer sakna dej såå sjukt mycket! Vi har aldrig varit borta från varandra så här länge, det kommer vara jätteplågsamt. Orkar inte skriva värsta långa kärleksförklarningen till dej här för du vet redan hur mycket du betyder för mej och att du är min bästa vän o.s.v..... Du är min andra halva, I am nothing without you helt enkelt :)

färdig packat ;)

Nu har jag äntligen packat klart så nu ska väl allt som behövs vara med, hoppas jag iallafall ;)
Blev som vanligt alldeles för mycket kläder som man packade ner, typ 15 st linnen ;P

Menmen , jag ska snart hem till Eddie, lite senare kmr Jullan, då ska vi gå & köpa nåt gott vi kan äta (t.ex glass, jordgubbar m.m) under tiden som vi kollar på allsång på skaaaaaaaaansen ! Yeeeeh

Jag skriver lite senare också ! puss och kram

a new day ! :)

God morgon snyggingar. Vaknade sent idag igen. Men åker till Bosnien imon ju (wiiie) så då blir det inte många sovmornar, för man vill ju inte sova bort hela dagarna när man är i ett annat land :) Filmen jag skrev att jag skulle kolla på igår (inatt) var inte så bra som jag trodde men jag såg klart den ändå, om jag börjar kolla på en film vill jag gärna se klart den, hehe.

Mina planer idag:
- Duscha
- Äta frukost
- Packa för tre veckor i Bosnien
- Träffa Jullan
- Kolla på Allsång på skansen när e.m.d är med (missa inte det!! Klockan 20.00 på svt1)
- Sova hos Eddie


movietime

Nu börjar en komedi på 3an , Loser heter den, den ska jag se! :)

Amerikansk komedi från 2000. Paul kommer till New York och får dela rum med tre coola killar, som helst ägnar dagarna åt att festa och att studera personer av det motsatta könet. Detta ställer till med problem för Paul, som måste studera hårt om han ska få behålla sina studiemedel.

I rollerna: Jason Biggs, Mena Suvari, Zak Orth, Thomas Sadoski, Dan Aykroyd, Jimmi Simpson. Regi: Amy Heckerling.

 


RSS 2.0